Vägbeskrivning

gruppbokningar

gav 3503 företag
Karta
  • Johannebergsgatan 1
    41255 GÖTEBORG
    Visa vägbeskrivning
    031-708 71...
    Visa nummer
    Landets äldsta och en av de största dramatiska teatrarna. Teatern har fyra scener, Stora Scen, Studion, Lilla scen och Foajéscenen. Här spelas allt från klassisk till nyskriven dramatik, svensk såväl som internationell. Backa Teater på Lindholmen är vår barn- och ungdomsscen.
  • Lärdomsgatan 1
    41756 GÖTEBORG
    Visa vägbeskrivning
    031-708 71...2
    Visa nummer
    Backa Teater är en konstnärligt fristående del av Göteborgs Stadsteater som finns i teaterhuset på Lindholmen, Hisingen. Här ges föreställningar för alla åldrar på både dag- och kvällstid. Backa Teater har vigt sitt liv till den unga människan som tycker, tänker och vill.
  • Siggesta gård
    13990 VÄRMDÖ
    Visa vägbeskrivning
    08-562 801...
    Visa nummer
    Välkommen till Siggesta Herrgård! Hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, vare sig du vill hyra en egen flygel till ledningsmötet, anordna kickoff i vår unika lada för upp till 1000 personer eller bara konferera så är detta platsen för just er.
  • Sjögattu 2
    79370 TÄLLBERG
    Visa vägbeskrivning
    0247-508...2
    Visa nummer
    (2
    Öppet
    4-stjärnigt hotell intill Siljan i hjärtat av Dalarna med bland annat: konferensanläggning, relaxavdelning, massage, behandlingar, smörgåsbord, dagens lunch, weekend, bröllopsarrangemang etc. Att bo hos oss skall vara en upplevelse utöver det vanliga. Varmt välkommen till oss!
  • Karl Gerhards Plats 1
    41253 GÖTEBORG
    Visa vägbeskrivning
    031-708 62...
    Visa nummer
    (4
    Stängt
    Välkommen till Lorensbergsteatern! Vi erbjuder teater, gästspelscen, konferenslokal, konserter, stå-up, komedier och revyer. Det är även Galenskaparnas och After Shaves hemmascen. Vår bar och restaurang Lorens Bar har öppet i samband med föreställning.
  • Ikeagatan 1
    34336 ÄLMHULT
    Visa vägbeskrivning
    0476-64 11...
    Visa nummer
    IKEA Hotell är på många sätt som vilket hotell som helst. Vi har också sköna sängar, vi städar ditt rum och bjuder på en god frukostbuffé. Men vi har adderat något som har en lång tradition här i Älmhult: hemkänsla. Välkommen!
  • Paradis 2
    57596 EKSJÖ
    Visa vägbeskrivning
    0381-810...
    Visa nummer
    Välkommen till oss i Paradiset! Ät och sov gott i hemtrevlig miljö där vi satsar stort på personlig service, trevnad och avkoppling i härlig omgivning med naturreservat och vandringsled inpå knuten och vidunderlig utsikt över skog och sjö.
  • Rappegatan 1C
    39230 KALMAR
    Visa vägbeskrivning
    0480-129...
    Visa nummer
    Öppet
    Bo bekvämt och få en god natts sömn till ett bra pris. Centralt läge, endast 10 minuters promenad till Stortorget. Hos oss bestämmer du själv hur du vill bo, lågprishotell eller vandrarhem. Lobby med kabel-TV, trådlöst nätverk, gratis parkering och ett välutrustat gästkök.
  • Hjälmseryd Prästgården
    57694 STOCKARYD
    Visa vägbeskrivning
    0382-250...
    Visa nummer
    Hjelmserydsstiftelsen ligger i natursköna omgivningar på småländska höglandet. Vi vill vara en plats för dig som söker andlig koncentration och vill delta i kyrkans liv – för Dig som vill komma ifrån vardagslivets jäkt och behöver en tid av vila. En av våra styrkor är den täta integrationen mellan ett liv i bön och vardagslivet. Vi har dagliga böner i den närbelägna kyrkan och den pulsen, med regelbundna bönetillfällen, är stommen för vårt arbete här.
  • Friggagatan 31
    55454 JÖNKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    036-12 28...
    Visa nummer
    (1
    Välkommen till Villa Björkhagen på de vackra Rosenlundsbankarna med fantastisk utsikt över södra Vättern. Familjecamping med 300 generösa tomter, 200 med el. Nära till servicebyggnader, butik, restaurang och promenadstråk. Fina, fräscha vinterbonade stugor m. självhushåll att hyra eller hotellrum m. frukost inkluderat i huvudbyggnaden. Hästverksamheten erbjuder även uthyrning av transport: lastbilar för B och C-kort och en 2-hästars boogietransport (mer info på hemsidan under Hästverksamheten).
  • Medborgarplatsen 1
    52144 FALKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    0515-68 61...
    Visa nummer
    "VÄLKOMMEN HEM – TILL OSS! En plats med en skön säng, god mat och lugn och ro. Inga krångligheter, bara avslappnat, vänligt och personligt. Vi är ditt andra hem. Hotell Falköping är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."
  • Mössebergsparken 34
    52137 FALKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    0515-432...
    Visa nummer
    "En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har vårt hotell varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel. Kurorten Mösseberg är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."
  • Torggatan 14
    87230 KRAMFORS
    Visa vägbeskrivning
    0612-77 13...
    Visa nummer
    First Hotel Kramm ligger nära centrala Kramfors och är en perfekt utgångspunkt för resenärer som vill uppleva Höga Kusten och andra natursköna områden. Hotellet är lätt tillgängligt med buss och tåg och ligger också nära Höga Kustens flygplats.
  • Värdshusvägen 4
    84092 VEMDALEN
    Visa vägbeskrivning
    0682-41 30...
    Visa nummer
    Öppet
    Ett genuint Spa & konferenshotell vid kalfjället. Moderna rum inredda i varm nordisk stil. Restaurang i vacker vinterträdgård. Pool, bastu och instruktörsledda träningspass. Sportshop med skiduthyrning/skidskola och café.
gruppbokningar gav 3503 företag
Static map