Om företaget

Hasselstad Motor AB är ett familjeföretag med lång erfarenhet vad gäller reparationer av bland annat bilar, traktorer och släpvagnar. Vår första prioritering har alltid varit att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0457-220...
Adress

Åldervägen 8

37292 Kallinge

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Hasselstad Motor AB är ett familjeföretag med lång erfarenhet vad gäller reparationer av bland annat bilar, traktorer och släpvagnar. Vår första prioritering har alltid varit att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt och för att underlätta så mycket som möjligt för dig som kund erbjuder vi ett antal olika tjänster.

Bilservice i Blekinge

Alla som äger en bil vet att man ska lämna in sin bild på service med jämna mellanrum. Oavsett om du äger en Volvo, en Mercedes eller en Volkswagen så hjälper vi på Hasselstad Motor AB dig. Vi servrar alla bilar av alla märken och modeller - se bara till att du har serviceboken tillgänglig!

Tjänster

På Hasselstads Motor AB kan vi erbjuda dig som kund ett flertal tjänster. Vi reparerar bilar av alla märken och modeller och utöver det reparerar vi även släpvagnar, traktorer, husbilar, lätt lastbil och minibussar. Vi hjälper dig även att byta däck och om det är dags att köpa nya fixar vi fram de däck du behöver, oavsett märke.

Utöver reparation och service av bil erbjuder vi även våra fasta kunder skjuts om de inte har annat färdsätt när de lämnat bilen för reparation eller besiktning. Vi har även möjlighet att hjälpa dig om du stannat med bilen någonstans i närheten av Ronneby - då bogserar vi den till verkstaden och ser till att få den fixad!

Bilreparationer

Oavsett vad som behöver repareras gällande din bil - det kan vara bromsarna, kopplingen eller motorn - eller om du bara vill byta däck. Vi på Hasselstad hjälper dig!

Traktorreparationer

På Hasselstad Motor AB har vi lång erfarenhet av att reparera traktorer. Oavsett vilket problem du har ser vi till att lösa det åt dig. Det är bara att ringa!

Övriga reparationer

Utöver reparationer av bilar och traktorer så reparerar vi även släpvagnar, husbilar, lätt lastbil och minibussar. Tveka inte att slå oss en signal - vi fixar det!

Hasselstad Motor ABs utvalda länkar

Omdömen

S

Stefan

Mer än ett år sedan

Prisvärt och bra. Vänligt bemötande och sällan strul.

L

Lopploella

Mer än ett år sedan

Slarviga o besvärade om man frågar något eller ifrågasätter något!
Nä ALDRIG mer!!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hasselstad Motor AB

Omsättning

2 434 tkr

Vinstmarginal

-0.70 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hasselstad Motor AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hasselstad Motor Aktiebolag

Org.nr:

5561381277

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45201 Bilserviceverkstäder, ej specialiserade

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.08.1970

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

045722048

04-572 20 48

045-72 20 48

0457-220 48