Gaias Inspire Massage och Coaching logo

Gaias Inspire Massage och Coaching

Om företaget

Välkommen till Gaias Inspire Massage och Coaching - Massage och friskvård, Salem Stockholm. Med dig i fokus behandlar jag kropp och själ, alla sessioner inleds med ett samtal om vad just du behöver här och nu för att må...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-619 37...
Adress

Blåbärsstigen 56

14437 Rönninge


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Gaias Inspire Massage och Coaching - Massage och friskvård, Salem Stockholm. Med dig i fokus behandlar jag kropp och själ, alla sessioner inleds med ett samtal om vad just du behöver här och nu för att må bra. Alla behandlingar går att kombinera och jag mixar även massage och Reiki, allt för att matcha just dina behov och önskemål. Jag tar friskvårdsbidrag och jag är ansluten till E passi & Wellnet, och vänder mig till både privatpersoner och företag.

Gaias Inspire Massage och Coachings utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0736193720

07-361 937 20

073-619 37 20

0736-19 37 20

073-6193720