Se på karta
Myrgatan 246269 Frändefors

5 (1)

Vår önskan är att skapa en miljö där klienter, elever eller besökare kan vara delaktiga i en situation där de känner sig fria att öppna upp och uttrycka den de verkligen är utan att vara rädd för att bli dömd på grund av sin personliga tro. Vår filosofi och utbildningsmetod är baserat på en enkel princip: Att hjälpa människor komma i kontakt med sin potential och det som hindrar dem från att uppnå en bättre livskvalitet. Därför har vi ett holistiskt förhållningssätt i allt, som vi arbetar med.

Narvavägen 2031137 Falkenberg

Trött i ryggen? Ont i axlarna? Stressad? Spänd?Hos mig kan du få hjälp med dina problem i rörelseapparaten genom svensk klassisk massage, koppning, sotai, healing.Har du besvär någonstans rekommenderar jag Mix40 eller Mix60.Vet du inte vilken behandling du ska välja, så tveka inte att höra av dig.Du kan även läsa om de olika behandlingarna på min hemsida.

Råggatan 1111859 Stockholm

Varje gång du lyssnar inåt vill din inre vägledare vara med och vägleda dig vidare. Din själ vill komma till tals.Det är sådant vi kan berätta mer om. Vi utbildar dig i hur du kan tolka och också förstå de principer som ligger till grund för utvecklingen av en individs inre och hur du kan släppa det som varit för att lätta ditt bagage. Det är så mycket lättare att gå vidare utan det.

Trollstigen 113936 Värmdö

LifeForum Sweden AB - platsen för inre helande och personlig utveckling. Välkommen att kontakta oss!

Kornvägen 429151 Kristianstad

Under behandling väljer du om du vill vara helt tyst eller samtala. Vid behandling som kräver bar hud - Glöm inte att Du själv väljer hur mycket du vill klä av dig. Ex. får du gärna behålla bh:n på, men tänk på att bära en ryggknäppt bh. Underbyxor behålls alltid på. Har du svårt att ta dig till mig så kommer jag till dig - pris enligt överenskommelse. Förebyggande behandling är alltid att föredra. Vi behöver alla må gott så unna dig ofta kärleksfull & friskvårdande beröring.

Skedagatan 21359293 Borghamn

4 (1)

Jag erbjuder privatsittningar, gruppseanser, healing, medial undersökning och rening samt bergsmeditation i grupp. Jag erbjuder även olika former av hypnoterapier så som analytisk terapi, suggestionsterapi och regressionsterapi. Allting sker under kontrollerade former och vi pratar noga igenom vad som kommer att hända innan sessionen, så att du som klient inte känner dig osäker och/eller orolig. Och du, kom ihåg att jag alltid har tystnadsplikt. Allt som sägs och kommer fram stannar hos mig!

Andra Avenyen 528131 Hässleholm

Vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål eller specifika besvär. Det är du som bestämmer om du vill ha en mer djupgående behandlande massage eller en mer avslappnande massage för att lösa upp muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Hjärtligt Välkommen!

Dala-Floda78695 Dala-floda

Floda Frisörstuga & Wellness Center - Skönhet och hälsa!

Torhamnsvägen 1637372 Jämjö

Försäljning av naturprodukter och presentkort.

Vill du veta mer om din framtid? Söker du råd om kärlek, ekonomi? Behöver du stöd, rådgivning i en svår situation? Ring våra medium och tarottolkare för privat konsultation. Vi erbjuder spådom via telefon, SMS och e-mail.

Villstad STOCKEBO 133391 Smålandsstenar

CENTER FÖR ALTERNATIVBEHANDLING & UTBILDNING

Storgatan 437452 Asarum

Stanna upp i livet och ta ett djupt andetag! Låt mig få hjälpa dig att väcka din inre kraft, att även du får läka, växa och leva det liv som du önskar!

Grude MUSKÅS 152495 Ljung

Jag erbjuder dig sköna avslappnande behandlingar i harmonisk miljö, som ger dig ett friskare och rikare liv.

Stortorget 9A29431 Sölvesborg

Butikskedjan Hälsokraft bildades 1993. Det blev snabbt en intressant kedja för många hälsokostbutiker runt om i landet. För närvarande har vi ett sjuttiotal medlemsbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Ödegärdsvägen 944174 Sollebrunn

Livsgården är en mötesplats för samtal, personlig utveckling, musikundervisning, konserter, yoga mm. En plats för glädje och gemenskap.

Bankgatan 4A23531 Vellinge

Vi hälsar dig varmt välkommen till våra meditations- och yogagrupper, kurser och ayurvedisk hälso- och livsstilsrådgivning, föredrag och inte minst helande och avstressande behandlingar hos husets duktiga terapeuter. Här kan du upptäcka sidor av dig själv som du knappt kunnat föreställa dig. Få nya idéer till att blomstra och lägg uttjänta mönster och beteenden bakom dig. Vi är en mötesplats för öppna sinnen och hjärtan, och helt utan anknytning till vare sig religion eller gurus.

Elmblads Väg 3230256 Halmstad

Hela Dig finns i Halmstad sedan 2008. Grunden är ett holistiskt synsätt på dig som kund. Jag använder mig av olika metoder för att hjälpa dig, Hela Dig.Det är massage, healing och ortobionomi. Dessa kan med fördel kombineras för att uppnå ett bra resultat. Du är varmt välkommen att komma och prova.

Skogsviksvägen 3623633 Höllviken

Jennys trygga öppenhjärtliga ledning o förmåga att hålla space har transformerat 100-tals personer sen 2014. Hon är en intuitiv coach och healer som känner in dig bortom ord. Hjälper dig läka och frigöra dina gåvor och blomstra som den unika vackra själ du är.Inspireras av hennes podd "En röst i Universum" o läs hennes expertcoachspalt i tidningen Allas. Initiativtagare till Ditt gnistrande liv medlemskap. Ger o utbildar i intuitiv healing. Hon är även mentor åt andra själsliga entreprenörer.

Norrbackagatan 4211334 Stockholm

Här kan du hitta terapier som; Regressionsterapi, Shiatsu, Själsterapi och Andlig vägledning. Att själ och kropp är i balans är en förutsättning för bra hälsa, harmoni och fungerande relationer. Jag erbjuder även distans sessioner i healing och hypnos.

Blåbärsstigen 5614437 Rönninge

Välkommen till Gaias Inspire Massage och Coaching - Massage och friskvård, Salem Stockholm.Med dig i fokus behandlar jag kropp och själ, alla sessioner inleds med ett samtal om vad just du behöver här och nu för att må bra.Alla behandlingar går att kombinera och jag mixar även massage och Reiki, allt för att matcha just dina behov och önskemål.Jag tar friskvårdsbidrag och jag är ansluten till E passi & Wellnet, och vänder mig till både privatpersoner och företag.

Centrumvägen 10 D45530 Munkedal

5 (1)

”Zyxcess önskan är att stärka människor inifrån. Holistisk kunskap för en stark, fri och hel individ.”VÄLKOMMEN

Silversmedsplan 1816256 Vällingby

Här kan du hitta terapier som Shamansk healing, Regressionsterapi, Kristallhealing, Shiatsu, Soundhealing, Själsterapi och Cellnäring. Har även kurser i Pendelhealing och Kristallhealing. Att själen är i balans med kroppen är en förutsättning för bra hälsa, harmoni och fungerande relationer. Jag erbjuder även distans sessioner i healing och hypnos.