Om företaget

Landskronas charmigaste hotell, beläget i centrum. Här hittar man ett mysigt och prisvärt hotell med trevliga rum och minisviter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0418-163...
Adress

Östergatan 108

26134 Landskrona


Mer information

Öppettider

Öppet

6:30 - 20:00

Omdömen

Hotel Chaplin har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Landskronas charmigaste hotell, beläget i centrum. Här hittar man ett mysigt och prisvärt hotell med trevliga rum och minisviter.

Moderna, charmiga gästrum i spannmålsmagasin från 1870

Hotel Chaplin är ett charmigt hotell på Östergatan i centrala Landskrona. 400 meter från hotellet börjar gågatorna med alla trevliga butiker, restauranger och caféer. Här finner man också Teatern, Museet, Konsthallen, Skulpturparken, Citadellet, Blomstergatan, Walk of Fame, Sveriges äldsta kolonier och havet. 100 meter från hotellet stannar bussen från/till Järnvägsstationen.

Hotellet invigdes 1981 och drivs fortfarande av samma familj. De flesta av hotellets rum och minisviter är nyrenoverade 2015. Rummen är fördelade på tre våningsplan som är tillgängliga med hiss. På samtliga våningar finns det en bastu som disponeras fritt av våra gäster. Högst upp under takåsarna finns vår konferensavdelning där vi kan erbjuda konferenser för 2-50 personer. Kontakta oss för offert!

Hela hotellet är rökfritt. Vi tar emot hundar på vissa av våra rum. Förutom vår uppskattade frukostbuffé och hembakade kakor så servera vi enklare varmrätter och smörgåsar i vår lobbyservering. Vi har även försäljning av hygienprodukter om man glömt att packa tandborsten. Man kan låna en bok från vårt lilla bibliotek eller en veckotidning.

Hotellet är en officiell InfoPoint så här finns kartor och broschyrer i foajén. Vi hjälper gärna till med tips på upplevelser i stan eller vackra promenader. Vi samarbetar dessutom med flera bra restauranger i centrum och Borstahusen där våra hotellgäster har rabatt.

Hotel Chaplins utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hotel Chaplin

Omsättning

2 806 tkr

Vinstmarginal

-2.40 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hotel Chaplin finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hotell Östergatan 108 Aktiebolag

Org.nr:

5562113588

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.08.1981

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

041816335

04-181 63 35

041-81 63 35

0418-163 35