Om Holmbergs Advokatbyrå AB

Vi har bred erfarenhet inom en rad rättsområden. Det gör det enkelt att välja oss. Oavsett om du är i behov av en försvarsadvokat eller behöver hjälp med ekonomisk juridik. Vi åtar oss uppdrag i hela landet.

Om företaget

Företagare - få hjälp med: Allmänna affärsjuridiska frågor, tvistelösningar, förhandlingar.

Privatpersoner - få hjälp med: Försvarare, målsägandebiträde, biträde i LVU-, LPT- och LVM-mål, familjerätt, skatterätt, köp- och avtalsrätt.

Rättshjälp från staten

Vid rättsliga frågor eller tvister kan du få rättshjälp från staten. Den självrisk (andelen av dina juridiska kostnader) som du betalar beror på din inkomst. Vi hjälper vi dig gärna med din ansökan om rättshjälp.

Rättsskydd i hemförsäkring

I en rättslig tvist kan du ha rätt till ett rättsskydd i din hemförsäkring eller i företagsförsäkring. I så fall betalar du bara en självrisk på cirka 20-25% av dina juridiska kostnader, som gäller även om du skulle förlora målet. Vi hjälper dig gärna med din ansökan om rättsskydd.

Misstänkt för brott?

Tänk på att du alltid har rätt till en advokat vid förhör. Vi åtar oss uppdrag som offentlig och privat försvarare. Vi bistår även med konsultation inför ett inbokat polisförhör.

Utsatt för brott?

Vänd dig till Holmbergs Advokatbyrå. Vi åtar oss alltid uppdrag som målsägandebiträde.

Holmbergs Advokatbyrå ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Holmbergs Advokatbyrå AB Advokatbyrå, Örebro - 1
  • Holmbergs Advokatbyrå AB Advokatbyrå, Örebro - 2
  • Holmbergs Advokatbyrå AB Advokatbyrå, Örebro - 3

Holmbergs Advokatbyrå AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHolmbergs Advokatbyrå AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.10.2010
Org.nr:5568221344
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Gunilla Elisabeth Dersand HolmbergLedamot
Ingela Brita C Ekman HessiusSuppleant
Carl-Johan Henrik KjellmanRevisor

Sökord

advokateraffärsjuridikadvokatbyråjuridisk rådgivning företagjurist familjerättkompetensområdenskaraborgs tingsrättsärskild företrädare för barnadvokat vårdnadstvistjuridiskt ombudsvefaMedlem i Sveriges AdvokatsamfundkonkursförvaltareRättshjälpskiljedomareadvokat familjerättadvokater ijurist avtalsrättBostadsrättsjuridikallmän praktikjuristjurist arbetsrätt gratis rådgivningfastigheter uthyresfastighetsjuristentreprenadrättmålsägandebiträdefamiljejuristsommarnotariekompetensområdeskilsmässoadvokat gratisadvokatfirmanjurist fastighetsrättadvokatbyrå marknadsföringsrättadvokadvokaadvokat brottmålinnovatumrättsvetenskapkommersiell avtalsrättskattejuristermigrationsrättjuridik idagfamiljerättföretagsförvärvoffentlig försvarareekonomisk familjerättobeståndsrättköprättadvokat itestamentsexekutoradvokat juristjuridisk ombudbohlinvarumärkesrättinternationell affärsjuridikmarknadsföringsrättjurist entreprenadrättfastighetsrättjuridisk formasylrättjurist hyresrättfatimajurist advokatarvsrättvårdnadstvist advokatjuridisk rådgivning familjerättfastighetsrättsliga förhållandenjuridiska problemadvokatfirmabrottmåladvokat fastighetsrättadvokat migrationsrättfamiljerätt advokatåklagarmyndighetenRättsskyddjurist försäkringsrättbodelningsförrättarelikvidatorbrottmålsadvokatmigrationsverketSamboavtalSkatterättassociationsrättskiftesmanjuridisk rådgivningadvokataktualitetsdatumjurist företagsförvärvadvokatsamfundet kontaktjuridisk rådgivning arbetsrättfamiljerättsadvokatadvokat hyresrättÄktenskapsförordFörsvarsadvokatbolagsrättadvokatfirmoradvokat lvuBolagsjuridikjuridikarrenderättboutredningsmanadvokat arvsrättavokat

Möjliga telefonnummerformat

019500448801-950 044 88019-500 44 880195-00 44 88019-5004488