Om Hedin Bil

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Hedin Bil, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hedin Helsingborg Bil Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

06.04.1970

Org.nr:

5561345710

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1000000 - 4999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 45204 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 7

reviews aboutName

Mikaella

moreThanAYearAgo

Vill man gör en bil förlustaffär så skall man gå till Göteborgs Begagnat Center. (Hedin Göteborg Bil AB). Överpriser på dåliga bilar, nyare bilar som håller på och rostar sönder, två månader efter köpet så har 4 år gammal bil sjunkit 50000 kr i värdet hos samma handlaren. Ingen fast kontakt som kan diskutera problem och reklamationer..

Simon

moreThanAYearAgo

Bestämde att bilen skulle levereras en dag, sen kunde dom inte leverera den förän 1 vecka efter avtalad tid, aldrig mer köpa bil av hedin bil (göteborgs begagnatcenter)

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

minsta debitering 2000 kr för att titta på bilen.
Skruva fast en backspegel,det tog 5 min. att dra fast 3 skruv men 10 min. att skriva ut räkningen på 2000 kr.
En utbytesturbo kostar 19 000 kr,jag köpte en utbytesturbo i Tyskland(Ebay) för 3000 kr med
2 års garanti utan milbegränsning.
Det blir dyrt att ha en Mercedes! Nästa bil blir en BMW

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Går in i vanliga kläder, Ser tämligen ung ut. Försäljarna står och snackar skit med varandra och skrattar högt. Sneglar åt mig utan att fråga om man behöver hjälp. Kunde köpt vilken jäkla bil som helst där, men icke. Vägrar köpa bil hos sådana snorkiga människor..

Emir

moreThanAYearAgo

Varit tvungen att ge ut min personliga information vid köp av bromsomkopplare som kostade 114:-

Exempelviss namn + efternamn, samt godkänna adressen jag bor på.

Känns väldigt obehagligt att köpa reservdelar på Hedin i Halmstad.
Inga vidare köp på Hedin Bil i Halmstad.

gustav

moreThanAYearAgo

Lämnade in bilen på "service". Efter en timme ringde dom o sa att nyckeln var "strömlös". Jag hade ju kört dit en timme tidigare. Dom erbjöd sig programmera om nyckeln för ett pris av några tusenlappar. Nej sa jag med påföljd att nu har jag bara en fungerande nyckel kvar. Sedan kostade servicen dubbelt så mycket som på t ex Mekonomen. När jag senare skulle byta olja o filter så sa den bilfirman att: Det här filtret är nog aldrig bytt! Hur då, jag har ju haft bilen på "service" hos Hedin. Nej jag misstänker att man bara kör in bilen en stund på verkstan o sen ringer man o säger att bilen är kvar o tar betalt för service man inte gjort. That´s it.

anonym

moreThanAYearAgo

Köpte en ny transportbil, säljaren var helt OK!
Men till verkstaden kommer jag inte att lämna bilen ens för en vanlig service, nonchalanta,fick ingen lånebil utan att hämta säljaren till hjälp och en vanlig klappkontakt i en vanlig elsladd tog två dagar att upptäcka. Säljaren får alla ev. positiva poäng från mig, verkstaden undderkänd, kommer INTE att köpa ngt. från det här stället mer!

Martin Johansson

moreThanAYearAgo

Mycket slarv och dålig service. Kommer inte köpa bil där igen.