Om företaget

HA Bygg är ett flexibelt företag verksamma inom bygg och anläggning samt utveckling av exploateringsområden. Vi utför både stora och små utförande- eller totalentreprenader och är verksamma i Västsverige, Stockholms- samt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-335 34...
Adress

Vädursgatan 6

41250 Göteborg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

HA Bygg är ett flexibelt företag verksamma inom bygg och anläggning samt utveckling av exploateringsområden. Vi utför både stora och små utförande- eller totalentreprenader och är verksamma i Västsverige, Stockholms- samt Osloregionen genom vårt dotterbolag HA Bygg AS. Våra kunder är i huvudsak långsiktiga fastighetsägare, både offentliga och privata.

H.A. Bygg AB

H.A. Bygg AB startade sin verksamhet i Sverige 1986 av VD Roland Hanzén tillika majoritetsägare. I Norge har Roland varit verksam sen 1989. I början med huvudkontor i Ljungskile, Bohuslän, som strategisk utpost mot både Göteborg och Oslo.

Roland började sin karriär som arbetsledare på ABV, sedermera NCC, där han arbetade under 70-80-talet i både Sverige och Norge. Då företaget snabbt behövde förstärkas på tjänstemannasidan valde Roland att kontakta Pierre Hallin. Valet av Pierre var en självklarhet då Roland under sin tid på ABV arbetat tillsammans med Pierre och varit medveten om dennes kvaliteter. Pierre startade sin anställning redan 1989.

Beroende på marknad i respektive land fanns möjlighet att flytta resurser inom västra Sverige och södra Norge. Flertalet duktiga yrkesarbetare och tjänstemän har därför tillgodosett behovet i både Norge och Sverige.

Efterhand har företaget expanderat och Roland har knutit till sig flertalet medarbetare som kommit att bli nyckelpersoner i verksamheten och dess fortsatta utveckling. I dag ägs och drivs företaget av Roland och Pierre samt Sven-Erik Arnås, Kai Simfors, Peter Browall och Niclas Håkansson.

HA Bygg har lagt stor vikt vid att skapa en god ekonomisk stabilitet i bolaget, vilket skall borga för trygghet i verksamheten.

Inriktningen har historiskt sett varit platsgjuten betong, vilket återfinns i referensobjekt såväl som i utmärkelser.

Kunnande och erfarenhet innehas även vad gäller storskalig byggproduktion och har även detta varit en stor del av verksamheten i såväl projektutveckling Egen regi som generalentreprenad med kommunala beställare. Personalomsättningen är låg, vilket borgar för att medarbetarna kan rutinerna väl. Något som avspeglar levererad kvalitet.

År 2008 flyttas huvudkontoret till Gårda i Göteborg, medan verksamhet i Norge har egna lokaler i Oslo med egen administrativ personal. Detta för att komma närmare våra kunder och samarbetspartners då Göteborg blivit en allt större marknad.

Koncernen sysselsätter idag ca 120 anställda och omsätter ca 250 miljoner kronor.

Samhällsengagemang

HA Bygg har genom alla tider engagerat sig i idrott och föreningar. Samhällsnyttan av föreningars arbete är ovärderligt och uppmuntras genom sponsring mm. Ljungskile SK är den ständiga utmanaren inom svensk fotboll och här har HA Bygg genom åren varit ständig partner och försett klubben med såväl läktare som klubbhus. Örgryte IS är en av Sveriges mest anrika klubbar med flera idrottsliga inriktningar. Fotbollen har fostrat ett antal landslagsmän genom åren. HA Bygg är en av huvudsponsorerna sedan 2008.

H.A. Bygg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

H.A. Bygg AB

Omsättning

309 580 tkr

Vinstmarginal

5.20 %

Anställda

88

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från H.A. Bygg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

H.A. Bygg Entreprenad Aktiebolag

Org.nr:

5564294121

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.07.1991

Exekutiva befattningar/Administration
Kai Kristofer Simfors

Verkställande direktör

Gilbert Roland Hanzén

Vice verkställande direktör

Visar 4 av 13
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0313353440

03-133 534 40

031-335 34 40

0313-35 34 40

031-3353440