Om företaget

Välkomna till Glasmek i Osby AB Vi servar glasindustrin med produkter och tjänster för att Ni som företag ska ha de rätta verktygen för att utföra ert arbete. Leverans av både nya och begagnade produkter till alla inom...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0479-53 53...
Adress

Industrigatan 8A

28350 Osby

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkomna till Glasmek i Osby AB Vi servar glasindustrin med produkter och tjänster för att Ni som företag ska ha de rätta verktygen för att utföra ert arbete. Leverans av både nya och begagnade produkter till alla inom glasindustrin. Produkterna vi har är användbara inom andra branscher så som trä och plåt branschen t.e.x. Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m. Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete. På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m.

Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete.

På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

I vårt sortiment har vi bland annat följande:

Glasmästeriutrustning- Sugar, stativ. Vi har de produkter som behövs för att ni skal kunna utföra era arbeten på ett effektivt sätt.

Lagersystem- Har ni behov av ett specialanpassat system så hjälper vi gärna till att lösa det så att ni får det som ni behöver. Vi har olika system för att matcha era behov.

Vagnar/Pallar- Utformningen av det system som ni behöver kan vi skräddasy med våra anpassningsbara vagnar och pallar.

Maskiner- Slipmaskiner, skärbord, borrmaskin.

Service- Vi utför service på våra produkter.

Vi har även egen Svetsverkstad där vi kan erbjuda svetsningsarbeten i stål och aluminium, samt svarvning, gängning, klipp och bockning.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Glasmek Osby AB

Omsättning

17 058 tkr

Vinstmarginal

4.00 %

Anställda

10

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Glasmek Osby AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Glasmek Osby Aktiebolag

Org.nr:

5562051325

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

28990 Industri för övriga specialmaskiner

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.05.1980

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Kategorier
Sökord
Stativ till skåpbil, Skärbord, Lagersystem, Kompaktlager, Bilstativ, Stativ till bil, Vagnar, Byggvagn, Lagervagn begagnat, Glasslipning, skärbord glas, svetsa i aluminium, Byggvagn till salu, brännehylte lagersystem, Kompaktlager glas, Begagnade plockvagnar, svetsa aluminium med pinne, Stativ till flakbil, uthyrning saxliftar, Lagerställ, Vem svetsar aluminium, plåtbockning teori, Bockning, bockad plåt, bygg vagn, byggvagnar, Glasstativ bil, uthyrning av Bomlift, Stora sugproppar, Plockvagn begagnad, svetsning av aluminium, svetsa aluminium fälg, saxlift, sugkopp clas ohlson, sugar glass, Sugkopp glas, Svetsning, tig svetsning aluminium, Slipmaskin till glas, lagervagn begagnad, weland lagersystem, Materialvagn verkstad, Sugkoppar fönster, liten sugpropp, armar med sugkoppar, Glasmästeriutrustning, Lagersystem glas, tig svetsa aluminium, Sugkoppar, Materialvagn, svetsa aluminium med mig, tig svetsa aluminium tips, sugpropp med handtag, svarvning av stål och metall, svetsa aluminiumbåt, Lagervagnar, glasslipmaskin, plockvagnar lager, Svetsa aluminium, Svetsverkstad, fästplatta för sugkopp, gas till aluminiumsvetsning, bomlift, glassug, vakuumlyft glas, Svetsning stål, uthyrning bomliftar, sugkoppar glas, bls lagersystem, Lagersystem industri, plockvagn begagnad, Plockvagn, Stativ, glasslipare, sugkoppar vakuum, hur svetsar man aluminium, Glasskärbord, Glas sugpropp, lyfta glas sugpropp, Svetsning aluminium, gängning, glaslyft, små sugproppar, Glasstativ till skåpbil, lagervagn, Bära glasrutor, brännehylte lagersystem ab, svetsa aluminium tig, uthyrning av Saxlift, svetsa aluminium pinne, svetsa aluminium med gas, sugkopp, Svetsa stål, Glasstativ till bil, lagersystem visma, sugkoppar jula, mig svetsning aluminium, bockas, glasmek, Köpa glasslipmaskin, bockat, Glasstativ, Aluminiumsvetsning, dubbel sugpropp, svetsa gjuten aluminium, sugpropp till bucklor, aluminium svetsning, glaslyft handtag, glasslipmaskiner, sugpropp till glasskiva
Möjliga telefonnummerformat

0479535300

04-795 353 00

047-953 53 00

0479-53 53 00

047-9535300