Om företaget

Vid hörnet av Stadsparken på Arvikas huvudgata ligger Hotel Arkaden, ett trivsamt hotell med familjär stämning, kvalitet och omtanke. Hotellet erbjuder fräscha, hemlika och individuellt inredda rum. En välsmakande frukostbuffé,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0570-132...
Adress

Kyrkogatan 18

67131 Arvika

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vid hörnet av Stadsparken på Arvikas huvudgata ligger Hotel Arkaden, ett trivsamt hotell med familjär stämning, kvalitet och omtanke. Hotellet erbjuder fräscha, hemlika och individuellt inredda rum. En välsmakande frukostbuffé, inkluderad i rumspriset, gör ett boende hos oss prisvärt.

Hotellet

Hotel Arkaden är centralt beläget med närhet till flera restauranger och butiker. Vi har Gratis parkering på hotellets baksida (adress: Östra Esplanaden 9). Vill du ta en promenad i parken går du bara tvärs över gatan. Våra rum renoveras kontinuerligt och är fräscha, hemlika och individuellt inredda. En generös frukostbuffé, som är inkluderad i rumspriset, gör ett boende hos oss prisvärt. I matsalen finns möjlighet till enkel konferens eller möte efter frukosttid. Hjärtligt välkommen till Hotel Arkaden – ”som hemma fast borta”.

Rummen

Hotel Arkaden erbjuder 23 fräscha, hemlika och individuellt inredda rum, med sammanlagt 42 bäddar. De olika rumstyperna är:

- Enkelrum

- Dubbelrum

Alla rum har dusch och toalett och kabel-TV, samt tillgång till trådlöst internet. Vi har rum som är handikappanpassade. Hundar är tillåtna i några av våra ekonomirum. För allas trevnad är hela hotellet rökfritt.

Arvika

Arvika ligger vid sjön Glafsfjordens norra ände som kallas Kyrkviken och vattnet är ett glittrande inslag i stadsbilden. Här finns promenadstråk, båthamn, restauranger och hembygdsmuseum. Arvika är en trevlig stad med ca 14.000 innevånare och en hel del av den ursprungliga småstadscharmen bevarad. Marknader, festivaler, mässor, konserter, utställningar och idrottsevenemang hjälper till att sätta sin prägel på ett välmående och vänligt Arvika. Stora köpcentra är vi lyckligtvis befriade från men det finns gott om små butiker och i innerstaden är flera gator delvis bilfria.

Simhall och bowlingbanor, elljusspår och tennisbanor. Detta finner du inom stadens hank och stör och utanför stadskärnan ligger den fina badplatsen Ingestrand med härlig sandstrand. Förresten vill du byta badplats då och då så har vi faktiskt 365 sjöar i kommunen! Är det utförsåkning som hägrar så finns möjlighet till denna sport strax utanför stan eller vid Valfjället några mil i nordvästlig riktning. Långfärdsskridskor går att glida fram på när sjöarna ligger blankfrusna eller kanske en ridtur i vinterlandskap skulle locka. Vårt vackra vinterlandskap är välkänt genom bl a konstnären Gustaf Fjaestads verk och tillsammans med andra inflyttade och lokala bildhuggare, målare och konsthantverkare bildades den s k Rackstadskolonin och de flesta var bosatta runt sjön Racken. Detta skedde för mer än hundra år sedan och idag har dessa konstnärer ett eget museum.

Hotel Arkadens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

057013235

05-701 32 35

057-01 32 35

0570-132 35