Om företaget

Välkommen till Goddie - en svensk e-handelsbutik med hundtillbehör! Vi grundade Goddie för att vi saknade en butik som erbjöd både traditionella hundtillbehör till bra priser blandat med lite lyx för din hund. Goddie har fokus...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-204 80...
Adress

Södra Esplanaden 15

73332 Sala

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Välkommen till Goddie - en svensk e-handelsbutik med hundtillbehör!

Vi grundade Goddie för att vi saknade en butik som erbjöd både traditionella hundtillbehör till bra priser blandat med lite lyx för din hund. Goddie har fokus på det mest populära och noga utvalda hundprodukterna till dem bästa priserna och underbara, lite lyxigare och annorlunda leksaker, inredning och kläder till din älskling.

Hundkläder

Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika hundkläder och hundtäcken till din hund. Vi har både regnkläder, värmande täcken och snygga tröjor som hjälper din hund att hålla sig både varm och torr. Hundtäcken är bra för att förutom hålla din hund varm, även skydda pälsen så den håller sig ren och torr. Hundtäcken skyddar även mot vassa grenar och kvistar om ni är ute i skog och natur.

Hundpromenad

Här har vi samlat allt du behöver för en härlig hundpromenad. Vi har miljövänliga och nedbrytningsbara hundbajspåsar med och utan handtag och i olika storlekar. Vi har också fina och praktiska förvaringsväskor för hundbajspåsar som du kan fästa antingen på hundkopplet eller på halsbandet eller i ditt eget bälte. Ergonomiska hundselen, funktionella hundkoppel eller varför inte lite extra bling bling med lite lyxigare och annorlunda hundkoppel. Självklart hittar du även veganska hundkoppel och hundhalsband till din hund hos oss.

Goddie.ses utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Goddie.se

Omsättning

563 tkr

Vinstmarginal

10.50 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Goddie.se finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

AT Gruppen i Sala AB

Org.nr:

5590814066

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

93199 Professionella idrottsutövare, sportarrangörer, sportadministratörer

47911 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med brett sortiment

78200 Personaluthyrningsföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.10.2016

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0102048000

01-020 480 00

010-204 80 00

0102-04 80 00

010-2048000