hamn 

gav 341 företag inom detta område

Oxelösunds Hamn AB

Oxelösunds hamn 61330 Oxelösund
logo

Vi vill vara Östersjöns ledande hamnterminal, med Europas bästa stuveri. För att bli det, måste vi erbjuda rätt tjänster, men ännu viktigare - vi måste jobba på rätt sätt. Det handlar om att skapa förtroende och trygghet, och att visa för våra kunder att vi är en betydelsefull del av deras transportkedja. Vårt engagemang i deras verksamhet ska vara lika stort som om det hade varit vår egen. Vi hanterar hela eller delar av våra kunders godsflöden, både till sjöss och på land.

Gata & hamn Töreboda kommun

Börstorpsgatan 154530 Töreboda
logo

Norrköpings Hamn AB

Oceangatan 2160238 Norrköping
logo

Norrköpings hamn är en modern fullservicehamn, där skogs-, stål-, spannmåls- och petroleumprodukter samt container hanteras. Hamnen har goda logistiska förutsättningar att erbjuda intermodala transportlösningar mellan samtliga transportslag.

Vindöns Camping & Marina AB

Öppet

Vindön 27147391 Henån
logo

Välkomna till vår lilla, lugna och vackert belägna familjecamping. Vi har 115 campingplatser med el samt 5 tältområden.

Karlshamns Hamn AB

Södra stillerydsvägen 11637431 Karlshamn
logo

Karlshamns Hamn är den expansiva storhamnen i sydöstra Sverige. Hamnen är också en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Sölvesborgs Skeppsmäkleri- & Speditionskontor, AB

Öppet

Ytterhamnen 29435 Sölvesborg
logo

Sölvesborgs hamn är strategiskt placerad på den svenska sydostkusten bara timmar från hamnarna på den expanderande östra sidan av Östersjön.

Falkenbergs Terminal AB

Kvekatorpsvägen 31132 Falkenberg
logo

Vi är ett logistikcenter som ska skapa god lönsamhet genom att erbjuda en säker och kostnadseffektiv lager- och godshantering.

Port of Skellefteå / Skellefteå Hamn

Järnvägsleden 8193233 Skelleftehamn
logo

Sedan starten 1912 har hamnens trafik ständigt ökat. Inom hamnområdet lastas och lossas varje år upp emot 2 miljoner ton gods.

Getterön Marina

Öppet

Änggärdevägen 143293 Varberg
logo

Hjärtligt välkommen till våra fina hamn. Getteröns Marina i Varberg är en småbåtshamn för båtägare, gästande båtfolk och för husbilsentusiaster. Hamnen är under ständig utveckling och vår ambition är att ha en hamn som fungerar och som medlemmar trivs i.

En Gaffel Kort På Maritim AB

(3.44)

Hamngatan 3127231 Simrishamn
logo

Vi är ett ungt team som är stolta över vår historia och vill med gästvänlighet, goda råvaror och kvalitet välkomna dig som gäst!

Karlshamns Sjöservice AB

Stillerydshamnen 37431 Karlshamn
logo

Copenhagen Malmö Port

Terminalgatan 1821124 Malmö
logo

Copenhagen Malmö Port är ett dansk-svenskt hamnbolag som svarar för driften av Köpenhamns hamn och Malmö hamn.

Söderhamns Stuveri & Hamn

Öppet

Strandgatan 482660 Söderhamn
logo

Verksamheten omfattar både stuveri och hamnsysslor och ombesörjer även isbrytning, ass/bogsering samt övriga relaterade sysslor.

Båthamnen I Näset AB

Stängt

Bjölavägen 2242166 Västra Frölunda
logo

Björla Marina har ett skyddat läge i nordvästra delen av Askimsviken. Hamnanläggningens skyddande pirar och vågbrytare borgar för en lugn och säker förtöjningsplats. Vi har i dagsläget förtöjningsplatser för 351 båtar. På samtliga bryggor finns tillgång till el och vatten.

Sölvesborgs Stuveri och Hamn AB

Öppet

Ytterhamnen 29435 Sölvesborg
logo

Sölvesborgs hamn är strategiskt placerad på den svenska sydostkusten bara timmar från hamnarna på den expanderande östra sidan av Östersjön. Vi är idag ett modernt logistikföretag som erbjuder våra kunder heltäckande logistiklösningar som inne- fattar 3PL, järnvägs & biltransporter, befraktningar, lagring, spedition och traditionell hamnverksamhet.

Landskrona Hamn

Andra Tvärgatan 26135 Landskrona
logo

Välkommen till Landskrona Hamn! Vi utför lastnings- och lossningsoperationer av fartyg. Se vår hemsida för mer information!

Lysekils Hamn AB

Kolholmevägen 345350 Lysekil
logo

Önnereds Fiskehamnsförening Upa

Karpgatan 1442658 Västra Frölunda
logo

Sundsvalls Hamn AB

Sjöfartsvägen 1185634 Sundsvall
logo

Norrlands djupaste hamn med 12,3 m. Även en av Sveriges största skogsindustrihamnar med turer till Rotterdam, Lübeck och London.

Ettans Båthamn

Öppet

Småbåtsgatan 2A97235 Luleå

Kagghamra Hamn AB

Kagghamra 14791 Grödinge
logo

Åhus Hamn & Stuveri AB

Krangatan 229632 Åhus

Piteå Hamn

Farleden 5494143 Piteå

Mälarhamnar AB

Södra seglargatan 372132 Västerås

Kalmar Hamn AB

Barlastgatan 1039231 Kalmar