Om Hötorgets Vårdcentral

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. Vi finns på webb och telefon och har öppet dygnet runt.Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla landsting och regioner i samverkan.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hötorgets Vårdcentral Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Stockholm - 1
  • Hötorgets Vårdcentral Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Stockholm - 2
  • Hötorgets Vårdcentral Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Stockholm - 3

Hötorgets Vårdcentral, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHötorgets Läkarpraktik AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.08.2009
Org.nr:5567866313
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 96022 Skönhetsvård, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Beimnet AbrahaLedamot
Roman AbrahaSuppleant

Omdömen om Hötorgets Vårdcentral

Ann-Cathrine Persson

mer än ett år sedan

Jag har inte varit med om sämre bemötande inom vården än på Hötorgets läkarhus och hos en av deras gynekologer.

Istället för att kunna betala direkt i receptionen måste man vänta hos sekreterare som dessutom inte kunde erbjuda faktura utan hänvisade till att faktura inte kunde ges pga besöket var bokat. Jag har hos både vårdcentral och annan vårdgivare kunnat betala mot faktura när jag bokat besök i förväg.

När jag väl fick komma in till gynekologen fick jag inte ens ett "välkommen" och ett surt och irriterat bemötande. Jag hade sökt för besvären tidigare men på annan mottagning och fick bara till svar och de inget hade att erbjuda. Gynekologen rabblade upp hur olika mediciner fungerar och konstaterade bara att jag skulle söka annan vård trots att jag sökt för gynekologiska besvär. Hen saknade helt intresse och empati för mig som patient.

Jag avråder alla från att söka gynekolog på denna mottagning.

x

mer än ett år sedan

När jag skulle komma in i porten, hade de ingen portkod så jag fick slinka in med en annan person. När jag skulle ringa och ändra en tid för ett besök inom den tiden de har öppet, hamnar jag i en telefonsvarare där min önskade läkare hänvisas till Sjukvårdsguiden. Vilket innebär att jag nu skickat ett brev och avbokat min tid. Läkaren i fråga hade även ett mycket stressat bemötande, vilket jag som "kund" tycker är mycket opassande! Rekommenderar inte stället!

Jenny Stridh

mer än ett år sedan

Fick remiss till neurologen på mottagningen av min husläkare. Neurologen ifråga gjorde bl.a provtagningar som jag upplyste henne om att min husläkare skulle göra vid ett senare tillfälle samt skrev ut en medicin som inte verkar på mina huvudsakliga symptom. Efter detta förvägrade hon mig adekvat behandling utan förklaring, nu får hon förklara sig för Patientnämnden istället. Besök aldrig neurologen på Hötorgets läkarpraktik/vårdcentral!

Helenelund

mer än ett år sedan

Jag var på läkarbesök här och man glömde ta betalt när jag varit där. Då receptionisten fick panik - eller något - googlade hon mitt namn och fick upp min frus namn istället. Hon ringer min fru och säger att man måste få betalt. Snacka om patientsäkerhet. De hade adress etc så skicka en räkning... Man ringer en annan person och säger till att jag varit hos läkaren och att jag ska betalla. Snacka om oetiskt. Det är nog det mest oprofessionella jag varit med om i sjukvården. Vilket skitställe!/S