Vägbeskrivning

helprotes

gav 26 företag
Karta
 • Stora södergatan 17
  22223 LUND
  Visa vägbeskrivning
  046-211 36...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi vårdar dina tänder i Lund. Tandläkare Sten Frostgård, Danielle Hesarod och Niklas Thuring. Tandhygienist Gunilla Olsson och Karoline Aspegren samt tandsköterskorna Rebecca Hedberg, Marianne Nilsson, Margareta Kärne och Anna Gren. Vi är en mindre privat praktik som tar emot patienter i alla åldrar. Fri barn och ungdomstandvård t.o.m. det år du fyller 22 år.
 • Stamgatan 3
  12574 ÄLVSJÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-91 70...
  Visa nummer
  Öppet
  Här jobbar Leg. Tandläkare Marie Borgeström, Göran Larsson och Wilhelm Norstedt. På vår praktik strävar vi efter att få dig som patient att känna dig så trygg, välkommen och omhändertagen som möjligt. Vi vill att du förstår varför vi gör det vi kommit överens om med dina tänder och din mun.
 • Germundsgatan 39
  64430 TORSHÄLLA
  Visa vägbeskrivning
  016-34 68...
  Visa nummer
  Öppet
  Vår klinik i Torshälla hittar du i anslutning till vårdcentralen på Germundsgatan 39. Här slår våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister ett slag för bättre tandvård och tipsar om hur du kan sköta din munhälsa på bästa sätt.
 • Kungsgatan 41
  63217 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-10 40...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till Folktandvården Sörmland! Folktandvården Sörmland har ungefär 430 medarbetare fördelade på 25 kliniker runt om i länet, både allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder även friskare tänder till fast pris med vårt frisktandvårdsavtal. Välkommen!
 • Storgatan 9B
  64330 VINGÅKER
  Visa vägbeskrivning
  0151-120...
  Visa nummer
  Öppet
  På Storgatan, i centrala Vingåker, hittar du Folktandvårdens klinik. Här kan du boka tid för undersökning eller konsultation kring din tandvård och munhälsa, och behandling.På kliniken finns också Folktandvårdens munapotek med ett bra och prisvärt urval av produkter för tandvård och munhälsa.Varmt välkommen till oss!
 • Finningevägen 40
  64540 STRÄNGNÄS
  Visa vägbeskrivning
  0152-133...
  Visa nummer
  Öppet
  Nära OKQ8 och i direkt anslutning till vårdcentralen hittar du Folktandvården. Här kan du få hjälp med allt från undersökning till konsultation av våra tandläkare eller tandhygienister. Kontakta oss gärna för tidsbokning.Tandvård handlar om mer än undersökningar. Hos oss kan vi också erbjuda implantat, tandkirurgi, tandskola för tandvårdsrädda barn och mycket mer.
 • Solvändan 3
  64731 MARIEFRED
  Visa vägbeskrivning
  0159-35 00...
  Visa nummer
  Öppet
  Vår klinik i Mariefred finns på Solvändan, nära Stallarholmsvägen. Vi ser tandvård som en viktig del för ditt välmående och din munhälsa. Därför finns våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister med specialistkunskaper till för dig. Vi hjälper dig med allt från undersökning och konsultation som berör din munhälsa till tandvård.Varmt välkommen till oss!
 • Siegrothsvägen 14
  64260 MALMKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0157-216...
  Visa nummer
  Öppet
  På Siegrothsvägen 14 i Malmköping finns Folktandvårdens klinik. Hit kan du vända dig för tandvård, konsultation och annan behandling som berör din munhygien.Passa också på att köpa rekommenderade tandvårdsprodukter till bra pris i vårt munapotek.Välkommen till oss!
 • Kungsgatan 21A
  63218 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-10 43...
  Visa nummer
  Öppet
  Vid specialisttandvårdens tandregleringsklinik i Eskilstuna behandlas barn, ungdomar och vuxna med tand- och bettavvikelser.Kliniken har välutbildad personal, som arbetar med moderna behandlingsmetoder på såväl barn som vuxna patienter. Vår vanligaste behandlingsmetod är fast tandställning.
 • Södra järnvägsgatan 2
  64235 FLEN
  Visa vägbeskrivning
  0157-185...
  Visa nummer
  Öppet
  Kliniken i Flen hittar du i toppmoderna lokaler vid Järnvägsstationen. Här tas du emot av ett kunnigt team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som ser till att du och dina tänder får bästa möjliga vård.Förutom bra tandvård, tips och råd på hur du ska sköta din munhälsa har vi även ett munapotek med rekommenderade produkter för bättre tandhälsa.Varmt välkommen till oss!
 • Tomtaklintgatan 2
  61933 TROSA
  Visa vägbeskrivning
  0156-35 06...
  Visa nummer
  Öppet
  En liten bit från Trosas centrum, precis vid vårdcentralen, finns Folktandvårdens lokaler. Boka tid med någon av klinikens erfarna tandläkare, tandsköterskor eller tandhygienister.På kliniken finns även rekommenderade tandvårdsprodukter i vårt munapotek som hjälper dig till en bättre munhälsa.Välkommen till oss!
 • Hälsovägen 1
  61160 NYKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0155-24 55...
  Visa nummer
  Öppet
  På kliniken träffar du kunniga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. På kliniken finns även ett munapotek med rekommenderade tandvårdsprodukter som gör det lättare att sköta munhälsan på rätt sätt. Fråga oss gärna om råd.
 • Biblioteksgatan 2
  61330 OXELÖSUND
  Visa vägbeskrivning
  0155-24 70...
  Visa nummer
  Öppet
  Folktandvården klinik i Oxelösund hittar du centralt, vid vårdcentralen. Här erbjuder vi undersökning, konsultation och tandvård med målet att stärka såväl din munhälsa som välbefinnande i övrigt.Vi erbjuder också ett rekommenderat utbud av produkter för tandhälsan i vårt munapotek, fråga din tandläkare vad du behöver.Varmt välkommen till oss!
 • Brunskogsgatan 7
  63227 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-10 42...
  Visa nummer
  Öppet
  På Brunskogsgatan i närheten av Stålforsskolan hittar du vår största allmäntandvårdsklinik i Eskilstuna: Fors. Boka tid för behandling eller rådgivning hos våra erfarna tandläkare, tandsköterskor eller tandhygienister.På kliniken finns även rekommenderade tandvårdsprodukter som hjälper dig till en bättre munhälsa i vårt munapotek.Varmt välkommen till oss!
 • Stationsgatan 11
  44250 YTTERBY
  Visa vägbeskrivning
  (13
  Öppet
  Sanei Tandvårdstem ger dig skräddarsydd tandvård!När det gäller tandvård ser behoven ofta olika ut från patient till patient. För oss på Sanei Tandvårdsteam är det därför viktigt att kunna erbjuda dig den omvårdnad som just du önskar och behöver. Vårt erfarna team arbetar med de modernaste behandlingsformerna för att uppnå bästa resultat med minsta möjliga ingrepp.
helprotes gav 26 företag
Static map