Om GRF Gravstenar AB

Välkommen till GRF Gravstenar, Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar.

GRF Gravstenar

Vackert huggna i naturens mest beständiga material bildar kyrkogårdens gravstenar en bro till tider som aldrig kommer tillbaka. På samma sätt kommer den sten du står i begrepp att beställa inte bara bli ett minnesmärke över en saknad anförvant, utan också ett tidsdokument för framtida kyrkogårdsvandrare. Därför är den värd ditt och vårt engagemang.

I Sverige tillverkas de flesta minnesstenar av granit. Alla med sin speciella karaktär och utsmyckning. Tillsammans kan vi skapa en sten lika unik som den människa den reses för att hedra. Inom GRF förenar vi månghundraårig yrkesstolthet och hantverkstradition med den nya tidens teknik. Har du en tanke eller idé så har vi kunskapen och resurserna som behövs för att genomföra den.

Företaget

GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi utför även komplettering och renovering av befintliga gravstenar. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. I skånska Sibbhult finns vårt huvudkontor, ett stenkast ifrån fabrik och stenbrott. Vår stora geografiska spridning gör att vi är utvalda som samarbetspartner till Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Med det samarbetet har vi möjlighet att hjälpa dig som kund i stort sett var du än befinner dig i Sverige.

Vi ingår i A P STEN-gruppen, en koncern där alla ingående företag uteslutande jobbar med natursten. Det gäller allt ifrån brytning av block i stenbrott, till försäljning av Ölandsstensgolv, marmorplattor, gatsten eller granitmurar. Företagen i gruppen finns i Sverige, Norge, Polen och Litauen.

För de gravstenar av svenska stensorter som GRF Gravstenar säljer har ofta något företag i A P STEN-gruppen haft kontroll i hela kedjan, från det att stenen bryts ur berget till formandet av gravstenen och gravering av namnet, och sedan hela vägen till att den färdiga gravstenen står på plats på kyrkogården. Att vi har insyn i alla delar av tillverkningen av gravstenen gör att vi kan lämna en 25-årig skadegaranti, något som är unikt på marknaden.

GRF har som vision att vara ett modernt och lyhört företag i en traditionsfylld bransch. Kvalitet är för GRF en fråga om materialets egenskaper, medarbetarnas skicklighet och den 25-åriga Skadegarantin. Det är också ett förhållningssätt i mötet med de människor som är företagets kunder.

Förkortningen GRF har sitt ursprung i namnet Gravvårdsfabrikernas Försäljnings Aktiebolag och har en lång tradition inom gravstensbranschen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GRF Gravstenar AB Gravstenar, gravvård, Kristianstad - 1
  • GRF Gravstenar AB Gravstenar, gravvård, Kristianstad - 2
  • GRF Gravstenar AB Gravstenar, gravvård, Kristianstad - 3
  • GRF Gravstenar AB Gravstenar, gravvård, Kristianstad - 4
  • GRF Gravstenar AB Gravstenar, gravvård, Kristianstad - 5

GRF Gravstenar AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGrf Gravstenar Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.07.1982
Org.nr:5562191733
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47999 Övrig detaljhandel ej i butik, 23701 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för byggnadsändamål, 23709 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för prydnadsändamål, 82990 Övriga företagstjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Rolf Vilhelm LundmarkLedamot
Eric Vilhelm LundmarkSuppleant
Joakim Munk HansenExtern verkställande direktör
Ulf Håkan JuhlinRevisor
Pierre Mikael JarlRevisorssuppleant

Möjliga telefonnummerformat

045477244004-547 724 40045-477 24 400454-77 24 40045-4772440