Om Himmelsby Spa & Konferens AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Himmelsby Spa & Konferens AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHimmelsby Spa & Konferens AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.01.2005
Org.nr:5566753272
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 55102 Drift av konferensanläggningar, 96040 Kroppsvård

Exekutiva befattningar/Administration

Rakel Christina GustafssonVerkställande direktör
Rakel Christina GustafssonLedamot
Lars-Göran Ingemar GustafssonSuppleant
Jan William Harry AnderssonRevisor

Omdömen om Himmelsby Spa & Konferens AB

Åsa Gustafsson

mer än ett år sedan

Så besviken - detta är inget SPA med kundfokus. Välj ett annat ställe om du vill ha avkoppling…

Anna Söderström

mer än ett år sedan

Jättefint mottagande, fint spa med allt man kan önska sig och fina rum. Frukostbuffén var större än förväntat. Maten gourmé klass. Kan rekommendera ett besök på denna fina anläggning.

Linnéa Trossö

mer än ett år sedan

Himmelsby gårdshotell ger en lugn, harmonisk och rogivande känsla så fort man kliver innanför dörren. Fantastisk service, jättegod mat och mysigt och härligt spa. Rent och fräscht och vackert genomtänkt inrett i minsta detalj. Rekommenderas varmt!

Svar från företaget

Vad roligt att höra Linnéa! Tack så jättemycket för det fina omdömet!

Rakel Gustafsson

mer än ett år sedan

Vi besökte Himmelsby Gårdshotell och det var helt fantastiskt. Vi satt I poolerna och medan stjärnorna tindrade. Superfin anläggning. Trevlig personal och moderna fräscha rum I direkt anslutning till poolområdet. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera ett besök.

Svar från företaget

Tack så jättemycket för det trevliga omdömet! Ja, att sitta i utomhuspoolen under kvällen är en otrolig upplevelse som man sent kommer glömma.

Kicki G

mer än ett år sedan

Lugnt och trevligt hotell. Erbjöd många aktiviteter. Ansiktsbehandlingen på salongen var en ren njutning. Rekomenderar denna anläggning varmt.

Mattias

mer än ett år sedan

Bra priser, trevlig personal och bra läge. Rekommenderas varmt för avkoppling i Östergötland

Sanna Nordin

mer än ett år sedan

Mycket bra prisvärt hotell med fantastisk omgivning. Trevlig personal!

Andreas Lilja

mer än ett år sedan

Vi var här ett dygn och betalat ganska dyrt för två personer. Vi skulle ha två behandlingar därav de kom sent 20 min till första. Personalen i receptionen hade en dålig attityd och de tog inte alls på sig ansvaret och gjorde inget för att rätta till misstaget. Detta gjorde att vi fick skjuta på det vi hade planerat, men ingen förståelse alls. Spaanläggningen är så undermålig jämfört med de som finns och jag kan verkligen inte rekommendera denna anläggning för det priset de tar.

Siv Andersson

mer än ett år sedan

Utmärkt SPA, god mat, sköna sängar och fantastisk personal. Kan varmt rekommendera fiskpedikyren som var helt otroligt häfftig. Ligger vackert ute på landet men inte alls långt från E4an.

Marie Thudén

mer än ett år sedan

Vi var 7 st damer från början, men 1st blev sjuk. Det blev då avb. fel beh. Det förfölje oss hela dagen!! Blev väldigt rörigt fast vi rättade till det flera gånger. Dåligt att kaffet inte ingick i kakbuff'en. Var också tydligare vid bokningen att man måste säga till vad man vill ha till middag. Vi hade missat det så alla fick äta lax. Vi hade valt annat om vi hade vetat.

Svar från företaget

Hejsan Marie
Tack så mycket för ditt trevliga omdöme!
Vi har expanderat ordentligt sedan ni var här sist så just nu har vi en stor restaurang med fem fantastiska kockar. Därför går det jättebra att beställa maten när man är på plats. Kockarna lagar maten med råvaror av hög kvalité och från grunden, därför kan det ta upp till 45 min i väntetid från beställningen. Om man önskar erbjuder vi därför fortfarande förbeställning av maten så att man kan ha mer tid att njuta i ex. SPA avdelningen. Kaffe ingår nu också i kakbuffén.
Vi är dock ledsna för att det blev rörigt p.g.a. den ändringen och vi skall se över våra rutiner för hur vi rättar till sådant smidigt.
Varmt välkomna igen!

Emma

mer än ett år sedan

Det Himmelsby gårdshotell missar att berätta om sitt spa är att samtliga pooler är utomhus och kan inte höjas till en temperatur över ca 39 grader. Incheckning är 15:00 och du kan endast bruka spadelen till 20:00. Maten är god men av halvfabrikat. Det bästa med min upplevelse var frukosten och trevlig personal. En spatur hit är inte att rekommendera under höst/vinter, det är för kallt att springa utomhus mellan sitt sovrum och spadelen; eftersom sovrummen är i stugor utanför spa-anläggningen.

Svar från företaget

Hejsan Emma!
Sedan du var här sist har vi expanderat rejält och numera har vi SPA avdelning både inom- och utomhus. Vi har turkisk bastu, traditionell bastu, infrabastu, kallbad, en bastukåta, en bubbelpool inomhus och en utomhus, relaxavdelning och uppvärmd relaxsoffa. Vi har också utökat med 4 behandlingsrum där vi erbjuder olika massager, hamam, ansiktsbehandlingar, inpackningar, fiskpedikyr och mycket mer. Även restaurangen har växt ordentligt och vi har nu två större matsalar, ett café, samt två mindre VIP rum. Under nästa år (2017) kommer vi också att bygga ut med många nya rum av högsta hotellkvalité.
SPA avdelningen är nu dagligen öppen 9.00-21.00,
Varmt välkomna tillbaka

Lina Andersson

mer än ett år sedan

Trevlig personal och jättefina rum! Kan varmt rekommendera detta hotell. Spabadet är hur härligt som helst!

Eva-Lena

mer än ett år sedan

Härlig omgivning och fina rum. För att inte nämna sängarna, otroligt sköna! Underbar atmosfär!