Om Huddinge Guldsmedja AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Huddinge Guldsmedja AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHuddinge Guldsmedja Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.01.1961
Org.nr:5560768417
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47772 Specialiserad butikshandel med guldsmedsvaror och smycken

Exekutiva befattningar/Administration

Berit Camilla Cristina KarlssonLedamot
C Amanda A Fernandez KarlssonSuppleant
Björn Jonny Carl Råstedt TörnskogRevisor

Omdömen om Huddinge Guldsmedja AB

Dennis Peterson

mer än ett år sedan

Varan kom aldrig och jag som kund fick ringa o undra när den kunde tänkas komma. Väntade i 2,5 månad sedan tröttna jag. Hon som som betala tillbaka pengarna bad inte ens om ursäkt. Dåligt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jätte duktiga! Har alltid varit nöjd när jag varit där, väldigt bra service!

Marlene

mer än ett år sedan

Min ring med 20 diamanter tappade en av dem i december. Jag lämnade in den för lagning och kontroll av infattningarna. Fick tillbaka ringen i januari, och i mars lossnade en till, så jag gick tillbaka och påpekade att de inte kollat infästningarna så bra, och bad att de verkligen skulle kontrollera dem, samt återigen ersätta den andra som lossnat med en ny. Efter att nu ha haft den i 1,5 vecka (!) har den tredje diamanten lossnat. Tydligen slarvas det rejält med kollen av infästningarna, alt. så är de okunniga.

Jag har ett kontorsjobb, så ringen utsätts inte för några påfrestningar, och har efter det att andra diamanten lossnade inte haft den på mig vid något som skulle kunna störa. På guldsmeden svarar de att jag "nog stöter emot massa saker, som dörrhandtag och sånt" och att ringen är "gammal" (den är antik, men har tidigare klarat 15 år sen förra kollen hos en annan guldsmed). Om de inte klarar av lagningar borde de säga till innan jag betalar totalt 2 000 kronor.

Varning, alltså.

Erika

mer än ett år sedan

Jag är super nöjd!

Ann-Sofie

mer än ett år sedan

Min fästman köpte våra förlovningsringar på Huddinge Guldsmedja. Diamanten i min ring lossnade och jag fick mycket väl berättat för mig att det var mitt fel samt att det är jätte vanligt att diamanter lossnar, då kan man ifrågasätta den personen som sätter i diamanterna. Denna kvinnan var av det värsta bemötandet jag någonsin fått. Även denna mannen förklarade för mig att det var mitt fel samt att av aldrig kommer få rätten på min sida, samt att hans gravering va väldigt ful. Det tyckte även den otrevliga kvinnan efter hon frågat (röt till)-vad vill du egentligen? Som tur va har jag bevis på de otrevliga bemötandet så butiksägaren ställde sig på min sida och efter många om och men så fick jag tillgodo (11000) på hela summan. Jag la till 1600 SEK och gick därifrån med en jätte fin ring från Schalins. Butiksägaren gav mig en jätte bra Goodwill och detta för jag såklart vidare till mina vänner. Detta blev en stor uppståndelse bland alla som fått höra med egna öron om bemötandet. Det bemötandet jag fick av en av säljarna samt mannen som tillverkade min ring vägdes i alla fall upp av en otroligt fantastisk tjej som heter Frida! Hon gav mig den bästa servicen jag någonsin kunnat drömma om. Hon hjälpte mig från att jag kom dit gången efter det dåliga bemötandet ända till slutet. Jag förstår att dom haft butiken i så många år eftersom både Pierre och Kerstin är väldigt kunniga. Och med Frida i spetsen så kan jag ge dom mina finaste ord! Nu efter det goda bemötandet så kommer jag bära med mig min ring livet ut som en del av min vigselring!5 stjärnor till en mycket bra butik som tar sitt ansvar. Allt gott /Ann-Sofie

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag tycker att butiken är bra! Trevlig personal och dem vet vad de pratar om :) Köpte två silverhalsband där, ett till mig och ett till min pojkvän där jag även graverade in våra namn, tog 1-2 dagar att få dem graverade och jag tyckte att det var ett stort plus! Dem har även tomas sabo berlocker!

Pjoder

mer än ett år sedan

Väldigt trevliga och väldigt professionella.
Rekommenderas starkt!

Robban

mer än ett år sedan

En mycket bra och personlig guldsmed med ett bra och skiftande sortiment.
Dessutom en proffsig, och kunnig personal som sätter kunden i centrum och även lockar mig till ett leende !
Kan varmt rekomenderas !
/ Robert Karlsson

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070468407907-046 840 79070-468 40 790704-68 40 79070-4684079