Om GA Revision

GA Revision AB är ett fullserviceföretag inom redovisning, konsult- och revisionsbranschen med inriktning främst mot små- och medelstora företag. Vi är en fristående revisionsbyrå med stark lokal förankring.

Exempel på tjänster vi erbjuder

- Bokföring / Redovisning

- Bokslut

- Deklaration

- Revision

- Skatterådgivning

- Utredningsuppdrag

- Bolagsbildning

- Löneredovisning och skattedeklaration

- Fakturering

- Personaluthyrning

- Betalningsservice

Historik

GA Revision startades i december 1999, just innan millennieskiftet. Från början var vi endast två personer verksamma. Lokal hyrdes på Kyrkogatan 5 i Mariestad samt på Stora Bergsgatan 20 i Töreboda. Verksamheten expanderade och 2002 blev lokalerna på Kyrkogatan för trånga och vi flyttade därför verksamheten till nuvarande adress Karlagatan 5 i Mariestad. Verksamheten bedrevs fram till 2006 i enskild firma innan verksamheten ombildades till AB under namnet GA Revision Mariestad AB.

Vid årsskiftet 2008/2009 förvärvades även Revisionsbyrån Bengt Samuelsson AB i Hova och i och med detta tillkom ytterligare 3 personer. Bolaget namnändrades sommaren 2011 till GA Revision Hova AB. Verksamheten i Hova bedrivs på Torggatan 19. Vid årsskiftet 2015/2016 är vi totalt således 8 personer som är verksamma, fördelade på 3 kontor.

Mer om oss

Vi är totalt 8 medarbetare med huvudkontor i Mariestad och kontor även i Hova och Töreboda. Vi är medlemmar i FAR- branschorganisationen för revisorer och kvalificerade redovisningskonsulter samt SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

 För att tillförsäkra Dig som kund att vi har högsta kompetensnivån på alla medarbetare genomgår vi fortlöpande utbildningar och kvalitetskontroller både inom revision och redovisning för att bibehålla och öka vår kunskaps- och kompetensnivå.

Som kund hos oss möter Du i alla Dina frågeställningar engagerade medarbetare med bred kompetens och lång samlad erfarenhet inom alla frågor inom ekonomiområdet både för företaget och Dig som privatperson. Vi utför arbetet hos oss eller hos er allt efter önskemål. Vi erbjuder Dig våra tjänster och ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha av oss. Vi samarbetar med ett antal andra redovisnings- och revisionsbyråer, advokatbyråer m.fl. Om du behöver specialistkompetens inom närliggande områden hänvisar vi dig gärna vidare till dessa kontakter.

GA Revisions utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

GA Revision, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

GA Revision Mariestad AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

06.12.2006

Org.nr:

5567170328

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

69201 Redovisning och bokföring, 78200 Personaluthyrning

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Kjell Gunnar Andersson

Suppleant

Anna Michaela Bruzell

Revisor

Marie Birgitta Dahlberg

Finansiell information

Omsättning

20 551 tkr

Vinstmarginal

23,4 %

Anställda

14