Om GBJ Bygg Väst AB

Vår kunskap är din tillgång. Inget byggprojekt är det andra likt. Därför bildar vi speciella arbetsgrupper med den sakkunskap som krävs vid varje uppdrag, stort som litet. Vi har lång branscherfarenhet, kvalificerade konsulter och utmärkta tekniska resurser för byggprojektets alla delar. Från skiss till färdigt projekt kan vi alltid erbjuda goda tekniska och ekonomiska lösningar.

Vi bygger med kunskap från grunden

Vår verksamhet innefattar allt från mindre om och tillbyggnader till totalentreprenader för större industrifastigheter, kontors- och offentliga byggnader. I verksamheten ingår också nyproduktion av bostäder såsom hyresrätter till Vidingehem, Växjöbostäder eller Stiftelsen Kommunhus i Tingsryd. Vi har all sakkunskap och resurser från idé till ritning. Från första spadtaget till färdigställande/inflyttning. Vår bygg- och arbetsledning har mångårig erfarenhet och erbjuder en fast hand vid administrationen och den ekonomiska styrningen i de olika projekten. Vi ser det som en självklarhet att endast det bästa är gott nog vid val av material och byggmetod.

Det handlar om långsiktighet och kvalitet, för kvalitet är ekonomi.

Vi bygger in trygghet från första början!

För vår kunniga byggserviceavdelning är inget byggprojekt det andra likt. Det kan röra sig om en enkel om- och tillbyggnad eller totalansvar och totalentreprenad för en stor industrifastighet, kontorsbyggnad eller familjebostäder. Vi utför renoveringar, besiktningar och förslag på aktuellt underhållsbehov. Vår kunskap är din tillgång när det gäller att bedöma helheten vid ombyggnad eller aktuella förebyggande åtgärder. Varje hus, varje fastighet har en mängd funktioner som förutsätts fungera år efter år, men ibland är olyckan framme.

En vattenskada, dold eller öppen, en brand- eller rökskada medför oftast omfattande reparationsarbeten. Och alltid är det fråga om snabba och korrekta insatser för att begränsa skadorna. Vi har många servicebilar, den rätta utrustningen, erfarenheten och kompetensen och kan snabbt vara på plats med fackmannamässiga insatser.

GBJ Mark

Vi har en markavdelning och en egen maskinpark med allt från hjulgrävare, grävlastare, bandgrävare, och hjullastare. Vår kunniga personal har lång erfarenhet av alla typer av markarbeten från mindre villor till större industri- och affärsbyggnationer, så tillsammans hittar vi den optimala lösningen. Vår styrka är en egen maskinpark tillsammans med den bästa personal som går att hitta.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 1
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 2
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 3
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 4
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 5
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 6
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 7
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 8
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 9
  • GBJ Bygg Väst AB Byggföretag, Lerum - 10

GBJ Bygg Väst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGbj Bygg Väst AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.09.2015
Org.nr:5590250188
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Göran Ronny Christer LindénOrdförande
Fredrik Peter DahlströmVerkställande direktör
Fredrik Peter DahlströmLedamot
Staffan Gunnar DahlströmLedamot
Göran Ronny Christer LindénLedamot
Nils Håkan SibbessonLedamot
Malin Katarina ÄlmegranSuppleant
Bengt Tommy JonassonRevisor