Om Günzler VVS

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

1.8 kmSöderbergs EL&VVS

Söderbergs EL&VVS

2.0 kmKlimat och Vvs-Teknik

Klimat och Vvs-Teknik

2.2 kmPalms VVS

Palms VVS

3.6 kmLönn El AB

Lönn El AB

Günzler VVS, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Günzler VVS

Benny

mer än ett år sedan

Bodde på solbacken en helg när vi var på shoppingtur. Både mysiga rum och en bra frukost. Ägaren var dessutom generös nog att inte ta betalt för vår 7 åriga sons frukost då han bara åt en halv macka.

Nadja

mer än ett år sedan

Vi var inte nöjda med Solbackens vandrarhem, det stämde inte alls överens med den bild man får av stället när man tittar på hemsidan. Vi var två barnfamiljer som bokade in oss för två nätter, i förhoppning om ett mysigt bed and breakfast nära havet. När vi kom fram möttes vi av ett slitet och smutsigt ställe, med små och smutsiga rum, skitigt badrum och en liten kokvrå till kök (trots att hemsida och personal får det att verka som att det är ett stort och välutrustat kök). Inte värt priset. Dessutom fanns ingen personal, och någon frukost fanns inte heller (trots att de marknadsför sig som ett bed and breakfast!). Lösa elkablar som hängde från väggarna, läckande toaletter, äckligt badrum (som dessutom saknade toalettpapper). Den andra kvällen hölls ett musikevenemang (varje tisdag på sommaren) vilket vi inte heller visste om. Under kvällen kom kroggäster och nyttjade vandrarhemmets toalett efter att restaurangens servitriser hänvisat gäster dit. Vi har aldrig bott så dåligt och rekommenderar ingen att bo här. Gå inte inte i samma fälla som oss, vi blev totalt lurade av deras fina bilder och beskrivningar på hemsidan. Vi fick en rabatt på 100 kr efter att vi klagade efter första dagen. Hade vi vetat att vi dessutom skulle få besök från kroggäster på kvällen så hade vi krävt mer i prisreduktion. Ångrar att vi inte stack därifrån när vi kom fram, men vi hittade inget annat boende som var ledigt...

Svar från företaget

Nadja!

Du o Calle som skrivit omdömme här var ju i samma sällskap och detkänns konstigt att ni skriver varsitt likadant inlägg. Vi försökte gå er till mötes med de önskemål ni hade men hur vi än försökte så var det något som inte var bra. När ni sa till om städning så utan att ifrågasätta er så skickade vi dit en städerska som gick igenom rummen med en gång men ni var ändå inte nöjda. Jag pratade med dig på telefon om kompensation och frågade om duva nöjd och det sa du att du var. Allt var frid o fröjd då, trodde jag. Om du nu fortfarande var så missnöjd varför sa du inte det till mig i så fall så hade vi löst det. Vi har väldigt många gäster särskilt på sommaren och vi har ingen annan som uttryckt de känslor du o Calle nedan gör. Vi är måna om att våra gäster ska vara nöjda men det är svårt att göra något när man säger en sak o menar en annan som du gjort. Angående hemsidan så är det ingen mer än ni som klagat på den.

Kennet

Pelle

mer än ett år sedan

Jag, min sambo o vår son bodde på solbacken i början på augusti. Vi kan verkligen rekommendera stället. Rummet var av normalstorlek och sänglinne ingick vilket det inte brukar. Personalen var tillmötesgående o hjälpsam.

Calle

mer än ett år sedan

Bokade detta boende i hopp om att bo några dagar på ett "bättre" vandrarhem vilket hemsidan låter påskina. Tyvärr stämmer inte hemsidan! Rummen är mycket mindre än vad bilderna får dig att tro, ostädade och allmänt slitna. Toaletten var rent ofräsch. Vandrarhemmet var i princip obemannat och vi fick ringa till personalen för att betala etc. I huset ligger en restaurang (som inte har något med vandrarhemmet att göra) vars gäster använder vandrarhemmets toalett, detta faktum gjorde inte vår vistelse trevligare! Då vi klagade fick vi 100 sek rabatt på priset. Kommer dock aldrig återvända...