Om Gotlands El & Tele Teknik AB Gettab

Gotlands El & Tele Teknik AB eller GETTAB som vi kallas, är som namnet säger ett entreprenad och service företag inom elteknik branschen. Vi har lång och gedigen erfarenhet av stora som små arbeten, med inriktning på teknik intensiva projekt inom bl.a. säkerhet, kommunikation, kraft och belysningsanläggningar, många av dessa utförs som totalentreprenader.

Våra kunder finns främst inom företag som bygg, industri, handel, kontor och kommunala samt statliga förvaltningar och myndigheter men även i viss mån privatpersoner.

Kunder är även kollegor från fastlandet som använder oss som sin service partner eller underentreprenör för sina arbeten på ön. bl.a. ABB, Schneider mfl.

Vi finns i Visby men har hela Gotland som vårt huvudsakliga verksamhetsområde.

Om företaget

Gotlands El & Tele Teknik AB startades 2002 av Leif Pettersson och Dick Engqvist som service/entreprenad företag inom el teknikbranschen. Då i första hand inom olika typer av installations uppdrag men även inslag av konsult uppdrag som projektering, projektledning och totalentreprenader.

Leif och Dick arbetade innan starten bl.a. inom Asea sedermera ABB koncernen i nästan 40 respektive 20 år. Båda startade yrkeslivet som elektriker sedan genom vidare utbildning inom ledning som projektledare och chef. Erfarenheter med praktisk och teoretisk kunskap har det blivit en hel del genom åren. Det från många typer av projekt och entreprenader inom t.ex. kraft, industri, belysning, säkerhet, telekommunikation, m.m.

Företaget etablerade sig snabbt på Gotland som GETTAB efter kundernas önskemål om ett kortare tilltals namn.

2005 har personal styrkan växt till att vara runt tio stycken, detta i takt med att våra olika uppdrag inom entreprenader, service och eftermarknaden har blivit fler och större.

Våra medarbetare är en handplockad mix av tidigare anställda kollegor som har stor rutin och erfarenhet, till de yngre nyutbildade elektrikerna/ teknikerna med sin ungdomliga entusiasm och nyfikenhet att lära sig. Vid starten har vi haft en ledstjärna om att vara just en mix av anställda allt för att skapa och vara det effektiva laget för våra kunder!

2009 tar Dick över företaget som ensam ägare men Leif fortsätter arbeta kvar med projektledning samt administrativa uppgifter.

Vår framtids strategi är att vi skall fortsätta att vara det tekniskt starka, service och kund inriktade företaget på Gotland. Via de anställda individernas engagemang och deras nyfikenhet samt genom fortbildning skall vi fortsätta utveckla oss som företag och personer för att ligga med i framkant av utvecklingen inom El-teknikbranchen inkl Säkerhet/Tele och kommunikation.

Gotlands El & Tele Teknik AB Gettabs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Gotlands El & Tele Teknik AB Gettab, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGotlands El & Tele Teknik AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.11.2000
Org.nr:5566013750
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43210 Elinstallationer, 30110 Byggande av fartyg och flytande materiel, 71123 Teknisk konsultverksamhet inom elteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Dick John Victor EngqvistVerkställande direktör
Dick John Victor EngqvistLedamot
Britt-Marie Kristina EngqvistSuppleant
Roger MirchandaniRevisor