Om Glasmek Osby AB

Välkomna till Glasmek i Osby AB Vi servar glasindustrin med produkter och tjänster för att Ni som företag ska ha de rätta verktygen för att utföra ert arbete. Leverans av både nya och begagnade produkter till alla inom glasindustrin. Produkterna vi har är användbara inom andra branscher så som trä och plåt branschen t.e.x. Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m. Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete. På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m.

Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete.

På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

I vårt sortiment har vi bland annat följande:

Glasmästeriutrustning- Sugar, stativ. Vi har de produkter som behövs för att ni skal kunna utföra era arbeten på ett effektivt sätt.

Lagersystem- Har ni behov av ett specialanpassat system så hjälper vi gärna till att lösa det så att ni får det som ni behöver. Vi har olika system för att matcha era behov.

Vagnar/Pallar- Utformningen av det system som ni behöver kan vi skräddasy med våra anpassningsbara vagnar och pallar.

Maskiner- Slipmaskiner, skärbord, borrmaskin.

Service- Vi utför service på våra produkter.

Vi har även egen Svetsverkstad där vi kan erbjuda svetsningsarbeten i stål och aluminium, samt svarvning, gängning, klipp och bockning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 1
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 2
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 3
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 4
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 5
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 6
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 7
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 8
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 9
  • Glasmek Osby AB Maskiner, maskinverktyg, Osby - 10

Glasmek Osby AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGlasmek Osby Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.05.1980
Org.nr:5562051325
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch28990 Tillverkning av övriga specialmaskiner

Exekutiva befattningar/Administration

Aron Bertil AnderssonOrdförande
Aron Peter AnderssonLedamot
Aron Bertil AnderssonLedamot
Anders Lennart AnderssonLedamot
Kerstin Annette JohanssonLedamot
Gun Kerstin Margareta AnderssonSuppleant
Henrik Tobias EdforsRevisor

Sökord

Stativ till skåpbilSkärbordLagersystemKompaktlagerBilstativStativ till bilVagnarByggvagnLagervagn begagnatGlasslipningskärbord glassvetsa i aluminiumByggvagn till salubrännehylte lagersystemKompaktlager glasBegagnade plockvagnarsvetsa aluminium med pinneStativ till flakbiluthyrning saxliftarLagerställVem svetsar aluminiumplåtbockning teoriBockningbockad plåtbygg vagnbyggvagnarGlasstativ biluthyrning av BomliftStora sugpropparPlockvagn begagnadsvetsning av aluminiumsvetsa aluminium fälgsaxliftsugkopp clas ohlsonsugar glassSugkopp glasSvetsningtig svetsning aluminiumSlipmaskin till glaslagervagn begagnadweland lagersystemMaterialvagn verkstadSugkoppar fönsterliten sugpropparmar med sugkopparGlasmästeriutrustningLagersystem glastig svetsa aluminiumSugkopparMaterialvagnsvetsa aluminium med migtig svetsa aluminium tipssugpropp med handtagsvarvning av stål och metallsvetsa aluminiumbåtLagervagnarglasslipmaskinplockvagnar lagerSvetsa aluminiumSvetsverkstadfästplatta för sugkoppgas till aluminiumsvetsningbomliftglassugvakuumlyft glasSvetsning ståluthyrning bomliftarsugkoppar glasbls lagersystemLagersystem industriplockvagn begagnadPlockvagnStativglassliparesugkoppar vakuumhur svetsar man aluminiumGlasskärbordGlas sugpropplyfta glas sugproppSvetsning aluminiumgängningglaslyftsmå sugpropparGlasstativ till skåpbillagervagnBära glasrutorbrännehylte lagersystem absvetsa aluminium tiguthyrning av Saxliftsvetsa aluminium pinnesvetsa aluminium med gassugkoppSvetsa stålGlasstativ till billagersystem vismasugkoppar julamig svetsning aluminiumbockasglasmekKöpa glasslipmaskinbockatGlasstativAluminiumsvetsningdubbel sugproppsvetsa gjuten aluminiumsugpropp till buckloraluminium svetsningglaslyft handtagglasslipmaskinersugpropp till glasskiva

Möjliga telefonnummerformat

047953530004-795 353 00047-953 53 000479-53 53 00047-9535300