Vägbeskrivning

gravbuketter

gav 8 företag
Karta
 • Scheelegatan 38
  21364 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-21 55...
  Visa nummer
  Stängt
  Skicka blommor, skötsel, dekorationer, blomsterhandlare, vattenkannor, trädgårdsprydnader, trädgårdsanläggare, tulpaner, sommarblommor, tjänster, trädgård, tillbehör.Blommor för alla tillfällen!
 • Sandtorget 1
  54130 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-41 56...
  Visa nummer
  (7
  Stängt
  Blomsterhallen ligger i Skövde centrum och har så gjort sedan farfar Arvid startade butiken 1936. Idag är vi tredje och fjärde generationen som arbetar här tillsammans med våra florister.Vi säljer krukväxter, snittblommor, tillbehör, lite inredning och presenter.Vår vardag består av; begravningsbinderi, mycket beställningsarbeten både till företag och privatpersoner och att möta och serva våra kunder i butiken.
 • Storgatan 47
  70363 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  019-13 68...
  Visa nummer
  På Storgatan 47 i Örebro har Iris både verkstad och en inspirerande butik. Här får du värdefulla råd och tips om hur man handskas med blomster. I butiken hittar du krukväxter, snittblommor och aktuella tillbehör i form av bland annat krukor och vaser.
 • Lantmätargatan 1
  82730 LJUSDAL
  Visa vägbeskrivning
  0651-71 11...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Välkommen till Rosehills - En plats för alla sinnen En liten blomsterhandel/handelsträdgård med anor från artonhundratalet. Vi har drivit denna verksamhet i samma familj, på samma plats, med stort engagemang sedan 1889. Nu är det en skön blandning av handelsträdgård, modern blomsterbutik med både inredning, krukväxter och binderier, ekologiskt trädgårdscafé med lunchservering, musik/teaterscen, festplats samt pub/restaurang under vår och höst.
 • Almlundavägen 5
  21579 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-94 56...
  Visa nummer
  Stängt
  Växter, speciella växter, hantverk, ljus, servetter, keramik, hudar och andra komfort för ditt hem.Dessutom kan vi få allt i växter och snittblommor beställda hem efter önskemål.
Din sökning på gravbuketter gav 8 företag och du har nått slutet av listan.
Static map