Om Gunnarssons Kakel AB

Renovera badrum –vi erbjuder en helhetslösning till fast pris!Renovera badrum har vi gjort i snart 20 år. För oss är det självklart att ta ansvar för hela processen från rivning till finish. För att göra din badrumsrenovering så enkel som möjligt har du en kontaktperson, vi samordnar elektriker, rörmokare, målare och plattsättare åt dig.Sedan Gunnarssons Kakel startade som enskild firma 2001 har vi renoverat närmare 1000 badrum. Erfarenhet har vi ingen brist på. Punktlighet, noggrannhet och omsorg om dina önskemål har alltid varit våra ledord, de lever vi fortfarande efter.

Gunnarssons Kakel

Hej och välkommen till en totalentreprenör med våtrumsbehörighet. Med många år i branschen och över 700 renoverade badrum är helhetsansvar från rivning till finish en självklarhet. Punktlighet, nogrannhet och omsorg om dina önskemål är våra ledord. Se hur vi lever upp till våra ledord på vor hemsida.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Gunnarssons Kakel AB Kakel, Staffanstorp - 1
  • Gunnarssons Kakel AB Kakel, Staffanstorp - 2

Gunnarssons Kakel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGunnarssons Kakel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.11.2009
Org.nr:5567948079
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Kristoffer TakkulaLedamot
Anna Margaretha TakkulaSuppleant
Per Lenny PerssonRevisor

Omdömen om Gunnarssons Kakel AB

Linda Westman

mer än ett år sedan

Vi har använt Gunnarssons Kakel vid två hela badrumsrenoveringar med 10 års mellanrum. De är trevliga, flexibla och resultatet blir väldigt fina och välgjorda badrum.

Fredrik Andersson

mer än ett år sedan

Svavar och hans trevliga team helrenoverade badrum och toalett i min lägenhet i Malmö och resultatet blev strålande. De är professionella och håller vad de lovar i form av tid, kostnad och kvalitet. Rekommenderas varmt!

Signild Salander

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Gunnarssons kakel AB två gånger.
Den ena gången till helrenovering av gästtoalett. Svavar ordnade allt och hade kontakt hela tiden om det var något att fråga om.
Jag fick bra tips på färg och typ av kakel och porslin-bra smak!
helnöjd!
Den andra gången var det nytt kakel ovanför diskbänk och spis. Den renoveringen tog längre tid än beräknat eftersom det är ett äldre hus jag bor i, men Svarar och Gregor hade stort tålamod och gjorde det jättefint.
Viktigt också att de alltid håller tid och offerter.
Tack Svavar och Gregor. Jag kommer att rekommendera er varmt. Jag blev själv rekommenderad av en arbetkamrat och allt stämde som hon sagt.

Anders Ljungberg

mer än ett år sedan

Vi gick igenom vad som behövde göras i vårt badrum i god tid före renoveringen. Svavar följde våra önskemål, höll avtalad tid och pris och korrigerade utan diskussioner de mindre fel som fanns. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.

Marie i Lund.

mer än ett år sedan

Jag har använt Gunnarssons kakel för renovering av mitt badrum och jag är så nöjd. Dom är nogranna, pålitliga, håller tider. Svavar är kunnig inom sitt område, han har givit mig många goda råd inför valet av material, det är inte lätt när man sitter där själv och det finns en uppsjö att välja på. Så jag kan varmt rekommendera detta företag. Så tack ännu en gång Svavar och Gregor för mitt fina badrum.

Per och Ann, Malmö

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med det arbete Gunnarssons Kakel AB har utfört för oss! Allting har varit perfekt och dem har hållit det dem har lovat!
Vi kan varmt rekommendera Gunnarssons Kakel AB!
Per och Ann, Malmö

Östen Olsson

mer än ett år sedan

Vi har använt Gunnarssons kakel för renovering av två badrum och vi har varit mer än nöjda. Förutom ett bra yrkesmässigt arbete har man hållt den tidplan vi kommit överens om. Dessutom har man kommit med förslag på lösningar som man som lekman själv inte kommit på. Vi är mycket nöjda. Vid en prisjämförelse håller man sig väl i konkurrensen.
Kan mycket väl tänka oss att använda Gunnarssons Kakel igen.

Yvonne och Östen Olsson
Malmö

Elen och Rickard

mer än ett år sedan

Företaget Gunnarssons Kakel AB har gjort flera jobb till oss, 4 badrum, köksgolv m.m. Vi är mycket nöjda resultatet. Svavar kommer alltid i tid, kommer med bra förslag och idéer. Han lyssnar på kundens önskemål och är mycket noggrann. Vi har rekommenderat honom till våra vänner och alla har varit mycket nöjda. Jag kan med förtroende rekommendera företaget till alla andra som har krav på hantverk av hög kvalitet, personligt bemötande och omsorg om kunden.

Elen & Rickard

Päivi Svensson Wasenius

mer än ett år sedan

Vi hade totalentreprenad till badrum. Resultatet blev fantastiskt.
Trots att vi stötte på problem med inredningen som vi köpt, så löste de perfekt. Vi är supernöjda med deras jobb.

Maria Hemåker Apell

mer än ett år sedan

Vi anlitade Gunnarssons kakel för renovering av våra badrum och vi blev verkligen nöjda! Toppen service, snabb kontakt, proffsigt och mycket snyggt genomfört hantverk. Ett seriöst företag med stort kundfokus!

Birgitta o Lars Assargren

mer än ett år sedan

Vi anlitade Svavar Gunarssons Kakel AB för att totalrenovera vårt badrum. Fick direkt vid offertförfrågan ett mycket proffsigt intryck av företaget. Den känslan har funnits under hela renoveringen.
Resultatet blev fantastiskt och vi är otroligt nöjda och glada över vårt "drömbaddrum" och arbetets utförande.
De är punktliga, noggranna ,skickliga och omtänksamma och har gjort ett utomordentligt bra arbete.
Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera företaget till alla andra som ställer krav på noggrant hantverk av hög kvalité. Företaget visar också på en social kompetens i form av personligt bemötande och omsorg om kunden.
Räkningens slutsumma blev också den summa vi fått i vår offert, vilket också visar att företaget är mycket seriöst och deras kunskap hög.
Tack än en gång Svavar och Gregor för ett utomordentligt fint badrum!!
Birgitta och Lars Assargren, Lund

Curt Andersson , Lund

mer än ett år sedan

Proffsigt , välgjort , noggranna, god smak, flexibla.
Håller vad som lovats.
Gott bemötande!

Charlotte

mer än ett år sedan

Vi anlitade Svavar för att renovera två badrum. Vi är mycket nöjda med resultatet. I det ena badrummet så blev det fel, men Svavar rättade till det utan någon diskussion och det kändes väldigt skönt att det sköttes så smidigt.

Danne S.

mer än ett år sedan

Tack Svavar för det fina badrummet! Vi är mycket nöjda och rekommenderar dig varmt!

Gunilla

mer än ett år sedan

Svavar och hans team har gort 1 badrum och kök till oss och är vi mycket nöjda.Vi kan varmt rekomendera Gunnarssons Kakel till alla som vill ha ett ha ett proffsigt utfört arbete. Från första början fick vi ett stort förtroande för Svavar.Han kom alltid i tid, alltid städat efter varje arbetsdag och sluttförde arbetet i rätt tid.Svavar är mycket lätt med att ha att göra och ger bra råd, en bra lystnare och sympatisk som människa.
Gunilla & Per Malmö

Eva Borg

mer än ett år sedan

Svavar har gjort flera jobb till oss, 3 badrum, hallgolv m.m. Vi är väldigt nöjda med både Svavar, arbetssättet och resultatet. Vi upplever honom som väldigt duktig och noggrann. Han kommer alltid i tid, kommer gärna med förslag och idéer och är en bra lystnare. Det är lätt att ha med honom att göra. Vi har rekommenderat honom till släkt och vänner och alla har varit väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera honom igen.