Se på karta

homeopati 

gav 105 företag inom detta område

Bene Vitae Hälsoklinik

Healt 894028674 Skånes Fagerhult
logo

Vi erbjuder massage och terapi för såväl kropp som själ i en rofylld, härlig miljö och med välutbildad personal. Vi gör även företagsbesök och arrangerar föreläsningar med olika teman kring livsstil och förebyggande vård.

Hälsoanalysen i Umeå

Rådhusesplanaden 16B90328 Umeå
logo

Din hälsa är din största tillgång! #nl# #nl#Som Homiatriker har jag både kunskap och möjlighet att erbjuda dig de alternativa terapier som passar just dig både i förebyggande men även i behandlande syfte.

Izzo Solveig, Naturmedicinsk Praktik

Öppet

Tisboda 181493 Skutskär
logo

Jag började min utbildning i alternativ-medicin 1985 med Naturmedicinska Fackskolans 4-åriga utbildning . 1989 fortsatte jag att utbilda mig i akupunktur på Nei Jing-skolan i 3 år. Sedan 1988 har jag haft min egen praktik. Först i Stockholm och sedan på Värmdö och nu i Skutskär i norrra Uppland. Hjärtligt välkommen!

Hälsoverkstan AB

Klockaregårdsvägen 533596 Kulltorp
logo

Till mig kommer människor med värk i till exempel nacke, axlar, armar, rygg, scolios, benskörhet, höftproblem, knän, ben, fötter, huvudvärk och migrän eller värk inne i kroppen. Magtarm problem, hjärta och cirkulationsproblem, hormonella problem, som till exempel ämnesomsättning. Problem med immunförsvaret, är bara ett par exempel på vad folk söker för. Min kunder kommer från i stort sett hela Sverige och en del från andra länder också, för jag är unik.

Naturterapeuterna Eva & Paul

Hammaregränd 27539 Sjöbo
logo

Homeopati, Näringslära och Polaritetsterapi är våra primära behandlingsmetoder.

Bengt Sebernby

Öppet

(5)

Bäcksländevägen 237451 Asarum
logo

Jag utför följande behandlingar: ryggbehandlingar, akupunktur, irisdiagnostik, homeopati, laser, ultraljud, naturläkemedel m.m. Välkommen!

Nieko

Öppet

Örsås tittebo EBBAGÄRDE 251294 Svenljunga
logo

Olika tillstånd som smärtor, värk, allergier, eksem, sömnproblem, infertilitet m.m. tyder på att balansen i kroppen är ur funktion. Ger man de näringsämnen som saknas, homeopati, örter och andra terapier för utrensning, startar den inre självläkande processen och balansen kommer tillbaks.

Holistic Care Naturmedicin

Öppet

(5)

Sandbäcksgatan 1365340 Karlstad
logo

Hälsovård - akupunktur, massage, homeopati och örter, behandling av hälsorelaterade besvär. Qigong och yoga.

Nissan Hälsocenter

Villstad STOCKEBO 133391 Smålandsstenar
logo

CENTER FÖR ALTERNATIVBEHANDLING & UTBILDNING

Borago Homeopati Birgitta Williams

(5)

Sten Sturegatan 3641252 Göteborg

Odenplans Naturhälsa

Norrtullsgatan 1511329 Stockholm
logo

Vi är en av Stockholms mest etablerade funktionsmedicinska kliniker. Visionen är att samla expertis och bygga broar mellan skolmedicin, funktion- och komplementärmedicinen. Under samma tak finns ett brett utbud av välgörande terapiformer både för kroppen och själen tillsammans med läkare och sjuksköterska med provtagning. Vår ambition är att med en holistisk syn på din hälsa, både tydliggöra problemorsaker samt erbjuda individanpassade åtgärder.

Homeopat & Zonterapeut Christina Lundberg

Öppet

(5)

Hökvägen 636331 Rottne

Diplomerad Homeopat, Zonterapeut!

Naturhälsokliniken

Vitalagatan 15C57432 Vetlanda
logo

Kiropraktik - Laserbehandlingar - Homeopati

Homeopat Marianne Andersson

Ödegärdsvägen 944174 Sollebrunn
logo

Livsgården är en mötesplats för samtal, personlig utveckling, musikundervisning, konserter, yoga mm. En plats för glädje och gemenskap.

Homeopat Gunnar Jansson

(5)

Kungsgatan 3360220 Norrköping
logo

Homeopati är en medicinsk behandlingsform som rätt använd inte ger några skadliga biverkningar.Gunnar Jansson har arbetat som homeopat sedan 1977 och har undervisat i homeopati sedan 1983. Han är lärare i homeopati vid nordiska akademin för klassisk homeopati i Norrköping. Gunnar har studerat i England och Grekland hos den kände homeopaten George Vithoulkas. Gunnar har även föreläst om homeopati i Finland, Norge Och Danmark.

Naturläkespecialisten i Skåne, Tommy Ohlin

Öppet

Smedgatan 123351 Svedala
logo

Homeopat & Friskvårdare.Ryggskott, Högt/Lågt Blodtryck, Eksem, Huvudvärk/Migrän, Magproblem, Nervsmärta, Reumatisk värk, Sömnproblem, Öroninflammation, Hosta, Urinvägsinfektion, Bronkit, Inflammationer, Finnar, Gasbildning, Halsbränna, Herpes, Heshet, Hjärtbesvär, Hälsporre, Samtalsterapi, Familjerådgivning.Pris 600:-/timme. Även telefonkonsultation från 350:-. Betalning via swish.Välkommen till Tommy Ohlin i Svedala. Endast tidsbeställning0738-556023

Homeopat Lasse Nietula

Lädersättravägen 5017670 Järfälla
logo

Homeopati härstammar från de grekiska orden "homeo" och "pathos" vilket betyder lika lidande. Vi menar att de flesta växter i världen har haft och har en läkande funktion i olika sjukdomar och symtom. Principen "lika botar lika" är en universiell sanning, speciellt inom homeopatin.

Homeopat Enby

Bangatan 5441464 Göteborg
logo

Diplomerad homeopat, medicine magister. Fyra års studier på Biomedicinarprogrammet i Uppsala. Tjänstgjort vid Bakteriologen och Mikrobiologen i Uppsala. Utbildning i örtlära.

Ancis Homeopati

Storgatan 5A83130 Östersund

Homeopatikliniken Patrik Englén

Rödkålsgatan 2027154 Ystad

Jk Homeopati

Forsane Nybygget 166893 Ed

Scanfarma AB

Torsgatan 3311321 Stockholm

NaturläkeSpecialisten Alf P Lindholm

Öppet

(4.2)

Stensåkervägen 2223833 Oxie

Elisabeth'S Friskvårdspraktik

Östanväg 6921619 Malmö

Firma Pekka Utula

Öppet

Allégatan 3950332 Borås