Om Go Active Travel AB

Vi är en personlig researrangör och vi erbjuder aktiva och bekväma vandringsresor, cykelresor, träningsresor, yogaresor och singelresor. Välkommen!

Vandringsresor

Sedan 1995 har vi arrangerat vandringsresor och har hittat ett koncept som uppskattas. Det kan det stora antalet återkommande resenärer bekräfta. På våra vandringsresor bor mestadels på samma hotell under hela veckan. Hotellen vi valt är av hög kvalitet. Vi sätter stor vikt vid ett bra kök samt personlig service och atmosfär. Detta för att uppnå kombinationen vackra naturupplevelser och bekvämt boende.

Cykelresor

Det är inga flås- och konditionstest på elitnivå, men för att uppskatta cyklingen bör du vara cykelvan och ha en viss grundkondition. Då vi har vår svensktalande färdledare och en engelsktalande lokalguide, så blir det oftast att vi delar nämligen upp oss i två grupper som cyklar i olika tempo. På överenskomna platser samlas ni sedan för vätskepaus, picknicklunch eller en stunds guidning på någon sevärd plats.

Singelresor

esorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. På dessa resor kan vi erbjuda fler antal enkelrum än på våra andra resor. Det går naturligtvis även att dela rum med någon annan resenär.

Att resa som ensamresenär blir allt populärare då man på ett otvunget sätt lär känna sina medresenärer och kanske får en ännu större behållning av sin resa.

Träningsresor

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Yogaresor

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 1
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 2
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 3
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 4
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 5
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 6
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 7
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 8
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 9
  • Go Active Travel AB Resebyrå, Stockholm - 10

Go Active Travel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGO Active Travel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.12.1993
Org.nr:5564783370
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch79120 Researrangemang

Exekutiva befattningar/Administration

Charlotte Margareta Marianne BlumLedamot
Inger Susanne FinérSuppleant
Johanna Elisabeth HanskiSuppleant
Jonas Henrik ForsbergHuvudansvarig revisor