Om Hallavara Smidesverkstad AB

Vi utför det mesta inom rörbranschen, t ex värme- och vatteninstallationer, värmepumpar, pannor, vattenpumpar, filter med mera.

Vattenrening

För dig som har egen brunn krävs det ofta ett vattenreningsfilter för att rena ditt vatten. Även om du har kommunalt vatten kan det ibland med Bjärehalvöns kalkrika vatten vara bra med ett filter. Vi hjälper dig med installation och årligt underhåll av dina filter.

Bevattning

Bjärehalvön är rikskänd för sin odling av färskpotatis, men även många andra grödor odlas här. Vi tillhandahåller bevattningsutrustning såsom pumpar och bevattningsmaskiner för att våra lokala odlare ska få de bästa utav förutsättningar för sin odling.

Värmepumpar

Vi installerar och utför service på värmepumpar oavsett om det gäller bergvärme, luftvärme eller jordvärme. Vi installerade vår första värmepump redan 1981 och är numera återförsäljare för Nibe.

Vatteninstallationer

För dig som inte har kommunalt vatten utan istället har egen brunn kan vi hjälpa dig med installation och underhåll av tillhörande vattenpump och rörsystem.

VVS-arbeten

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet - litet som stort. Det spelar ingen roll om du ska laga en droppande kran, installera ett nytt värmesystem, installera golvvärme eller har problem med ditt avlopp. Vi gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd med oss och återkomma.

Hallavara Smidesverkstad ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Hallavara Smidesverkstad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHallavara Smidesverkstad Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.02.1972
Org.nr:5561592980
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten, 25500 Smidning, pressning, prägling och valsning av metall; pulvermetallurgi

Exekutiva befattningar/Administration

Per-Åke NilssonLedamot
Per Gustav NilssonSuppleant
Per Olof SjölanderSuppleant
Linda Ros-Marie KarlssonSuppleant
Lars Henrik NilssonHuvudansvarig revisor