Om Getängs Bilservice AB

Getängs Bilservice är en av Borås modernaste bilverkstäder. Med välutbildad personal och omtanke om din bil, ger vi dig marknadens bästa service. Med över 20 års erfarenhet och utrustade med den senaste teknologin så garanterar vi dig och din bil rätt hjälp. Välkommen till oss.

Och till vilka priser

Vi tummar aldrig på kvalité och tar inga genvägar. Genom att vara en oberoende märkesspecialist, så är vi inte bundna av dyra inköpskanaler. Vi köper in oftast direkt från tillverkaren, vilket syns snabbt i din plånbok. Genom att vara anslutna till MECA Car Service, så har vi också tillgång till hela deras sortiment.

Vi finns för din skull

Något som vi lärt oss under alla våra år i branschen är närheten till kunden. Ett personligt bemötande och möjlighet att själv följa arbetet med din bil, är något vi arbetar efter. Läs mer om vad vi kan göra för dig på våra sidor. Kom ihåg att vi servar alla moderna bilmärken.

Om det är något som du undrar över, så ring oss gärna på 033 – 41 31 00.

Bilservice

Getängs Bilservice AB är en renodlad verkstad som utför service och reparationer på alla fordon. Vi är en oberoende märkesspecialist som själva kan välja sina inköpskanaler.

Mycket av våra inköp är direkt från tillverkaren, vilket ger dig som kund marknadens bästa priser på delarna.

Vi är också en MECA-verkstad. Detta samarbete ger oss tillgång till hela deras sortiment, bra garanti, betalnings och försäkringsvillkor till dig som kund och framförallt en trygghet för dig som kund.

Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och varje dag lär vi oss något nytt.

Att arbeta med den senaste teknologin är en självklarhet för oss; annars så skulle vi inte kunna garantera den höga servicenivån som vi skall hålla. Vi kan idag erbjuda service och reparation av alla moderna på marknaden existerande bilmärken.

Vi utför även service och reparation på bränslevärmare, Webasto och Eberspächer.

Bildgalleri

  • Getängs Bilservice AB Bilverkstad, Borås - 1
  • Getängs Bilservice AB Bilverkstad, Borås - 2
  • Getängs Bilservice AB Bilverkstad, Borås - 3
  • Getängs Bilservice AB Bilverkstad, Borås - 4
  • Getängs Bilservice AB Bilverkstad, Borås - 5

Getängs Bilservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Getängs Bilservice AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.03.2008

Org.nr:

5567526917

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

reviews aboutName

Daniel Nordström

moreThanAYearAgo

Har under några år lämnat in bilen för service och reparationer och har alltid varit nöjd. Alltid trevliga, serviceinriktade och lätta att ha att göra med. Bra priser och villiga att verkligen hjälpa mig som kund så att det blir så smidigt som möjligt är något som jag uppskattar väldigt mycket.

C

moreThanAYearAgo

Helt klart bäst i Borås

Hanna

moreThanAYearAgo

Mycket god service från början till slut.

Patric

moreThanAYearAgo

Vad skall man säga en över reklamerad verkstad som sitter och skriver bra saker om sig själva. Lämmna in bilen för byte av broms slangar fram. Bra tänkte jag betalade och åkte till bilprovningen för att få bilen godkänd. Men nej da brromslnagarna var felmonterade och jag fick körförbud på plats. Har efteråt pratat med vänner och bekanta som haft negatvia reparationer från denna verktad. Så nej inte bäst långt därifrån. Lämmna i bilen på Volvo och fick en fackmässigt riktig repartion.

responseFromCompany

Hej Tobias, tråkigt att du inte varit nöjd om du nu har varit hos oss. Märkligt att du dessutom inte kontaktat oss, detta ger inte oss några som helst möjligheter att rätta till eventuella fel. Dessvärre innehåller ditt inlägg lite betänkligheter...
1. Getängs bilservice är auktoriserade för att släcka 2:or från besiktningen vilket innebär att om du hade gjort bytet av bromsslangar hos oss så hade vi släckt 2an och således inte behövt besöka bilprovningen.
2. Vi har gått igenom 3månaders historik (beräknat på ditt inläggs införandedatum)på inköpta delar samt utförda arbeten, bromsslangar Volvo/Renault bilar, utan att kunna finna något underlag på att du verkligen gjort detta arbete hos oss.
3. Hos Getängs bilservice har du som kund 3 års garanti på delar samt 1år eller 1000 mils garanti på arbetet.
4. Du har valt att vara anonym , vi uppmanar dig att kontakta oss så vi kan se över ditt problem.
5. Ditt påstående om att vi själva skriver omdömen är helt felaktigt och vi betvivlar att du har några belägg för det uttalandet.

Bästa hälsningar,
Getängs bilservice

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Helt klart Borås BÄSTA!!!!!!!!

Ingeborg

moreThanAYearAgo

Jag har haft kontakt med denna relativt nystartade verkstad. Jag blir berörd av hur jag blir bemött (i positiv bemärkelse) och att jag får ett jobb utfört på ett föredömmligt sätt. Detta är en verkstad som jag tror kommer växa ur sina fräscha lokaler relativt snabbt, och ta marknadsandelar i branchen, jag är en mycket nöjd kund och rekomenderar verkstaden på det allra bästa sätt.