Om företaget

Hisinge Buss är ett familjeägt företag som har över 50 års erfarenhet av busstrafik, bussresor och bussresearrangemang. Vi bedriver beställnings- och turistresor med moderna helturistbussar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-22 21...
Adress

Aröds industriväg 30

41705 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hisinge Buss är ett familjeägt företag som har över 50 års erfarenhet av busstrafik, bussresor och bussresearrangemang. Vi bedriver beställnings- och turistresor med moderna helturistbussar.

Verksamheten

Hisinge Buss är ett bussbolag med sitt naturliga arbetsområde i västra Sverige med utgångsläge från Göteborg där kontor, garage och verkstad är centralt belägna på Hisingen. Här finns också vårt systerföretag Rekå Resor som kan skräddarsy resor för dig och ge dig extra reseservice i samband med din bussbokning.

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda hög komfort och välutrustade bussar, samtidigt som vi har ett antal mycket skickliga bussförare. Bland våra kunder återfinns privatpersoner, företag, skolor, föreningar och organisationer. Många av våra kunder är grupper med specialinriktade intressen som till exempel veteranbilar, golf, skidåkning och sightseeing.

Våra bussar

Hisinge Buss har ett antal moderna helturistbussar. Med egen verkstad håller vi hög standard på våra bussar och servar dem kontinuerligt. Som standard är samtliga bussar utrustade med mikrofon, radio, cd, video, DVD, AC, toalett, kylskåp, säkerhetsbälten i alla säten, kaffekokare samt miljömotorer. Vid kundens begäran tillhandahåller vi självklart även skidbox eller övrig utrustning, så långt möjligt, som gör er resa så bekväm och smidig som möjligt. Vi ombesörjer catering av olika omfattning om kunden så önskar.

Hisinge Buss ABs utvalda länkar

Omdömen

E

Eva Z

Mer än ett år sedan

Jag behövde busstransfer Göteborg-Malmö-Köte t o r och kollade på Eniros kula sidor. I Göteborgs-regionen hittade jag...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hisinge Buss AB

Omsättning

6 262 tkr

Vinstmarginal

6.70 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hisinge Buss AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hisinge Buss Aktiebolag

Org.nr:

5562920461

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49390 Charterbussföretag, bussföretag för fjärrtrafik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.03.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

031222123

03-122 21 23

031-22 21 23

0312-221 23