Om Hälsohjulet

Jag ger behandlingar med Svensk Klassisk Massage som anpassas efter Din önskan och behov, även i kraft och styrka.Det innebär att jag gör allt från en ren avslappnande behandling för att stimulera och underhålla flödet i muskler och vävnader - till en mer behandlande massage, vid muskelsmärta och rörelseinskränkning .

Jag har drygt 50 års livserfarenhet ! Ja, så ser Jag på livet som rullar på. Det är spännande att få uppleva nya saker som också ständigt ger nya erfarenheter. Jag har alltid haft ett intresse för hälsa, och inte minst nu mitt i livet när kroppens språk blir tydligare och gör mig uppmärksam på när något inte står "rätt till". Det naturliga, det ursprungliga och oförändrade är det jag lockas av. Det som vi - fysiskt, mental, andligt och sosialt mår bra av, som berika våra liv och håller oss friska. Det är det enda vi behöver. MIN egen förhoppning och strävan är att en gång få dö - tillfreds av ålderdom, och inte av sjukdom.

HÄLSOHJULET startades 2008 då jag slutförde min utbildning till Diplomerad Hälsoutvecklare,och Diplomerad och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör. Namnet Hälsohjulet, tog jag för att min man och jag 1991 tog över denna släktgård med gamla grejor i alla hörn, och den lokal vi renoverat och som nu är HÄLSOHJULET´S var i början av 1900-talet min farfars smedja och cykelverkstad. I taket hängde fullt av ramar och cykelhjul. Mitt Hälsohjul är däremot ett tungt jordnära vagnshjul av ek. . . . och ständigt i rullning

Hälsohjulets utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hälsohjulet Stuteri, Älmhult - 1

Hälsohjulet, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration