Om Golvgaranti

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Golvgaranti, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGolvgaranti i Umeå Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.10.1990
Org.nr:5564090743
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Leif Anders AnderssonLedamot
Sven Torbjörn WingårdSuppleant

Omdömen om Golvgaranti

Kristian Eriksson

mer än ett år sedan

Missnöjd med jobbet då dem lämnade att slipa under element. Slipade ojämnt mot väggar, då golvet skulle waxas vart det större kulörskillnader då det inte slipas tillräckligt noga.

Jonas Jakobsson

mer än ett år sedan

Otroligt nöjd. Golven blev som nya och jobbet var utfört då det var sagt. Jag kan varmt rekommendera Golvgaranti.

Torbjörn

mer än ett år sedan

Har anlitat golvgaranti flera gånger i mina hyreshus och allid blivit nöjd. Kommer i tid o håller på priserna Mycket nöjd

Göran

mer än ett år sedan

Jag anlitade Golvgaranti för att slipa och lacka ett parkettgolv eftersom de erbjöd ett bra pris och tydlig och klar prissättning. De infann sig på utsatt tid och var klara efter en dag men det visade sig att firman lämnat golvet halvlackat. Vi tittade på det tillsammans och var överens om att golvet behövde lackas om i sin helhet. Det gjordes men då tyvärr utan att dammsuga först med resultatet att de lackat in grus och damm.

Svar från företaget

Rätt dumt, vi lämnade inte golvet (Halvlackat) men lackade om tråkigt om det blev nåt gruskorn kvar eller hårstrån som lätt flyger in på golvet mens det torkar. Vi slipar ca 2 golv per dag och tycker att om ett golv inte blev 100 så är det synd, men man ska inte hängas ut för det. Leif

Anonym användare

mer än ett år sedan

Slipade ojämnt, speciellt vid lister, hörnen endast sicklade vilket medförde färgskiftningar i parketten. Upptäckte rinningar och penselborst i golvlacken. Tips, bra att informera den boende om eventuella golvlister ska tas bort innan slipning.

Kerstin Wilhelmson

mer än ett år sedan

Golven slipas & lackad med matt lack. Golven blev helt underbara. Det var gamla parkettgov. Supernöjd med Golvgaranti

Never More

mer än ett år sedan

Golvgaranti slipade 2 st äldre fernissade grangolv i min stuga. Mycket snyggt och prisvärt arbete. Golven fick en fantastiskt fin yta i flera lager. Sidenmatt som om golven vore oljade. Det skulle ha blivit en 5:a om det inte vore för några små detataljer som lite kvarglömd slipning under ett eluttag och under ett öppet trappsteg (lite undanskymd så man ser inte direkt - men ändå). Drar ner till en 4:a gör också rekommendationen av Wingårds Måleri i Umeå för att måla väggar och tak. Det var ett rent stolpskott.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070674960607-067 496 06070-674 96 060706-74 96 06070-6749606