Om Hammar VVS Teknik AB

Hammar VVS Teknik AB, beläget på Vapenvägen 2 i Askersund, etablerades år 2010 och är kända för att erbjuda toppkvalitativt värme- och sanitetsarbeten. Med imponerande expertis i rörledningsarbeten för vatten och VA, erbjuder de även konsultationer inom vatten- och VA-området. Deras breda utbud av tjänster sträcker sig från att hantera nödvändigt material till att utföra specialiserade entreprenader med grävare samt transport.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Hammar VVS Teknik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Hammar VVS Teknik AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hej, glömde att skriva mitt namn!

Majsan A

mer än ett år sedan

Hejsan. Hammar vvs återkommer inte för att ge prisförslag ens. Jag har nu jagat dom i 7 veckor utan att få någon återkoppling. Har gett upp och tagit ett annat lokalt företag som hunnit komma och titta och lämna en färdig offert på halva tiden.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hej! Jag fick en vattenläcka på expandtjonskälet
till pannan, ringde Kennet på Hammars VVS, och dom kom samma dag och tittade vad det behövdes för matrial. Det kom en Toppenkille kallad Tobbe har aldrig sett en så bra VVS reperatör, jobbade så svetten lackade. När han var färdig tog han med allt skräp och torkade upp allt vatten så man kunde inte se att det hade varit någon reperatör här. Tusen tack för den fina hjälpen Tobbe och Kennet...