Om företaget

Mitt i den svenska historien, i ett av Strängnäs vackraste kvarter ligger Hotell Laurentius. Här kan du bo, lugnt men ändå centralt, mittemellan domkyrkan från 1200-talet och den gamla ångbåtsbron vid Mälaren. Härifrån har du...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0152-104...
Adress

Östra strandvägen 12

64530 Strängnäs


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Mitt i den svenska historien, i ett av Strängnäs vackraste kvarter ligger Hotell Laurentius. Här kan du bo, lugnt men ändå centralt, mittemellan domkyrkan från 1200-talet och den gamla ångbåtsbron vid Mälaren. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Strängnäs båtliv.

 Hotell Laurentius kan med sina 12 rum erbjud ett utmärkt alternativ då ni vill njuta av en eller ett par mysiga dagar i en charmig småstad! Hotellet är självklart öppet året runt!

Våra rum

Vi har tre kategorier av rum, enkelrum, två bäddsrum med separata sängar samt dubbelrum med sängarna ihop. Rummen är alla utrustade med kaklad dusch/wc, tv, hårtork, strykjärn,strykbräda. På rummen finns också böcker som du gärna får fördjupa dig i!
 Alla rum är rökfria och har tillgång till trådlös WiFi. Säg till vid bokning så kan vi ordna duschstol och halkmatta för din komfort.

Frukost med utsikt


Vår frukostbuffé med hemlagad marmelad och egengjord müsli dukar vi upp varje dag i vårt mysiga frukostrum. Här avnjuter du din frukost, någon av morgontidningarna och den betagande utsikten över Strängnäsfjärden. I rummet kan man umgås när som helst under dagen och här finns också en öppen spis för kulna dagar. Ta något att dricka, sitt ner, njut och titta på båtarna som kommer och går. På somrarna kan man även avnjuta sin frukost ute i trädgården endast ett stenkast från Mälaren.

Ginkgo Baloba

Strängnäs största botaniska raritet, som till och med fått skydd i stadsplanen, finns i vår trädgård. Det är ett heligt Kinesiskt tempelträd. Växte förr vilt men idag planteras de som prydnadsträd i parker och trädgårdar i nästan hela Europa. I Trelleborg finns Europas nordligaste allé med 68 träd som planterats där på 1950-talet. Av bladen kan man göra the vilket förbättrar blodcirkulationen i kroppen, som hjälper mot kalla händer och fötter samt ökar syresättningen av hjärnan. Den ökade syresättningen hjälper mot dåligt minne, koncentrationssvårigheter, yrsel och trötthet.

Vi är ett företag som vill göra skillnad

Vår miljöpolicy ger stöd åt personalen och ger en garanti till dig som gäst att vi hela tiden strävar efter ett effektivt resursanvändande och arbetar för att minimera den påverkan vår verksamhet har på miljön. Vårt ”miljötänk” ska finnas med i vår dagliga verksamhet likväl som i våra kommande beslut.

Hotell Laurentius utvalda länkar

Omdömen

M

Magnus

Mer än ett år sedan

Trevliga rum (i synnerhet för priset), bra läge i Strängnäs, trevlig hjälpsam personal och en för hotellets prisklass...

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Underbart litet mysigt hotell precis vid vattnet, supertrevlig personal med toppen service!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hotell Laurentius

Omsättning

1 842 tkr

Vinstmarginal

25.30 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hotell Laurentius finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hotell Laurentius Aktiebolag

Org.nr:

5563208098

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.03.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

015210444

01-521 04 44

015-21 04 44

0152-104 44