Om företaget

Vi på GasolEsset AB förser er med kvalitets gasol till bästa priser! Vi erbjuder påfyllning, nyköp och inbyte utav gasolflaskor både till privatpersoner och företag. Vi fyller din gasol flaska medan du väntar och det tar under...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-621 20...
Adress

Flötövägen

29691 Åhus

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi på GasolEsset AB förser er med kvalitets gasol till bästa priser! Vi erbjuder påfyllning, nyköp och inbyte utav gasolflaskor både till privatpersoner och företag. Vi fyller din gasol flaska medan du väntar och det tar under 1 minut.

Företaget

Åhus Gasol startades upp 2007 som ett litet familj-företag och enskild firma utav ägaren Suat Sayan.

Företaget hette då Åhus gasol & Värmeprodukter. Målet är att kunna förse våra kunder med gasol till det bästa möjliga pris och samtidigt erbjuda en fantastisk service.

Ryktet spred sig snabbt från norr till söder, Gasol – ja de ska man handla i Åhus.. Vi har sedan starten handlat vår gasol från EON Gas. Sedan 2013 är vi ett Aktiebolag och har genom åren nått våra mål. Vi har utkörning och leveranser till restauranger och campingar runt om i hela Skåne och kunder från hela landet hittar oss.

Våra anställda är kunniga inom branschen och väldigt service inriktade, har du någon fråga så tveka inte att ställa den. Vi satsar på service och du som kund är alltid nummer ett!

Påfyllning av gasolflaskor

Vi erbjuder påfyllning av gasolflaskor både till privatpersoner och företag. Du kan både komma förbi oss för att fylla på dina flaskor.

Du har alltid möjlighet att på påfyllning av din gasolflaska även om den endast är halvtom. Du betalar den gasol vi fyller på. Vi använder oss av ren 95 propan.

Utkörning

Företag kan vi erbjuder utkörning av påfyllda gasolflaskor.

Oberoende om du har industriföretag eller restaurang så kan vi erbjuda utkörning och byte av dina tomma gasolflaskor. Vi administrerar allt och du kan enkelt hämta en ny gasolflaska när det behövs. Vi säljer även gasolskåp som är låsbara vilket underlättar vid byte.

Nya flaskor

Vi har även nyförsäljning av gasolflaskor och samtliga flaskor godkända och med svensk hatt. Du kan med andra ord byta flaskorna både på bensinmackar och husvagnscenter utan att möta några hinder.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Gasol Esset AB

Omsättning

11 404 tkr

Vinstmarginal

4.40 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Gasol Esset AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Gasol Esset AB

Org.nr:

5569228140

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46710 Partihandel med bränslen

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.02.2013

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0736212051

07-362 120 51

073-621 20 51

0736-21 20 51

073-6212051