Om Hotell Sheraton

På Sheraton Stockholm Hotel erbjuder vi makalösa vyer. Från våra rum med utsikt kan du se de historiska byggnaderna i Gamla stan, Södermalm i bakgrunden och sist men inte minst, Stadshuset.Det perfekta valet för hotell i Stockholm.

Mitt i city ligger Sheraton Stockholm Hotel. Här befinner du dig endast ett stenkast från Stockholms Centralstation. Ett perfekt läge för den moderna resenären som vill ha ut så mycket som möjligt av sitt besök. Med Gamla stan, stadshuset och Riddarholmen som grannar är det enkelt för dig att uppleva Stockholms allra bästa sidor. Här är du alltid nära design, kultur, historia, mat, konst och avkoppling. Tusen möjligheter väntar dig!

På Sheraton Stockholm Hotel erbjuder vi makalösa vyer. Från våra utsiktsrum kan du se de historiska byggnaderna i Gamla stan, Södermalm i bakgrunden och sist men inte minst, Stadshuset. Genom vår webkamera kan du följa utsikten och det lokala vädret 24 timmar om dygnet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 1
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 2
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 3
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 4
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 5
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 6
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 7
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 8
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 9
  • Hotell Sheraton Hotell, Stockholm - 10

Hotell Sheraton, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFörvaltningsaktiebolaget Tegelbacken
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.07.1968
Org.nr:5561183319
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1400000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Guy Julian Pasley-TylerOrdförande
Johan Ralf BlomqvistLedamot
Guy Julian Pasley-TylerLedamot
Dominic SeyrlingLedamot
Matthew Colenso TannerLedamot
John Bernard ValemboisLedamot
Elin Matilda RoquetExtern verkställande direktör
Iréne Beatrice SöderbergHuvudansvarig revisor

Omdömen om Hotell Sheraton

Anonym användare

mer än ett år sedan

Rummen är fräscha och sängarna var mycket sköna. Dock var mottagningen på telefonen så dålig både i rummet och i korridorerna att jag var tvungen att gå ut på gatan för att prata i mobilen. Dessutom var det dåligt att frukosten kostade 150 kr UTÖVER vårt höga rumspris. Ok bor man på Sheraton så är det kanske inte en fråga om priset med principen! Alla andra 5 stjärniga hotell i Stockholm och andra storstäder bjuder vanligtvis på frukosten.

Anonym användare

mer än ett år sedan

lyx och ja och underbara rum sov gott allt blev som planerat så bara + från mig.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Really fine and pleasant hotel, the rooms were very lovely and staff was genuinely nice. Thank you

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra läge. Fint och stort rum, bekväma sängar men litet badrum. Fin lobby. Modernt hotell. Dyr frukost. Dyra drinkar.

Rickard

mer än ett år sedan

Tycker Shertons personal blivit lite dryga och snofsiga i sin attityd gentemot gästerna. Det är inte vad jag förväntar mig av ett 5stjärnigt hotell. Jag ska inte behöva känna att jag besvärar dem när jag kommer för att checka in lr ut eller om jag bara vill ställa en fråga.

RB

mer än ett år sedan

Blev väckt av städaren kl 07:00
som av mistag även glömde att låsa dörren efter sig.

: (((

mer än ett år sedan

Tack för diskrimineringen av Romer... Hoppas ni blir lika behandlade och kränkta vart ni än reser. Personalens Kundbemötande präglas av ledningens värderingar och handledning. Undrar vilken hotell och resturang utbildning personalen har. Även vilken yrkesskola i Sverige som lär ut denna form av Kundbemötande. Kommer ALDRIG att rekommendera eller bo på Sheraton Sthlm.

EL

mer än ett år sedan

Jag och min sambo hade planerat en weekend i Stockholm och lade lite extra pengar på att bo fint. Men ack vilken besvikelse. När vi skulle checka in pratade inte receptionisten någon svenska, så vi fick övergå till engelska. Dock var hens engelska knackig och vi fick verkligen anstränga oss för att förstå.

Vi fick reda på att frukost inte ingår, vilket gjorde oss väldigt besvikna. Vi har aldrig varit med om ett svenskt lyxhotell där frukost inte ingår. Istället fick vi ett erbjudande om att lägga till frukost, vilket för oss två skulle kosta lika mycket som en till hotellnatt!

Vi fick även reda på att de önskade att vi tackade nej till städning, i så fall kunde vi få gratis wi-fi! Vi har aldrig varit med om något liknande - så snålt. Att dessutom skylla på miljöskäl är ren och skär green washing - usch! Är Sheraton så mån om miljön kanske de skulle fundera över att införa miljövänliga schampon osv. på rummet och att satsa på klimatsmart mat osv., men detta verkade de inte ha något intresse av.

Rummet var hyfsat omodernt och utsikten var mot en trafikerad gata, tråkigt.

Det var väldigt dålig kvalitet på TV-kanalerna, bilden var extremt dålig. Detta gjorde det t.om. svårt att se på TV eftersom bilden var så oskarp och färgerna så dåliga.

Strykjärnet på vårt rum var trasigt, vi fick då detta utbytt mot ett nytt - som också var trasigt! Vid det tredje försöket fick vi ett fungerade strykjärn, dock med ett väldigt rankt och slitet strykbord...

Nej, Sheraton levde absolut inte upp till sitt rykte, här bor vi aldrig igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Riktigt fina rum med sköna sängar fräscht och fint var det med.

Fru Riita

mer än ett år sedan

För att tituleras ett 5-stjärningt hotell så tycker man att hotellet borde leva upp till en del krav vad gäller t ex service-det gör de inte. Kändes mer som om man bodde på ett vandrarhem med lite bättre standard.

RE

mer än ett år sedan

Bodde på Sheraton för dryga månaden sen och är rätt besviken över bemötandet från receptionen. Inget välkomnande, trevlig vistelse etc. liten nonchalans från receptionisten när vi kom före 15.00 och rummet inte var klart, då bad hon oss komma tillbaka 15.30 fast dem garanterade incheck från 15.00 hur hänger det ihop!?. Känner väl till 15.00 "regeln" så förstod väl det. Vi bodde ändå i ett av deras bästa rum (inte för att det ska inverka på servicenivån). På frukosten fick vi säga till om att få kaffe serverat, trots att alla andra fick det serverat så fort de satte sig vid borden. Vi förväntade oss bättre service/bemötande på ett 5stjärnigt hotell som Sheraton.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

08412340008-412 34 00084-12 34 000841-234 00