Om Guntorps Herrgård

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Guntorps Herrgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGuntorps Herrgård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.10.1984
Org.nr:5562506344
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Kamilla Balcer BednarskaLedamot
Yvonne Jadwiga ArnebrisSuppleant
Mats Lennart PetersonRevisor

Omdömen om Guntorps Herrgård

Susanne

mer än ett år sedan

Första gången på Öland.
Lugn miljö, nära till allt.
Fina rum, jätte god och bra service.
Mycket trevligt bemötande.
Rekommenderar varmt detta hotell.

Nilla

mer än ett år sedan

Personalen är fantastisk. Alltid ett varmt bemötande!

Maria Elofsson

mer än ett år sedan

Skulle gärna bott här igen om jag ska till Öland igen! Är en krävande gäst men allt gick att ordna bara man sa till. komfort/känsla helt i nivå med prisklass. Kan rekomendera!

Maria Elofsson

James

mer än ett år sedan

Rummen är rymliga men saknar tyvärr charm. Att äta middag på Herrgården visade sig bli en intressant tillställning! När vi möttes av hovmästaren "flaggade" han för att det var ca 30 min väntetid på maten. Vi bestämde oss därför att ta en öl medan servitören dukade upp vårt bord. Efter ca 30 minuter gick vi in till vårt bord och tittade närmare på Menyn. Ca 10 minuter senare kommer servitören fram och säger att all mat är slut. Jag blir rasande och säger till hovmästaren, och efter lite påtryckning visade det sig att vi kunde beställa av hela Menyn igen. Förvirrande. Nu hade de tydligen trollat fram mat igen. Efter att vi beställt gick det ganska fort att få maten MEN, jag fick fisk istället för kött. Han säger att jag kan få byta till min ordinarie rätt men det kommer att ta tid. Tillslut accepterar jag fisken vilken servitören säger att han bjuder på. Efter mycket om och men smakar maten mycket gott, men hade vi vetat om hur vi skulle bli behandlade hade vi valt ett annat ställe!

missnöjd påskbordsgäst

mer än ett år sedan

Dyrt, smaklöst, torftigt och dessutom usel service

Björnen

mer än ett år sedan

Mycket mycket god mat till lunch i en suveränt läcker avslappnad miljö. Känns verkligen lyxigt att äta där för lunch, o till det överkomliga priset.

Kan verkligen rekommenderas, starkt. Så...har ni vägarna förbi och är hungriga, dt finns inget bättre i Borgholm.

Anna Ström

mer än ett år sedan

Rekommenderar varmt den som vill åka till ett mysigt och genuint ställe att bo på Guntorps Herrgård. Allt var bra från de fina och mysiga rummen, bubbelpoolen och bastun till den goda och vällagade maten och den mycket trevliga och generösa ägaren. Öland och Guntorps Herrgård var väl värt ett besök även på vintern!!

Björn I Ohlson

mer än ett år sedan

Allmänt nöjda. Förstår inte gnället. Trevlig duktig personal. Rummen (lägenheten) rymliga, bra förvaringsutrymmen. Pentry. Vacker matsal / orangeri. Goda, vackert upplagda varmrätter. Tillräcklig frukost. Vacker tomt. Återkommer gärna om vi har möjlighet. Väl långt till centrum när man har bagage, men taxirörelsen fungerade, när vi väl lyckats skaffa telenumret.

Erik Hed

mer än ett år sedan

Vi har stuga på Öland och besöker Guntorps nästa varje år. Var faktiskt där förra veckan. Måste säga att maten är prima och deras servitör är väldigt skicklig på att kombinera vin till maten. Plus för att det är ganska prisvärt och det familjära välkomnandet.

usch usch

mer än ett år sedan

Ett sällsynt dåligt smörgåsbord och en fnuttig varmrätt helt utan smak, och detta till ett pris av 400 kronor. Verkligen inget ställe att besöka två gånger.

Jan

mer än ett år sedan

Snålisen jag tyckte att man fick väldigt mycket för pengarna! Trevlig personal tycker jag också.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04851300004-851 30 00048-51 30 000485-130 00