Om företaget

Vi vill utveckla vår ekonomi till svensk handbolls stabilaste och mest välskötta. Vi vill att vår nyligen uppstartade damverksamhet skall ha fått en positiv utveckling, och att laget är ”bäst i stan”. Vi vill att ungdomarna i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-22 07...
Adress

Munkhättegatan 151

21574 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi vill utveckla vår ekonomi till svensk handbolls stabilaste och mest välskötta. Vi vill att vår nyligen uppstartade damverksamhet skall ha fått en positiv utveckling, och att laget är ”bäst i stan”. Vi vill att ungdomarna i vår verksamhet för funktionshindrad ungdom (BOUF) fortsätter att känna glädje och stimulans genom sin idrott.

Bli partner till HK Malmö

i har en rad olika lösningar för just ditt företag. Har du egna tankar och idéer så skräddarsyr vi gärna dessa tillsammans med dig. Att vara partner till HK Malmö skall alltid ha som syfte att vara till båda parters ömsesidiga förmån.

Bollskolor

Välkommen till vår bollskola där pojkar och flickor födda 2009 eller senare håller till. Vi tränar på tisdagar mellan klockan 17.30 och 18.30 i träningshallen belägen i samma byggnad som Baltiska Hallen. Här är det fokus på inlärning via bollek. Det krävs ingen föranmälan. Det är bara att dyka upp. Utrustning som krävs är t-shirt, shorts, strumpor och ett par bra idrottsskor anpassade för aktivitet inomhus (ej svarta sulor). Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Handbollsgymnasiet

HK Malmö har Malmö Stads förtroende att ansvara för handbollsgymnasiet för såväl pojkar som flickor. Undervisningen sker i huvudsak på Baltiska Hallen.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

HK Malmö

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

20-49

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från HK Malmö finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

HK MALMÖ

Org.nr:

8024376009

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

93120 Sportklubbar och idrottsföreningar

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.08.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040220709

04-022 07 09

040-22 07 09

0402-207 09