Om Hair Studio M

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Hair Studio M, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

A

Anita Toren

moreThanAYearAgo

Dom klipper och fixar håret jätte bra åker dit hellre än i örebro

Josephine

moreThanAYearAgo

Blev väl omhändertagen som kund. Kändes verkligen som att frisören lyssnade på mig hur jag ville ha mitt hår, både klippning och färg, och jag blev otroligt nöjd. Kan inte bli bättre! helt klart favvofrisören!

Nina

moreThanAYearAgo

Kräsen på frisörer och har jag hittat en bra går jag dig i flera år. Nu blev jag "tvungen" och byta och tack vare deras fina omdömen här på Rejta valde jag Hair studio M. Det blir blir garanterat återbesök :D. Rekommenderas. Lyhörd och skicklig frisör. Jag blev jätte nöjd.

alexandra

moreThanAYearAgo

bara helt klart bäst!!!!! rekommenderar alla ja känner att gå till er,

PIA

moreThanAYearAgo

Jag har haft Marina i minst 15 år o hon gör ett underbart jobb,ställer upp när man verkligen behöver hjälp.Jag behöver ibland lite extra hjälp o det fixar hon till galant.Kan inte förstå personen som klagade,det är inge dropp in som dom har.Dom är duktiga båda två ska ni veta.

CarolineW

moreThanAYearAgo

Både Marina och Mikaela är super duktiga, de lyssnar alltid till kundens önskemål samt kommer med egna förslag! Jag har prövat många olika frisörer men nu känner jag verkligen att jag hittat rätt!

Ingegärd

moreThanAYearAgo

Mikaela en fantastiskt duktig tjej, har letat länge efter någon som klipper en bra frisyr och lyssnar på kundens önskemål. Du är TOPPEN!!!!

M

Monika

moreThanAYearAgo

Jag går hos Mikaela och klipper mig, el hela min familj gör det, sambons släkt har också börjar gå till Mikaela. Hon lyssnar verkligen på vad man säger och är jätte trevlig.

Mia

moreThanAYearAgo

Min favorit är Mikaela, jag är alltid nöjd när jag blivit klippt.

Camilla B Palm

moreThanAYearAgo

Jag har gott hos Marina väldigt länge. Har aldrig känt att jag varit missnöjd. Proffsiga både hon och Mickaela! Får alltid höra och då menar jag ALLTID att jag är så snygg i håret. Det är helt Marinas förtjänst då hon får fria händer och tar fram de frisyrer som passar mig och den jag är som person. DET gillar jag! Jag går dit för på den frissan finns det proffsiga frisörer!

R

moreThanAYearAgo

både marina och Mikaela är extremt duktiga och lyhörda då det kommer till ens egna önskemål, har aldrig någonsin fått vänta särskilt länge på en tid ( någon vecka sådär) , alltid blivit ompysslad bra och mitt hår har alltid blivit kanon! ni är bra goa!

S.J

moreThanAYearAgo

Två jätteduktiga frisörer! Alltid lika trevligt att gå och fixa frillan hos dom :)

JH

moreThanAYearAgo

Kanontrevligt och skoj! Bra kvalitét!!!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01957363301-957 36 33019-57 36 330195-736 33