Om Guldhedens Flyttexpress AB

Vi är en av Västsveriges och Göteborgs största och äldsta flyttfirmor med anor sedan 1946. Med moderna fordon från 12 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla inom flyttbranschen förekommande tjänster till både privatpersoner och företag.Vi är auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vi följer Bohag 2010, Kontor 2003 och Alltrans 2007.

Fullservice inom flytt

Vänd dig med trygghet till oss för alla typer av flyttuppdrag. Vi har lång erfarenhet, rätt utrustning och utbildad personal. Vi kan hjälpa dig med det mesta, t.ex. privatflytt, företagsflytt, kontorsflytt, magasinering, flyttstädning, flytt av tunga föremål inkl pianon, flyglar, kassaskåp, inbärning av möbler mm. Hur kan vi hjälpa dig?

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Guldhedens Flyttexpress AB Flyttfirma, Göteborg - 1
  • Guldhedens Flyttexpress AB Flyttfirma, Göteborg - 2
  • Guldhedens Flyttexpress AB Flyttfirma, Göteborg - 3
  • Guldhedens Flyttexpress AB Flyttfirma, Göteborg - 4

Guldhedens Flyttexpress AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGuldhedens Flyttexpress AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.07.1995
Org.nr:5565230223
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49420 Flyttjänster, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Tony Chang Mikael BillkrantzLedamot
Astrid Ulrika BillkrantzSuppleant
Lars Mikael ThorssonRevisor

Omdömen om Guldhedens Flyttexpress AB

Peter Rudling

mer än ett år sedan

Guldhedens flyttfirma är suberbra om man jämför med Nordiska flyttkompaniet (https://nordiskaflyttkompaniet.se/). Nordiska flyttkompaniet är den absolut sämsta flyttfirman jag anlitat:
1) kommer för sent i för liten bil är kaotiska saknar struktur
2) fakturerar 3 ggr mer än överenskommet och när vi erbjuder att betala en rimlig summa så stämde Nordiska Flyttkompaniet oss.
3) Förstörde möbler för 30 000 kr som de vägrar att ersätta och kännas vid
4) Slarvar bort delar av möbler
5) Drar ut på en

Hans Jivesten

mer än ett år sedan

Professionellt från början till slut. Bra hjälp redan vid bokningen och killarna som flyttade oss var snabba, trevliga och kunniga. Kan verkligen rekommendera Guldhedens Flyttexpress.

Jonas Svensson

mer än ett år sedan

Gubbarna kom på utsatt tid, arbetade snabbt och effektivt.

Jessica Simonsson

mer än ett år sedan

Rekommenderar Guldhedens Flyttexpress varmt. Effektivt flyttades hela mitt bohag på ett par timmar, dessutom trevligt bemötande trotts 4 våningar utan hiss!

Morgan Hermansson

mer än ett år sedan

Vi blev rekomenderade Guldhedens flyttexpress, och det var en mkt bra rekomendation.
Tre killar kom, försiktigt och snabbt fick de in vårt bohag från vår villa i flyttbilen. Transporten till vår nya lägenhet gick bra sedan bare de lika försiktigt och fort in våra möbler och kartonger. Allt med glada miner och trevliga kommentarer.

Bertil Arvidsson

mer än ett år sedan

Vi anlitade Guldheden express för en flyttning från Göteborg till Karlskrona. Flyttningen i sig var OK men sen hade vi en superröra med olika fakturor, ena stunden fick vi mail där Guldheden express bad om ursäkt, vi hade rätt, sen fick vi nya krav, alltihop slutade med att vi hamnade hos Kronofogden. Vi betalade för att inte riskera att hamna på listan med betalningsanmärkning men vi vet fortfarande inte om vi blev lurade. När vi beställde flytten sa Guldheden att dom hämtar kartongerna när vi hade plockat upp allting men sen fick vi veta att vi måste återlämna kartongerna själva. Nu sitter vi med en hög med 80 kartonger a 30 kr disposition dvs 2400 kr ytterligare i oförutsedd kostnad? Om ni har gott om tid och pengar och gillar en obegriplig redovisning och tycker det är OK att utan förvarning hamna hos Kronofogden så är Guldheden Express det bolag ni skall anlita nästa gång.
Elisabeth och Bertil Arvidsson

Ann Lundbom

mer än ett år sedan

HELNÖJD
Ett fantastisk jobb. Ställde upp med kort varsel. Två killar som var supereffektiva, trevliga och gjorde mer än förväntat. Trevligt bemötande från början till slut också av ledningen, som gav ett ett kundbemötande utöver det vanliga.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Flyttade från masthugget till majorna den 11e maj med tre helt underbara killar. Serviceinriktade, framåt, försiktiga och bara grymma. Flytten gick snabbt och smidigt och fanns inget att klaga på. Grymt jobb!
När det sen kom till allt annat var det tyvärr inte lika bra. Fakturan visade att flyttlådorna vi lånat skulle betalas deposition på i efterhand, vilket låter ologiskt i mina öron plus gjorde fakturan rätt saftig. Som tur var hann vi lämna tillbaka lådorna innan fakturan skulle vara betald så fick då en kreditfaktura på lådornas deposition. Rörigt system och inget som framgår vid hämtning av lådorna. Att det ska vara en deposition står men när de inte tog den när vi hämtade lådorna utgick vi från att de sket i det i bland. Inte att den skulle komma i efterhand. Vi bokade även flyttstäd via guldheden, detta för att slippa krångla med två firmor utan kunna t allt via samma. Denna flyttstäd kom även den på flyttfakturan som skulle vara betald inom 10 dar trots att flyttstädet skulle göras först 7 dar senare. Efter lite övertalning fick jag ny separat städfaktura då jag inte ville betala innan nya ägarna godkänt städet. Tyvärr visade det sig vid kontroll av städ att guldheden inte städar själva utan lejer ut det till miljörent. Så vid klagomål måste man ändå vända sig till annan firma. Vid de klagomål vi framförde till miljörent möttes vi enbart av otrevligheter och problem. Städet var inte bra och spisens ena knapp sönder. Efter mycket tjat så lagades den och det städades lite halvdant om. Men ingen vidare sensation. När jag vid första otrevliga kontakten med miljörent i frustration ringde guldheden o bad dem sköta det, då de var dem jag bokat så sa de att de städar inte själva! Men på hemsidan står " Flyttfirma Guldhedens Flyttexpress AB tar hand om din flyttstädning." Inte guldhedens flyttexpress kan leja ut din städning till annat företag, då hade jag ju hellre valt något själv jag använt tidigare. När jag även då ringde o bad dem hantera det o sa att det var en otrevlig person jag inte vill hantera utan det var dem jag betalade så de fick fixa lovade han att återkomma till mig, vilket inte skedde. I efterhand har jag mailat dem och ifrågasatt städningshanteringen men inte fått något svar alls. Så himla synd att det ska dra ner och göra att man inte vill använda dem igen då själva killarna som är ute o gör jobbet är underbara, men allt som sker via kontoret bara är struligt och inte känns kompetent och serviceinriktat. Så flyttar jag igen kommer jag ju tyvärr vända mig någon annanstans trots de fantastiska grabbarna som flyttade åt oss. Synd.

JL

mer än ett år sedan

Bokade er för flytt från Göteborg till Oslo och jag fick ett fast pris på 26 tusen kronor och inga andra kostnader skulle tillkoma grabbarna lastade ett ordentligt last allt gick smidigt och bra och när dem lossade färdigt i Oslo så fick jag veta att priset blir 32 tusen kr för att dem tar 79 kr milen om ni bokar de företaget var noga hur ni ska bli lovade

Anonym användare

mer än ett år sedan

Supertrevliga och duktiga och hjälpsamma. Otroligt försiktiga med allt packade in och skyddade allt.
Har flyttat några gånger men den här firman var verkligen proffs ut i fingerspetsarna .
Rekommenderar denna flyttfirma till alla jag vet skall flytta.

Nöjd kund

mer än ett år sedan

Har fått hjälp med packning, flytt, magasinering och sedan flytt igen efter 2 månader. Fick också hjälp med flyttstädning. Allt gick jättebra. Jämförde priser innan och det fanns andra som var lite billigare. Men vi är jättenöjda med allt. Mycket professionellt skött. Det märktes när vi ringde och fick information att de verkligen visste vad de pratade om. Sedan var verkligheten lika bra. Tack!

Anna Forsgren

mer än ett år sedan

Fick väldigt bra hjälp av två starka, trevliga och snabba män (Mikael och Jason) vid min flytt igår. Mycket tacksam för en flytt som fungerade toppen - till och med snabbare än beräknat! Och mitt omtåliga musikinstrument klarade de galant! Anna

Sisyphus

mer än ett år sedan

Alla kostnader drog i väg med firman som verkar ha väldigt lite intresse av att informera och se till så att flyttdagen går så stressfritt som möjligt. Efter att jag har informerat så utförligt det bara går så blev det ändå massa tillägg som de förutsätter att kunden ska stå för, oavsett om de kommunicerades i förväg eller ej. Guldhedens Flytt verkar ha väldigt lite respekt eller uppskattning för kundernas problem.

Elin

mer än ett år sedan

Blev väldigt fundersam när jag såg övriga omdömen på sidan då jag inte alls upplever mig ha fått samma service från företaget. Jag brukar vanligtvis aldrig ge omdömen men när det gäller det här företaget vill jag höja ett varningens finger! Flyttpersonalen som skulle hjälpa oss med flytten hade en väldigt nonchalant attityd tog flera pauser för att bland annat dricka kaffe och handla snus - tid som vi givetvis fick betala för. Slutnotan blev därför mycket dyrare än planerat. Om man jämför med många andra flyttfirmor i Göteborg är den här firman väldigt dyr att anlita. Vi valde dessutom att magasinera några möbler och förutom en snordyr hyra visade det sig fattas en bokhylla när vi idag valde att säga upp förvaringsboxen. Personalen var även denna gång förvånansvärt ohjälpsamma och de visade inget som helst intresse över att saker försvunnit. Nej det finns bättre firmor i Göteborg än detta bluff-företag! Håll er undan om möjligt, skulle inte rekommendera dem till någon.

Bo Larsson

mer än ett år sedan

Mycket bra & seriös flyttfirma som hjälpte mig att flytta från Göteborg till Skåne, - och tillbaka. (September 2012-Februari 2013)
Jätteduktiga killar som arbetade varsamt & effektivt !
Ska jag flytta igen så blir det samma flyttfirma!

Tusen tack från Bo Larsson !! :)

Badkar

mer än ett år sedan

Ringde på förmiddagen, fick hjälp två timmar senare. Kan inte uttala mig om priset då jag inte jämfört med andra firmor men trevliga och snabba så det är värt kostnaden.

Christer

mer än ett år sedan

Vi fick hjälp utav Guldhedens Flyttexpress med packning och flytthjälp under två dagar. Packningen blev klar före flyttdagen och flyttpersonalen kunde enkelt lasta in allt i en stor flyttbil dagen därpå. Killarna var trevliga och var alltid hjälpsamma med demontering och montering av vissa möbler under flyttens gång. Rekommenderar er gärna till fler som behöver flytthjälp.

Jonas

mer än ett år sedan

Felfri flytt från början till slut. Vi är hemskt nöjda med er service och kan varmt rekommendera er vidare.

Bengt

mer än ett år sedan

Fick mitt bohag packat och flyttat av Guldhedens Flyttexpress under två dagar. Dem var tillmötesgående och varsamma med mitt bohag under hela processen. Det var andra gången jag anlitade dem och är nöjd även den här gången. Rekommenderar dem gärna till andra som vill anlita en duktig flyttfirma som man kan lita på.

Seb

mer än ett år sedan

Kanonjobb av vänliga och tillmötesgående killar. Rekommenderas!

Missnöjd

mer än ett år sedan

Vid bokningen lät allting bra, vi skulle flytta från en trea till en fyra och det skulle ta högst 8 timmar med 3 man enligt dem. Dagen innan flytt ringer de och tycker att vi ska ta fyra man istället, men att det skulle gå på ett ut ekonomiskt då själva flytten skulle gå snabbare med en man mer.
I början av flytten sa flyttgubbarna att det här skulle gå snabbt, och var själva förvånade över att det gick så fort.
Väl vid lossningen upplevde vi att det gnälldes en del, och att det plötsligt gick väldigt långsamt.
Vid flytten så blev det en skada på vår tv-bänk, som de ville ge oss kompensation för. När vi sedan påpekade att en stor tavla blivit skev (på grund av att den burits i ramen) sa de att vi hade haft ett skåp som var så jobbigt att de krävdes tillägg och att de i så fall kunde kvitta det tunga skåpet mot den skadade tv-bänken och ta med sig tavlan för reparation. Flytten tog exakt 8 timmar, trots att de var en man mer och att de själva tyckte att det gick så fort i början. Det känns som om de redan från början bestämt att det skulle ta 8 timmar.
Vi hörde inget om tavlan på flera veckor, och ringde dem flera gånger och de lovade varje gång att ringa upp oss av någon som överhuvudtaget visste var tavlan fanns. Efter fem veckor och flera samtal fick vi äntligen tillbaka vår tavla i halvbra skick.
Vi känner oss lite lurade och tycker att det är tråkigt att så mycket av våra saker blev förstörda. Vi tycker att vi kunde fått någon kompensation för att vi fick vänta så länge på en tavla som de skadat, och en förstörd tv-bänk.
Vi kommer inte att rekommendera Guldhedens Flytt till någon som är rädd om sina saker och vill veta vad de betalar för.

Monica Samuelsson

mer än ett år sedan

Toppen!
Vi fick hjälp av Ingela att med kort varsel boka in vår flytt och hjälp av Danniel och Christoffer att sköta själva flytten.
Vi är väldigt nöjda med allas arbetsinsats och vi hade dessutom riktigt roligt med dessa härliga killar.

Lillemor Aronsson

mer än ett år sedan

Trevliga, effektiva och snabba!

Hannes Hanhineva

mer än ett år sedan

Effektiva. I tid. Trevliga. Mycket bra upplevelse. Trevliga flyttgubbar och de jobbade på bra med fakturering per timme. Jag kommer att använda Guldhedens Flyttexpress nästa gång också.

Mikael Blom

mer än ett år sedan

Duktiga flyttare som vi inte hade klarat oss utan! Liten miss från flyttfirman löstes galant dagen efter. Rekommenderas!

Ingrid Hagopian Svegmark

mer än ett år sedan

Guldhedens flyttexpress rekommenderas varmt. Flyttkillarna är mycket duktiga och trevliga.

Daniel Gustavsson

mer än ett år sedan

Guldheden hjälpte oss att bära in ett kök med tunga vitvaror och marmorskiva. Allt gick mycket snabbt och bra. Vi var oroliga för skador, men det var inga problem. Nu har vi bokat vår dotters flytt också. Vi är mycket nöjda. Snabb och bra kontakt med

Martin Lindblad

mer än ett år sedan

Kanontrevliga killar som slet hårt utan klagomål i högsommarvärmen, från 3:e våningen utan hiss till 2:a våningen utan hiss. Vi var väldigt nöjda och skulle utan tvekan använda samma firma igen. Utan att ha gjort någon marknadsundersökning tycker jag att priset var bra också. Kanske finns billigare, men då får man nog räkna med att det strular en del och att saker går sönder. Dessa killar var enormt proffsiga och ärliga. En av dem upplyste mig bekymrat om att en mikroskopisk flisa lossnat från en gammal sekretär. Det visade sig vara en tidigare lagning som släppt och det hade varit helt omöjligt för mig att upptäcka eller härleda till flytten.

Rekommenderas utan tvekan!

John

mer än ett år sedan

Jag bokade en flytt från Göteborg till Lindome och kan inte bli mer nöjd. De båda killarna som utförde flytten var väldigt duktiga. De var effektiva, lastade och lossade både snabbt och säkert. Det blev inte sämre av att de var trevliga att snacka med. Jag rekommenderar Guldhedens Flyttexpress till alla som vill anlita en seriös firma. De är lite dyrare än många andra småfirmor men de är definitivt effektivare så totalkostnaden blir mindre.

Anders

mer än ett år sedan

Jag anlitade firman på rekommendation.
Jag blev mycket nöjd med utfört arbete.

Lennart Pettersson

mer än ett år sedan

Vi kom överens om ett timpris som var konkurrenskraftigt. Killarna kom punktligt och var synnerligen snabba och noggranna. Vi sparade timpengar på detta och inga som helst problem.

Kurt

mer än ett år sedan

Vill bara tacka Dig och Dina två fantastiska medarbetare (Roger + namn jag ej fick) som fixade till så vi till slut fick in vår soffa idag som alltså varken gick in i hissen eller klarade trapporna. Sättet som ni tillsammans tog hand om att fixa kranlyft och sedan hur själva den smått dramatiska operationen genomfördes av både killen från Lönns samt inte minst Rogers dramatiska luftfärd var bara helt fantastiskt att var med om. Har fortfarande ganska hög puls efter dagens dramatik....

STORT TACK TILL ER ALLA !

Yvonne

mer än ett år sedan

Fick hjälp med kort varsel av 2 mycket trevliga och duktiga killar som flyttade snabbt och effektivt utan skador. Den vi bokade av var mycket proffsig och gav bra tips. Första gången vi anlitade flyttfirma. Bra flyttstädning utan problem. Stort tack!

Jessica

mer än ett år sedan

Från en mycket besviken kund. För det första ringde vi och bokade om en flytt. Sen hörde vi inget av dem och fick kolla så svarar de och fixar det. Vi fick veta information hur de tänker. Sen när den dagen kom så kom det en annan företag som fixar åt dem! och det som är värst att lastbilen är mindre och det kom klämskador på min grejer! Den andra företag ordnade upp problemet medan guldheden Expressen inte gjorde det! Vi mailade och meddelade dem om det men blir ignorerade! Vi funderar starkt att anmäla dem till ARN. Tack för oss!

Eva

mer än ett år sedan

Vill framföra mitt tack till både städpersonalen och till de två grabbar som flyttade åt mig. Så smidigt och effektivt. Är mycket nöjd.
Blev rekommenderad av en arbetskollega att ni var bra då hon flyttade i fjol och alla mina förväntningar uppfylldes. :-)

Pelle

mer än ett år sedan

Bra service med trevliga flyttkillar som löste våran flytt galant. Dom jobbade på med glatt humör och blev klara väldigt snabbt. Långt över vår förväntan, tack!!

Johanna Persson

mer än ett år sedan

Guldhedens Flytt har utfört flytt av vår villa samt flyttstädnig. Vi kan inte klaga på något och deras personal har varit trevliga under hela arbetets gång. Vi kommer ringa er nästa gång vi behöver hjälp.

Lena Stenberg

mer än ett år sedan

Stort tack till de två fantastiska killar som hjälpte oss att flytta och sätta ihop vår receptions-disk då de som levererade den stod som handfallna. Alla vi på Akademikliniken/Ellipse Kliniken tackar.

Hälsningar Lena , Jennie och Liselotte.

Mathias & Eva

mer än ett år sedan

Packning/flyttning 6 och 7 november. Oskar Lundgrens väg 14 till Kyrkvägen och er magasinering.

Nu är det gjort med hjälp av er betydelsefulla insats! Med känslor och synpunkter ännu färska och spontana, skriver vi dessa rader, som tack till Guldhedens Flyttexpress sköna killar: Magnus, Peter, Stefan, Tord och Ulf!

Vi har fått se fem proffs i farten. Vi har stor respekt för de krav som ställs på er. Mycket klurighet vid planering och snabb anpassning för att möta ett hastigt uppdykande problem - t ex att beställaren glömt informera om något. En hel del muskelkraft naturligtvis, samt förmåga att tas med beställare som plötsligt ändrar sig mm. Den breda kompetensen verkar var och en ha. Kamratskap sinsemellan, kanske allra viktigast! Parvis. I grupp. Det märkte vi båda - en varm inställning till den andre - uttryckt i skämt och hänsyn till den andre vilket gav synnerligen smidigt och effektivt arbete. Det gick undan! (Står ju EXPRESS i namnet!)

Sammanfattning - Vi upplever Guldhedens flyttgäng som
*yrkeserfarna proffs med tillräcklig muskelmassa och oanad, imponerande smidighet.
I full fart undvek ni alla hinder - och kross!
*människor, både lätta att få personlig kontakt med och tala med som beställare.
*en samspelt kombination av arbetskompisar, som behandlar varandra med värme -
individuellt ansvarstagande.
*realistisk beräknad kostnad höll bra!

Eva och Mathias, beställare

Yvonne

mer än ett år sedan

Vi har anlítat Guldhedens Flyttexpress ett flertal gånger via vårt företag och också privat. Vi fick från början rekommendation från bekanta. Vid alla tillfällen har vi varit mycket nöjda med alla inblandade - proffsiga och trevliga killar. Även alla vi varit i kontakt med på kontoret har varit mycket serviceminded och duktiga. Nu senast flyttade vi till Monsungatan och allt gick jättebra. Vi hade ett stort tungt piano, som killarna löste kanonbra. Även plus för en mycket bra flyttstädning - det var det värt! Vi har flera nya grannar som också använt Guldheden - mkt nöjda de med.

Jonas

mer än ett år sedan

Har flyttat med Guldhedens flyttexpress och fått slängt ett piano med dem. Efter att de slängde pianot skulle de skicka tillbaks mitt kort hos Renova. Självklart gjorde de inte det. Dessutom kunde de inte ge tillbaks det när jag kontaktade dem. Fakturan var då ok eftersom det var fastpris. Flyttkillarna var rätt trevliga. Andra gången flyttade jag ut ur en etta. Inte många möbler, transport ca 2 km (bilvägen), inget på vind eller källare. Detta debiterades jag 6 timmar med två man för!!! Och otrevliga sådana. Kommer aldrig anlita denna firma igen. De må ha en igenkännbar logga men bra är de inte.

Christian

mer än ett år sedan

Saltad faktura (transport Hisingen>Mölndal med över 1h körtid)

Accepterar ej retur av alla utlånade låter pga att en låda var trasig. Denna var dock trasig redan då jag fick den till låns. Något tal om deposition för lådorna var det heller aldrig tal om - det visade sig först på fakturan.

Möjliga telefonnummerformat

03116444203-116 44 42031-16 44 420311-644 42