Om Hedin Bil

Behöver du en pålitlig partner för din bilhandel och finansiering? Hedin Bil, grundat 1955, har vuxit till att bli en verklig institution inom handeln med personbilar och lätta motorfordon i Uddevalla. Med en bred portfölj av tjänster inom fabriks, garage, och verkstadsarbete, erbjuder de personlig och ändamålsenlig lösning för varje unik kund. Deras expertis sträcker sig över leasing, kreditförsäljning och avsättning av varor med kundens bästa alltid i centrum.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Hedin Bil, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHedin Göteborg Bil Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.05.1955
Org.nr:5560613456
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital2000000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45191 Handel med lastbilar, bussar och specialfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Personuppgift SkyddadOrdförande
Personuppgift SkyddadLedamot
Personuppgift SkyddadLedamot
Jan Åke Gustaf LitbornSuppleant
Erik Markus ÖstlundExtern verkställande direktör
Carl Magnus Victor BernanderExtern firmatecknare
Johan Olof PalmgrenHuvudansvarig revisor

Omdömen om Hedin Bil

Mikael Forslund

mer än ett år sedan

Helt utan självinsikt eller servicekänsla på Hedin Bil skadeverkstad i Trollhättan.
Efter en parkeringsskada i april visades bilen upp för Hedin Bil, för reservdelsbeställning och tidsbokning. Första tiden fanns inte förrän i mitten på juni, vilken bokades. När vi dyker upp där med bilen, så tittar kundmottagaren underligt på oss, och skärmen. Harklar sig och mumlar lite, försvinner ut bakom kulisserna ett par gånger. Sedan visar det sig att han staplar lögn ovanpå lögn för att försöka rädda situationen. Först drar han en vals om att vi skulle ha kommit dagen efter, och att vi skulle ha fått ett SMS om det. Rent ljug, eftersom vi fått SMS:et med tidbokningen, men inte någon ändring efter det. Sedan kommer nästa svepskäl, "delen har inte kommit". Eller hur. De har bara haft 1,5 månader på sig att få hem den. Vid kontakt med verkstadschefen några dagar senare, så erkänner han att de glömt att ta kontakt med oss per telefon. Alltså var SMS:et som nämndes tidigare rent nonsens. Ny tid bokas för inlämning, nu strax före midsommar. Vi behöver bilen på semestern, och blir upplysta om att det tar 8-10 arbetsdagar att fixa bilen. Vi lämnar in den strax före midsommar. Sedan dör all kontakt med Hedin Bil. Semestern kommer, och vi får inte tillbaka någon bil. SISTA semesterdagen, nästan SEX veckor efter inlämnadet, får vi ett SMS, som säger att bilen är klar. Vid avhämtning i Trollhättan påpekar vi att de inte hört av sig en enda gång om att det har blivit förseningar till oss. Kundmottagaren ursäktar sig med "mycket att göra, semestertider, stängt på verkstaden, jobbat allt vi kan, reservdelen var trasig när denkom, yada yada..."
Förseningar kan inträffa, men det är oacceptabelt att INTE berätta det för kunden. Noll lyhördhet med andra ord, vi frågade inte efter bortförklaringar varför det har tagit så lång tid, vi ville bara veta varför de inte har hört av sig för att berätta om detta... Hedins kunde INTE heller ordna en lånebil trots att de strulat till det från första början när vi frågade om den möjligheten vid midsommar.
Ett enda SMS eller samtal hade räckt, Hedin Bil!

Jonas Versen

mer än ett år sedan

Mailade mitt intresse på en bil då jag bor i Göteborg. Ville ha ett ungefärligt inbytespris på min bil och lämnade de uppgifter som behöves. Blev aldrig kontaktad. Nästa vecka ringde jag istället och blev kopplad till en försäljares telefonsvarare. Angav återigen mitt intresse och bad om att bli uppringd. De hörde aldrig av sig. Dåligt.

Tacksam kund

mer än ett år sedan

Oseriösa handlare som inte är behjälpliga när du får rost på din 5 år gamla Mercedes!

Annika Nilsson

mer än ett år sedan

Har aldrig svarat i telefon när man ringer verkstaden, vare sig direktnummer eller genom växeln.

Katarina

mer än ett år sedan

När jag skulle göra 9 500 mila servicen sade de på telefon att den skulle kosta ca 3000:- kr. När jag lämnat in bilen ringer de och säger att de gjort fel service och att de hade råkat göra 7 500 mila servicen och att det nu skulle kosta 8000:- att göra färdigt den servicen vi bestämt över telefon. De sade att 9 500 servicen måste göras så jag gick med på det. Dagen efter ringde jag en annan märkesverkstad som sade att 9 500 mila servicen skulle kosta ca 3000:- och inte 8000:-, när jag ringer och förklarar detta för Hedin bil i Uddevalla säger de bara att nu har du betalat och det är fri prissättning i Sverige! Jag vill bara varna er för att lämna bilen där!