Om företaget

Håkan Sjöström AB är ett branding- och designföretag som hjälper mindre och medelstora företag att synas på rätt sätt. Corporate identity, logotyper, grafiska koncept och formgivning baserad på gedigen analys av marknad...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-366 20...
Adress

Östermalmsgatan 26A

11426 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Håkan Sjöström AB är ett branding- och designföretag som hjälper mindre och medelstora företag att synas på rätt sätt. Corporate identity, logotyper, grafiska koncept och formgivning baserad på gedigen analys av marknad målgrupp och affärsmål. En liten organisation (jag och mitt nätverk) gör processen från analys till färdig design enkel och smidig. Korta beslutsvägar och ett minimum av möten ger större möjlighet att göra det vi verkligen vill – skapa fantastisk design som hjälper våra kunder i sin affär!

Ett reklam-, design- och kommunikationsföretag. Filosofin är enkel – en bra idé kan ge en begränsad reklambudget samma effekt som en stor.

Vill du ha den stora reklambyråns kunskap och kreativitet men inte nödvändigtvis betala för den stora reklambyråns administration och kringtjänster – då har du kommit rätt.

Men kan en enmansbyrå verkligen vara bra på allt? Ja, jag vågar påstå det. Med lång erfarenhet (då pratar vi runt 30 år) som kreatör i den här branschen så behärskar jag det mesta. Grunden är idén. Resten är hantverk, formgivning, själfulla texter, illustration och foto.

Håkan Sjöström ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Håkan Sjöström AB

Omsättning

888 tkr

Vinstmarginal

4.70 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Håkan Sjöström AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Håkan Sjöström AB

Org.nr:

5565632857

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

73111 Reklambyråer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.11.1998

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0733662051

07-336 620 51

073-366 20 51

0733-66 20 51

073-3662051