Om GeMera AB

Kunnig totalleverantör av allt inom företagsprofilering, reklam- och kampanjprodukter, profilkläder och företagspresenter.

Mer om oss

På GeMera är vi proffs på produkter som jobbar för ert företag. Produkter som genom att användas, helst så ofta som möjligt, på ett positivt sätt sprider ert budskap och gåvor som visar er tacksamhet och uppskattning. Vi kallar det produktmedia!

Givetvis erbjuder GeMera också ett enormt utbud av företagsgåvor från kända (och okända) varumärken. Så när det är dags för julklappar, sommargåvor, Allla Hjärtans presenter, jubileumsgåva... ja allt som är värt att prisas med en gåva, då ser vi till att ert företag hittar den perfekta presenten.

Ni hittar oss och vår stora, inspirerande utställning i centrala Höör, mitt i Skåne. Efter att ha hjälpt företag att synas i över 20 år, så vet vi hur viktigt det är att vårda sitt varumärke och att hålla en profil med stil. Och hur svårt det är att utan hjälp få till just det. Vi är rädda om och vårdar både våra kunder och deras varumärken. Det är därför som våra kunder stannar kvar hos oss år efter år.

Så syns ni

Vem som helst kan sätta en logo på en penna. Det är inte det som är konsten inom företagsprofilering. Konsten ligger i att vara lyhörd för hur ni vill att just ER logotype och ERT varumärke ska upplevas, vilka värden och budskap produkterna ska förmedla för ERT företag, och sedan ha kunskapen, viljan och förmågan att hitta exakt rätt produktmedia för detta. Det har vi här på GeMera.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GeMera AB Direktreklam, Höör - 1

GeMera AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGemera AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.03.2006
Org.nr:5566989314
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46900 Övrig partihandel, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Carina Marianne HärjestenVerkställande direktör
Carina Marianne HärjestenLedamot
Jan Allan Christer HärjestenSuppleant
Jens Christian NilssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

04132202204-132 20 22041-32 20 220413-220 22