Hårfixarna i Jönköping logo

Hårfixarna i Jönköping

Om företaget

Hårfixarna – Vi kan det här med hår ​Sedan 1987 ger vi ger dig aktuella frisyrtips och behandlingar, alltid med professionella hårvårdsprodukter, av kompetenta och välutbildade frisörer. ​Välkomna att boka tid.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-12 22...
Adress

Barnarpsgatan 23

55316 Jönköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hårfixarna – Vi kan det här med hår

​Sedan 1987 ger vi ger dig aktuella frisyrtips och behandlingar, alltid med professionella hårvårdsprodukter, av kompetenta och välutbildade frisörer.

​Välkomna att boka tid.

Behandlingar

Hårfixarnas behandlingar för ditt hår

Tiden är viktig för oss alla, och kanske lite extra viktig när det gäller ditt hår. Tvekar du på om ditt hår räknas som kort eller långt?

​Eller kanske hur lång tid en klippning, färgning och slingning tar? Slå oss en signal så bokar vi in en tid för en behandling som passar dig.

Du kan självklart boka din behandling genom att besöka vår salong på Barnarpsgatan 23 i Jönköping, ringa eller genom att göra en onlinebokning.

Damfrisör

Hårfixarnas frisörer är utbildade att klara både dam och herrfrisyrer. Vi utbildar och uppdaterar oss löpande inom klippteknik, färgförändrande behandlingar, färg, form & stil, permanent, uppsättningar, brudfrisyrer, extensions/hårförlängning, hårvårdsprodukter med mera.

Vi gör hårförlängningar eller håruppsättningar för fest och bröllop​.

Vi kan hår och hjälper gärna till!

Herrfrisör

Vi på Hårfixarna klipper män i alla åldrar och utför de behandlingar som efterfrågas. Vi har kunskap inom frisyrdesign så som advance hair cut, sectioning, parting och position, design line och skulptering. Vi är kunniga inom klippdesign med sax och kniv och fokuserar mycket på system, form, stil och struktur.

Skägg är något vi har lång erfarenhet utav, och vi utför trimning/klippning, styling och även färgning av skägg.

Färgning

Hos oss på Hårfixarna kan vi hjälpa dig med toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt. Beroende på hur du vill färga så tar det olika lång tid. Kontakta gärna oss för mer information om våra tekniker, tidsåtgång och möjligheter.

Hårförlängning

Hårförlängning är en trend som har kommit för att stanna

Vi har arbetat med hårförlängning i över 20 år och har stor erfarenhet inom det. Vi använder oss endast utav äkta hår, Remy-hår, som anses vara den finaste kvalitén av löshår. Med Remy-hår menar man att alla strån ligger rättvända, alltså att alla toppar i håret ligger nedåt.

Vi gör ingen förlängning utan konsultation, så vi kan hitta färg och mängd som passar bäst för dig. Vi beställer håret efter att du har varit hos oss. Med löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr, och allt äkta löshår kan klippas, tvättas och stylas till just din önskade frisyr.

​Permanent

Idag har permanent blivit en bortglömd behandling, då vi förknippar det med många små lockar. Vi kan skapa en permanent som är anpassad efter dig, precis som med färg.

Vi kan utföra såväl lockpermanent som rakpermanent. Vi kan även göra en volympermanent om du vill få extra volym i ditt hår.

​Ska du permanenta dig för första gången är det bra om du kan komma till vår salong och träffa oss innan du bokar behandlingen, detta för att vi vill vara på den säkra sidan så att vi kan nå ett önskat resultat och även bibehålla din hårkvalité. Har du redan gjort en permanent och vet vad det innebär kan du boka din behandling online.

Avsatt tid är 2 till 3 timmar. Vi klipper alltid håret efter en permanent.

Afrohår

Afrohår har en annorlunda struktur från kaukasisk-europeiskt hår, som har ett mycket ovalt tvärsnitt och tenderar att vara mycket lockigt.

Ett afrohår är ett tjockt och smålockigt hår, som även är det torraste av alla kända hårsorter, så det måste behandlas försiktigt. Vi har en specialist som har stor erfarenhet inom behandling för afrohår.

Styling, slingor

Här är möjligheterna många, om du själv vet vad du vill göra eller om du vill ge oss friheten att vara kreativa. Det kan vara allt från en uppsättning, inbakad fiskbensfläta, att föna fram liv i din frisyr, skapa lockar eller få fram en rak, skarp look.

​Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där du och din frisör diskuterar dina önskemål och förväntningar på stylingen. Vi ger dig även skötselråd efter behandlingen.

Hårfixarna i Jönköpings utvalda länkar

Omdömen

Johanna Hagström

Mer än ett år sedan

Vilket behagligt bemötande, jättenöjd med mina slingor. Tusen tack Kajsa!

E

Elisabet

Mer än ett år sedan

Är alltid lika nöjd när jag har varit hos Hårfixarna. Otroligt bra bemötande och jag upplever att man som kund alltid...

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Min första lyckade färgning och klippning som blev som jag tänkt frän början.
Micheline är den första som lyckats...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hårfixarna i Jönköping

Omsättning

5 095 tkr

Vinstmarginal

16.20 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hårfixarna i Jönköping finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hårfixarna i Jönköping AB

Org.nr:

5565798641

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

96021 Frisörsalonger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

25.11.1999

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Kategorier
Sökord
frisör drop in, drop in frisör, frisör, frisörsalong, löshår, bra frisör, klippning, billig frisör, frisörer, slingor, permanent lockar, frisör priser, salonger, frisör torpa, salong, keratinbehandling, permanent hår, avfärgning hår, boka tid klippning, frisör online, hårsalong, avfärga svart hår, herrklippning, slinga håret, permanenta långt hår, slingor i håret, frisyrer herr, boka tid frisör, barberare, extensions, alltid salong, hårprodukter dam, frisör barnarpsgatan, klipp, billig barnklippning, frisör i, permanent långt hår, frisör juneporten, professionell hårvård herr, volympermanent, salong eurostop boka tid, barber, herr frisyrer, frisör jkpg, hårförlängning, boka frisör online, frisör studentrabatt, klippoteket boka tid, boka klipptid, elevklippning, olaplex, hår style, hår o co, a6 frisör, klippsalongen, balayage, boka frisör, salong alltid, damklippning, maskinklippning, kort frisyr dam, hårsalonger, permanenta lockar, hur lång tid tar det att slinga håret, herr frisör i, färga håret, permanent locka håret, frisörer i, lockpermanent, hur lång tid tar det att permanenta håret, färga slingor, klipptid, klippcenter boka tid, äkta löshår, frisyr herr, kortklippta frisyrer, rakpermanent håret, hårstyle, boka online frisör, avfärga håret, hårfrisör, bra frisör i, billiga frisörer, herrfrisör, tjockare hår, barnarpsgatan 23, frisyrer dam, salonger i, avfärgning av hår, hur lång tid tar det att färga håret, frisör a6, damfrisör, frisör city, frisör boka online, barbershop, salong du och jag, färg hår, barnklippning, hårfixarna i - frisör, permanenta hår, barnfrisör, hårprodukter herr, hår slingor, hur lång tid tar det att färga håret hos frisör, frisörsalonger, frisör a6 drop in, salong du och jag boka tid, herr frisyr, hårfixaren, permanenta håret
Möjliga telefonnummerformat

036122212

03-612 22 12

036-12 22 12

0361-222 12