Om Hillringsbergs Rehabcenter AB

Ett behandlingshem för själen!När du landat hos oss dröjer inte utvecklingen. Stillheten startar en förändring, en rörelse i det som nyss var bedövat. Belöningen blir ett liv i värdighet, tacksamhet och tillit.

Boende i 3 steg

STEG 1:

Om man bor på behandlingshemmet Kuba har man en egen lägenhet på 53 kvm. Lägenheten är möblerad, den har dusch, toalett och fullt utrustat kök. I "Kubahuset" finns stora gemensamma rum, där vi träffas och äter måltiderna tillsammans.

STEG 2:

Om man är redo att utvecklas vidare finns möjlighet att bo på Stödboendet Näset. Även Näsets lägenheter är stora, ljusa och möblerade. Huset ligger en kilometer ifrån huvudverksamheten och man deltar frivilligt på alla gemensamma aktiviteter, så som måltider och utflykter. Denna form innebär ett fortsatt ADL-stöd men med större självständigt och eget ansvar för ESL-funktioner så som dygnsrytm och sociala relationer.

STEG 3:

Vi har en utslusslägenhet i Arvika som även den är ljus och har milsvis av utsikt över staden och Glafsfjorden. Härifrån har du stöd och kontakt med oss dagligen men du bor och upprätthåller själv ett vardagsliv.

Hillringsbergs Rehabcenter ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Hillringsbergs Rehabcenter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHillringsbergs Rehabcenter AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.02.2002
Org.nr:5566232368
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch88992 Öppna sociala insatser för vuxna med missbruksproblem

Exekutiva befattningar/Administration

Stig Jan Krister AnderssonLedamot
Britt-Marie Louise AnderssonSuppleant
Lars Raymond JohanssonRevisor