Vägbeskrivning

healing

gav 290 företag
Karta
 • Varvsgränd 8 6 trp
  85232 SUNDSVALL
  Visa vägbeskrivning
  070-570 57...
  Visa nummer
  Välkommen till mig i Fortunaporten! Jag har ett brett utbud av behanglingar och analyser. Du kan få en komplett hälsoanalys med hjälp av flera olika metoder. I din hälsoanalys kan du komplettera med allergirådgivning, mage- & tarmrådgivning, tungmetall- & zinktest. Du är också välkommen hit för en avslappnande stund med massage, zonterapi, akupunktur eller kristallterapi.
 • Myrgatan 2
  46269 FRÄNDEFORS
  Visa vägbeskrivning
  0581-519...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Vår önskan är att skapa en miljö där klienter, elever eller besökare kan vara delaktiga i en situation där de känner sig fria att öppna upp och uttrycka den de verkligen är utan att vara rädd för att bli dömd på grund av sin personliga tro. Vår filosofi och utbildningsmetod är baserat på en enkel princip: Att hjälpa människor komma i kontakt med sin potential och det som hindrar dem från att uppnå en bättre livskvalitet. Därför har vi ett holistiskt förhållningssätt i allt, som vi arbetar med.
 • Kopparvägen 47-49
  17672 JÄRFÄLLA
  Visa vägbeskrivning
  070-492 44...
  Visa nummer
  På mottagningen i Järfälla erbjuder jag dig välgörande behandlingar som akupunktur, massage, Kraniosakral behandling och även Reconnective Healing och Reconnection. Som ett komplement till behandlingsterapierna går vi tillsammans igenom vad som kan ha orsakat ditt problem. Du kanske känner dig stressad, har sömnproblem, har en felaktig arbetsställning eller har annat i livet som påverkar dig negativt.
 • Kornvägen 4
  29151 KRISTIANSTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-949 50...
  Visa nummer
  Under behandling väljer du om du vill vara helt tyst eller samtala. Vid behandling som kräver bar hud - Glöm inte att Du själv väljer hur mycket du vill klä av dig. Ex. får du gärna behålla bh:n på, men tänk på att bära en ryggknäppt bh. Underbyxor behålls alltid på. Har du svårt att ta dig till mig så kommer jag till dig - pris enligt överenskommelse. Förebyggande behandling är alltid att föredra. Vi behöver alla må gott så unna dig ofta kärleksfull & friskvårdande beröring.
 • Brogränd 24C IN PÅ GÅRDEN
  83141 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-51 86...2
  Visa nummer
  Helene Jonsson, Energikanalen erbjuder energimedicinska behandlingar såsom Sanjoterapi, StarCode Healing, Massage, Vägledande samtal och Tarot. De personer som besöker energikanalen är i alla åldrar, Privatpersoner & företag. Hjärtligt välkommen till Energikanalen Din Terapeut Helene Jonsson!
 • 0939-10 20 ...
  Visa nummer
  Vill du veta mer om din framtid? Söker du råd om kärlek, ekonomi? Behöver du stöd, rådgivning i en svår situation? Ring våra medium och tarottolkare för privat konsultation. Vi erbjuder spådom via telefon, SMS och e-mail.
 • Andra Avenyen 5
  28131 HÄSSLEHOLM
  Visa vägbeskrivning
  0451-132...
  Visa nummer
  Stängt
  Vår önskan är alltid att ha er i centrum för er bästa behandling. Och att ni går härifrån med en skön känsla av balans och harmoni.Vi erbjuder Svensk klassisk massage, energimassage, aromamassage, kinesiolgbehandlingar, reconnectiv och atlantean healing. Men även Feng shui-konsultationer och Qigong.
 • Falkenerarevägen 42
  31136 FALKENBERG
  Visa vägbeskrivning
  070-362 08...
  Visa nummer
  Stängt
  Trött i ryggen? Ont i axlarna? Stressad? Spänd?Hos mig kan du få svensk klassisk massage, koppning, sotai, healing och ansiktsrengöring.Vet du inte vilken behandling du ska välja, så tveka inte att höra av dig.Du kan även läsa om de olika behandlingarna på min hemsida.
 • Blåbärsstigen 56
  14437 RÖNNINGE
  Visa vägbeskrivning
  073-619 37...
  Visa nummer
  Välkommen till Gaias Inspire Massage och Coaching - Massage och friskvård, Salem Stockholm. Med kunden i fokus behandlar jag kropp och själ, alla sessioner inleds med ett samtal om vad just du behöver här och nu för att må bra. Alla behandlingar går att kombinera och jag mixar även massage och healing, allt för att matcha just dina behov och önskemål. Jag tar friskvårdsbidrag och jag är ansluten till Actiway & Wellnet, och vänder mig till både privatpersoner och företag. ​Öppettider och lediga
healing gav 290 företag
Static map