Om företaget

Vi är en personlig researrangör och vi erbjuder aktiva och bekväma vandringsresor, cykelresor, träningsresor, yogaresor och singelresor. Välkommen!

Läs mer om företaget
Telefonnummer

Nummer saknas

Adress

Norrtullsgatan 12A

11327 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är en personlig researrangör och vi erbjuder aktiva och bekväma vandringsresor, cykelresor, träningsresor, yogaresor och singelresor. Välkommen!

Vandringsresor

Sedan 1995 har vi arrangerat vandringsresor och har hittat ett koncept som uppskattas. Det kan det stora antalet återkommande resenärer bekräfta. På våra vandringsresor bor mestadels på samma hotell under hela veckan. Hotellen vi valt är av hög kvalitet. Vi sätter stor vikt vid ett bra kök samt personlig service och atmosfär. Detta för att uppnå kombinationen vackra naturupplevelser och bekvämt boende.

Cykelresor

Det är inga flås- och konditionstest på elitnivå, men för att uppskatta cyklingen bör du vara cykelvan och ha en viss grundkondition. Då vi har vår svensktalande färdledare och en engelsktalande lokalguide, så blir det oftast att vi delar nämligen upp oss i två grupper som cyklar i olika tempo. På överenskomna platser samlas ni sedan för vätskepaus, picknicklunch eller en stunds guidning på någon sevärd plats.

Singelresor

esorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. På dessa resor kan vi erbjuda fler antal enkelrum än på våra andra resor. Det går naturligtvis även att dela rum med någon annan resenär.

Att resa som ensamresenär blir allt populärare då man på ett otvunget sätt lär känna sina medresenärer och kanske får en ännu större behållning av sin resa.

Träningsresor

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Yogaresor

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Go Active Travel AB

Omsättning

11 444 tkr

Vinstmarginal

-6.00 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Go Active Travel AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Go Active Travel AB

Org.nr:

5564783370

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

79120 Researrangörer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.12.1993

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo