Se på karta
Västmannagatan 8311326 Stockholm

Vi dominikansystrar, eller predikarsystrar, som vi egentligen heter, ägnar hela vårt liv åt förkunnelse och teologi i någon form. Det kan se mycket olika ut, men det handlar alltid om att vara bärare av ett hopp till enskilda människor liksom till mänskligheten i stort. Välkommen att ta del av vår historia och spiritualitet, vilka vi är och vad vi gör här i Sverige liksom på andra platser i världen.

Postgången 34C17145 Solna

RG Aktiv Rehabilitering (RG) är en ideell förening som arbetar med att inspirera personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar till ett självständigt, aktivt liv, fullt av möjligheter.

Brattgatan 645150 Uddevalla

Frivilligcentrums verksamhet omfattar både unga och gamla, olika typer av volontäruppdrag, självhjälpsgrupper och caféverksamhet. Just nu söker vi efter fler volontärer för hembesök hos äldre.Vårt huvudsyfte är att bryta isolering och att lindra ensamhet genom att erbjuda gemenskap. Verksamhetens inriktning är att förmedla kontakter mellan äldre personer som ville ha kontakt och de som ville göra en insats. Att utföra ledsagning, t ex till läkare, affärer, kyrka etc.Att kunna ge enklare råd och information om saker som äldre undrade över.Nu är syftet att även förmedla olika typer av kontakter så som läxhjälp, hjälp i förskolan, dagverksamhet mm.

Sankt Olofsgatan 4075332 Uppsala

Våra lokaler passar för bl.a. konferenser, kurser och sammanträden. Välkommen att kontakta oss. Missionskyrkan vill vara en kyrka för hela livet, en gemenskap som utifrån berättelsen om Jesus Kristus söker tolka människors liv och och vår värld.

Bruksvägen 764751 Åkers Styckebruk

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften; Dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.

Långgatan 138241 Nybro

Välkommen till vår kyrka. Alla är välkomna! Du behöver inte tycka som oss, du behöver inte tro som oss, du behöver inte ens ha någon uttalad tro. Du är välkommen att hänga på och kanske att du i denna härliga blandning av människor upptäcker det bästa i livet, nämligen livet med Jesus!

Sveagatan 1578433 Borlänge

PRO är Sveriges största pensionärsorganisation – intresseorganisationen och mötesplatsen för närmare 400 000 av landets pensionärer. Tillsammans ser vi till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Välkommen till PRO!

Box 1403816714 Bromma

RPG är en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation. Med kristna värderingar som grund arbetar vi för en trygg framtid som äldre och som anhörig.Den är öppen för alla oavsett livsåskådning och verksamheten syftar till berikande aktiviteter, förmedling av samhällsinformation samt opinionsbildning i för pensionärer viktiga frågor.

Blomgatan 2816960 Solna

Rikslänkarna hjälper människor som har problem med alkohol, narkotika eller andra former av kemiskt missbruk.

Kyrkogatan 693134 Skellefteå

Skellefteå stadsmission bedriver socialt arbete på kristen grund i Skellefteå och målgruppen är människor i utsatta livssituationer.Vi är en del av det rikstäckande nätverket Hela Människan.

Malmgatan 2677731 Smedjebacken

Öppen församling i Smedjebacken med möjligheter till gemenskap med god kristen undervisning och omsorg där alla är välkomna.

Sikås Stationsvägen 27083349 Hammerdal

Vårabyar.se är mer än bara en vanlig annons webbplats - vi är ett levande community där människor i olika byar och orter kan dela sin reklam, så alla kan få ta del av eventet.Vill du att ditt event eller företag ska synas, kontakta oss för mer info.Reklam kanaler, Tv skärmar, Facebook, instagram, Vårabyar.se högre synlighet på GoogleMaila oss: [email protected]

Norra bergvägen 154132 Skövde

Boendet Vallen ligger mitt emot Arena Skövde, inte långt från Skövde centrum och de stora inglasade uterummen ger vackra utblickar både mot Billingen, Nyströms kullar och centrum. Vi välkomnar dig till ett mycket fint och trevligt boende i centrala Skövde. Här finns möjlighet till social samvaro och gemenskap i den omfattning man själv önskar.

Främmestad Bäck 20546597 Nossebro

Filmkollo är ett läger på sommarlovet. Här kombineras sommarkollots naturnära sol och lek med filmens kreativitet och roliga utmaningar. I grupper gör deltagarna egna filmer, vi har utbildning i filmproduktion, workshop med sårsminkning, dubbning av film, regi- och skådespeleriövningar, nattinspelning och inspelning i vår filmstudio. Är du eller någon du känner intresserad av film och söker en oförglömlig sommarupplevelse är Filmkollo det perfekta valet.

Västberga gårdsväg 3012630 Hägersten

Ny Gemenskap erbjuder hemlösa, socialt utsatta och ensamma mat, stöd och råd, värme och gemenskap. Ny Gemenskap startade 1968 som en vision om ett annorlunda samhälle, en gemenskap där ingen åsidosätts, där alla accepteras, ingen kallas avvikande. Ny Gemenskap är en ideell förening öppen för alla som vill vara medlemmar. Medlemmarna har möjlighet att aktivt påverka verksamheten genom föreningsmöten och årsmötet där styrelsen väljs. Föreningen är politiskt och religiöst obunden.