Om Green Mango Thai Restaurang

På Möllevångens bakgator hittar ni denna thailändska kvarterskrog med ett aktivt miljöansvar. Vi serverar vällagad och fräsch mat med genuina smaker. Det bästa från det klassiska thailändska köket, i en enkel och trivsam miljö.Välkommen!

Vi serverar klassiska thailändska rätter från de centrala delarna av Thailand och lägger stor vikt vid att vår mat ska smaka som den gör i Thailand. För att kunna ge våra gäster den riktiga smaken av Thailand flyger vi varje vecka in viktiga råvaror direkt från Thailand. Härliga färska kryddor och curryblandningar som förgyller och lyfter smaken i maten.

Det thailändska köket använder förutom färska curryblandningar och kryddor ofta räkpasta, fisk- och oystersås som smakar underbart ihop. Om du av någon anledning inte vill ha något av det i din mat, behöver du bara informera personalen när du beställer. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Vår restaurang är liten, mysig och har en riktigt härlig atmosfär. Vi gillar det och det hoppas vi att även du kommer göra!

Green Mango Thai Restaurangs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Green Mango Thai Restaurang, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGM Thairestaurang i Malmö AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.11.2019
Org.nr:5592279920
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Silvia Babic ThongjankeawVerkställande direktör
Silvia Babic ThongjankeawLedamot
Jacqueline Babic JönssonSuppleant