Om Holmens Herr Sisjön

Holmens Herr på Kilsgatan flyttar! Inom kort öppnar en helt ny butik på Stora Åvägen 1 i Sisjön.Holmens Herr är en av Sveriges största herrekiperingar. I den 1000 kvadratmeter stora butiken i Sisjön finner du ett mycket brett urval av kvalitetskläder från kända varumärken som täcker allt från skorna till hatten.

Skulle kläderna av någon anledning inte passa så har vi egna skräddare som ändrar kläderna till rätt vidd och längd, oftast medan du väntar.

Välkommen till någon av våra butiker på Stora Åvägen 1 i Sisjön, Kungsportsavenyn 35 eller vår webshop.

Holmens Herr Sisjöns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 1
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 2
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 3
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 4
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 5
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 6
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 7
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 8
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 9
  • Holmens Herr Sisjön Kläder, Göteborg - 10

Holmens Herr Sisjön, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHolmens Herr Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.09.1987
Org.nr:5563056166
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47712 Specialiserad butikshandel med herrkläder

Exekutiva befattningar/Administration

Niklas Johannes GertlerVerkställande direktör
Stefan GertlerLedamot
Niklas Johannes GertlerSuppleant
Ted Hans Erik KarlssonRevisor
Lars Tobias MånsbyRevisorssuppleant

Omdömen om Holmens Herr Sisjön

Kaarina Gustavsson

mer än ett år sedan

Såg färglada skjortor,jättesnygga speciellt en jag fastnade för.Smårutig,grönt och orange.Kaarina
Helt enkelt underbar!

Jacob G

mer än ett år sedan

Både utbudet och servicen var världsklass. Personalen var supertrevlig och visste precis vilka storlekar jag behövde. Blev en kostym, två skjortor, ett par skor och ett par jeans. De bjöd på kaffe samtidigt som byxorna kortades i skrädderiet. Gött!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Rubriken säger allt. Det är inte kunden som ska känna sig privilegiad, utan snarare säljaren.

Har handlat ett par skor, en blaizer samt en kostym.

De två säljarna kunde skor samt kostym. Noterbart var säljaren som sålde blaizern som inte insisterade att ärmarna skulle kortas, trots att de slutade 1 cm ovanför knogarna - sådant måste man bara anmärka på.

Efter att dessutom inte säljarna tar notis om att man kommer in och hälsar en välkommen slutar jag att gå dit.

Bra utbud, men går hellre till NK Man eller Ströms där jag alltid får bra service och ett stort utbud.

Per J

mer än ett år sedan

Personalen borde gå kurs i kundservice! Gett de chansen 3ggr (alla kan ha en dålig dag) men personalen beter sig sämre och sämre varje gång. Slösar hellre mina pengar i någon annan herrbutik i forts.Sämsta kundvård!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har varit på Holmens flera gånger, och jag har alltid slagits av att säljarna är uthålliga ca 5 minuter med varje kund. Ifall kunden inte ska ha en kostym så får man i princip noll hjälp. Framförallt ifall det dom tipsar om direkt inte funkar så tröttnar dom och går till nån annan kund. Exempel, jag skulle köpa en kostym. Han gav förslag på två som jag provade. Ingen funkade. Han sa, jaha, då vet jag inte.. nähä sa jag... och tittade förvånat på honom när han helt sonika gick till en annan kund. Jag köpte några skjortor där en gång... säljaren propsade på Stenströms. Jag provade, men dom satt inget bra. Så vi testade Eton. Satt inte perfekt heller, och ärmarna var alldeles för långa och vida. Så jag förklarade (artigt) vad jag kände var bra och mindre bra med skjortorna Säljaren sa då "jaha.. då får du väl köpa måttsytt" och gick direkt till en ny kund. Jag har aldrig mött såna säljare. Vet inte vad man ska kalla det? Snobberi kanske? Ströms däremot är underbara.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket bra service per telefon, personalen verkar kunnig och mån om sina gäster!

Palizzio

mer än ett år sedan

skulle förra våren välja ut bröllopskostym med maken, och valet föll på just holmens för deras utbud. Men innan det hann bli vår tur hade vi fått känna av att vi fått känna på att här gör man skillnad på medelålders stamkunder och annan "pöbel"!

Sent omsider kunde en herre finna lite tid över för oss, och upplyste oss utan att ens titta en i ansiktet att det vi sökte inte fanns, efter att ha granskat oss uppifrån och ner!!! Blev dock mycket mer tillmötesgående när han fattade jag jag är rätt sömnadskunnig. Maken som var den egentlige kunden sa han inte ett ord till och passade på att småprata med stamkunder mellan hyllorna. Det hela tog väldigt mycket längre tid än vad det skulle. Vi skulle handla för åtskilliga 1000, och istället blev vi behandlade som som en påse skit!Vi sätter aldrig mer vår fot här.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jättebra butik för herrar, som hörs på namnet. Köpte en morgonrock i gåva som kändes både lyxig och väldigt prisvärd. Dessutom väldigt uppskattad av den som fick den! Bra priser och stort utbud

Marcus Thörner

mer än ett år sedan

Man komner frågar efter en kavaj och de springer iväg och hämtar precis rätt storlek och sätter på den, de testar mått mäter upp och skickar iväg till sina skräddare. Allt är perfektion.

Anna

mer än ett år sedan

Var där med min kille som skulle handla vårkläder. Supertrevlig och hjälpsam personal. Har varit där flera gånger och alltid fått ett fint bemötande.

Helnöjd

mer än ett år sedan

Kommer in i slitna jeans och T-Shirt men blir ändå behandlad som en kung av en mycket trevlig tjej med stort kunnande och tålamod.
Blir bjuden på kaffe medan dom gör justeringar på kläderna.

FR

mer än ett år sedan

Mycket nöjd. Kunnig personal.
Kommer återvända

Hustrum

mer än ett år sedan

Maken hade köpt en dyr, randig, skjorta som visade sig vara vävd med två olika krympta trådar. Efter viss tvekan strök dom den själva och sen var det inga problem - en ny skjorta utan nån extra kostnad eller ens koll av vad den hade kostat. Jag var mycket nöjd

Möjliga telefonnummerformat

031352725703-135 272 57031-352 72 570313-52 72 57031-3527257