Om Hotell Bellevue

Utsikten över Vättern och småbåtshamnen, läget i stadsparken och hotellets spännande arkitektur är sådant du ser när du kommer till oss. Vårt läge mellan Göteborg och Stockholm uppskattas av många. Det är enkelt att ta sig hit. Vi älskar mat och dryck. Det sägs att Skaraborg är Sveriges skafferi och Bellevue ligger mitt i denna bördiga bygd.

Bildgalleri

  • Hotell Bellevue Hotell, Hjo - 1
  • Hotell Bellevue Hotell, Hjo - 2

Hotell Bellevue, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aiff Hotell i Stadsparken AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

09.07.2009

Org.nr:

5567857205

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

V

Veronica Rocque

moreThanAYearAgo

Haket med extremt dålig service och bemötande. Ägarna borde sälja till någon som har visionen om att tillhanda service ! Obemannad reception! Min pocherad röding är vitt, hårt , lukta kattmat och är smaklös. Borde ha fortsätt då grannbordet tidigare gav tumme ner när jag fråga vad de ätit . Blir erbjuden en dessert som kompensation men ... jag är ju hungrig vill ha middagsmat. Som tur är hitta jag min lunchmacka i väskan.

Sådant här kan inte belastas covid-19 !

Mysiga hus och rum .

Mia

moreThanAYearAgo

Vilket härligt hotell!!
Ligger helt perfekt vid Vättern med härlig atmosfär.
Maten jättegod och vi trivdes verkligen.
Tack för allt!!

Vi kommer gärna tillbaka!

Mia & Ola

Nicklas Foresti

moreThanAYearAgo

Skönt slitet hotell, ett barn av sin tid. Det har åldrats med en viss värdighet, men visst har det åldrats. Sängen helt okej, fint badrum. Tjock-teve, men vem bor på hotell för att kolla burk? Frukosten bra, lunchen superbra, men middagen! Katastrof! Och då menar jag inte smaken på maten, för den var god, men portionen var för liten för en mellanstadieflicka som inte motionerar. Och jag är en vuxen karl på över hundra pannor. Mär jag klagade på det fick jag en portion till med löfte om en tredje. Jag var dock den ende som vågade klaga... Det kurrade i magen på de flesta i sällskapet på kvällen. Enligt de i sällskapet som dricker alko så var utbudet på öl bra. Skärp till de löjeväckande små portionerna så har ni snart full pott.

Möjliga telefonnummerformat

05031200005-031 20 00050-31 20 000503-120 00