Om HORNBACH Byggvaruhus Stockholm/Botkyrka

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

HORNBACH Byggvaruhus Stockholm/Botkyrka, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om HORNBACH Byggvaruhus Stockholm/Botkyrka

Simon Larsson

mer än ett år sedan

Kunnig personal, hjälpte mig att få rätt packning för ett rör som läckte. Varit runt i de andra stora varuhusen utan att hitta rätt. Skulle gått till Hornbach först!

Isterbuken

mer än ett år sedan

Bara positivt om Hornbach , hade en speciell färg man ville få fram som är egentligen mycket gult i, men på Hornbach bröt han en nyans sedan tog han i lite mer av en annan så efter många besök

Tjoppis

mer än ett år sedan

Efter att ha rantat runt på två K-Rauta och ett Bauhaus varuhus i jakt efter rördetaljer tll en disk-bänk gör jag ett sista försök hos Hornbach och DÄR mitt framför mig finns det jag söker. De andra hade det inte ens i sina leverantörskataloger. Nästa gång åker jag direkt till Hornbach och slipper att ödsla tid hos deras konkurrenter

MK

mer än ett år sedan

Köp aldrig något som kan behöva reservdelar hos dom.
Jag köpte 2st markiser a 8000kr/st,dessa är utrustade med vindvakt. En av dessa vindvakter gick sönder pga. snöras under förra vintern.
Tänkte det är väl inga problem då en stor firma som Hornbach borde ha reservdelar till det dom säljer.
Jag åkte dit och fråga runt bland personalen men det slutade med att jag blev hänvisad till Clas Ohlsson eller nåt för dom kunde inte fixa detta.
Åkte besviket hem, funderade lite på detta(kollade även på ClasOhlsson utan framgång)
Så jag bestämde mig för att maila dom för att kanske kunna få hjälp, jag fick svar från en högre uppsatt person där som bad om ursäkt för personalens bemötande och lovade att fixa en vindvakt till mig. Det gick några veckor och jag fick mail att en ny snurra var på väg, sen gick det några dagar till innan dom hörde av sig och sa att dom inte kunde fixa detta då dom inte har reservdelar till "säsongsvaror" och inte får beställa från andra firmor.

Drakulla

mer än ett år sedan

Mycket beror på vilken personal man träffar på. De flesta är bra, kunniga och tillmötesgående. När vi någon gång stött på annat har det i efterhand rättats till på ett bra sätt. Vi är fortfarande kunder på Hornbach.

Anna E

mer än ett år sedan

Kan bara rekommendera, sortiment, utseende, personal, service, urval, pris, allt. Här får konkurrenterna pisk!!
Vi har köpt allt vi kunnat till vårt bygge hos HB!!!

Östbergabo

mer än ett år sedan

Har varit där typ 10ggr och varje gång har de varit hjälpsam. Dessutom är det jätte billigt. Jag upptäckte den här affären rätt sen tyvärr. Men jag rekommenderar starkt att folk provar den.

Joakim Eriksson

mer än ett år sedan

När jag började handla på Hornbach så blev jag verkligen glatt överraskad. Bara proffs som jobbade kändes det som! Däremot verkar det som dom förlorat kundfokus sedan dom blivit mer etablerade.

Var idag 2014-03-07 inne och titta på klinkers och när vi kommer till frågedisken står 6 hornbach anställda och pratar med varandra , det tar ca drygt en minut och därefter är det en kille som kan slita sig - ingen annan brydde sig och den här kände sig mest tvungen......

Sedan, den här killen som sedan hjälpte oss var hela tiden tvungen att springa och kolla med någon annan vad vi än frågade. Kändes verkligen inte seriöst.

Iaf slutligen bestämde vi oss för 80kvm av en natursten, vart drygt 2 pall som vi ville ha hemtransport på och han var tvungen att springa iväg ideligen och verifiera detta och allt annat med någon annan i butiken. Slutligen när allt är bestämt undrar vi om vi kan få med oss en provbit för att kolla så att det övriga kaklet och fog vi har funkar ... då ska dom ha ytterligare pengar för en ynka provbit ... man beställer varor för 32 000 och han meddelar då att det är policy att även ta betalt för denna?

Vi tog då våra pengar till en annan butik som inte har något som helst problem att lämna ut en provbit. OCH som kan sin sak. Synd bara att vi slösade tid som vi aldrig får tillbaka.

Vet att det inte är mycket pengar .. men det är själva grejen och främst attityden mot oss som kund.

Ska också ge lite ros då jag tidigare varit på VVS avdelningen och fått utomordentlig hjälp.

Men som sagt det har blivit sämre med tiden.
Nu är Hornbach som alla andra byggvaruhus med okvalificerad och icke kundfokuserad personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag tycker att det är helt otroligt att det kan få plats med alla saker på Hornbach! Det finns verkligen allt och lite till!

strawis

mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om ett företag som nonchalerat sina kunder så! Vi beställde material till en altan, och fick se lagerlistan vid ordertillfället, allt fanns inne. Trots det sköts leveransen upp fyra gånger, olika saker sades vara slut varje gång... Vi fick själva jaga dem för att få veta när leverans skulle ske, och när grejerna väl kom så saknades två pallar och vi fick trävaror vi inte beställt öht! Det tog totalt två månader att reda ut allt strul, och inte verkade de särskilt måna om att ställa saker till rätta heller. Köper aldrig något mer därifrån!

Staffan

mer än ett år sedan

Bad om pris per telefon på en garageport, fullisolerad, slät vit, enkel design utan speglar och jox. 19900kr sa dom. När jag sen skulle beställa blev det nästan 10000kr mer, visserligen då med en profil som kostar 3000kr extra men fortfarande alltså 7000kr för högt. Jag pratar då med chefen och dom skyller på att det är jag som missförstått priset och jag försöker fiska efter rabatt! Chefen som inte ens var närvarande vid första samtalet visste tydligen bättre än jag vad som sades på telefon! Så fräckt att jag fortfarande skakar av ilska...

Tumba

mer än ett år sedan

Har handlat på Bauhouse i över 2 år. Men har aldrig fått så bra service som jag fick på Hornbach! Stort tack till killarna på varuutlämningen

d-man

mer än ett år sedan

Stort sortiment, bra priser, kunnig och trevlig personal.

klara

mer än ett år sedan

opersonligt och okunnig personal.