Om Göteborgs Djurklinik AB

En fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svensk Djursjukvårds krav på djurkliniker. Välutrustad veterinärklinik för vård av din hund, katt eller gnagare. Veterinärer och djursjukvårdare med lång erfarenhet. Hos oss får du ett professionellt och vänligt mottagande.

Göteborgs Djurklinik ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Göteborgs Djurklinik AB Privatpraktiserande Veterinär, Göteborg - 1
  • Göteborgs Djurklinik AB Privatpraktiserande Veterinär, Göteborg - 2
  • Göteborgs Djurklinik AB Privatpraktiserande Veterinär, Göteborg - 3

Göteborgs Djurklinik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Göteborgs Djurklinik AB

Madeleine Dellkvist

mer än ett år sedan

De är jättebra med mina kattor ❤️ Fick information som jag ej fått av uppfödare

Masiye Khoda

mer än ett år sedan

Jag brukar alltid ta min Pers katt ditt. Bra personal men blev besviken när dem sa dem inte kunde göra nåt för misha för han fick diagnos om kronisk njursjukdom så frågade jag finns det medecin mat eller vad som helst till och med operation för han ska bli frisk. Så säger dem nej tyvärr finns inte vi kan ta den till akuten ge honom droppar men han lever kanske 6 månader mer. Men jag läst runt att man kan bota kronisk njursjukdom men jag fick avlidning diagnos som var som gift för mig

Svar från företaget

Jag beklagar att du inte tycker att vi tog hand om din katt Misha på bästa sätt.
Det är riktigt att katter med kronisk njursjukdom ibland kan leva ett bra liv trots sin sjukdom men de blir aldrig helt friska utan måste gå på speciell diet, ibland mediciner och komma på regelbundna kontroller. Vad man kan göra beror också mycket på hur långt framskriden sjukdomen är när den upptäcks.
I Mishas fall upptäcktes tyvärr sjukdomen i ett sent stadie och då var enda alternativet till avlivning intensivvårdsbehandling, vilket erbjöds men inte var ett alternativ för dig.
Du får gärna höra av dig till oss om du har fler frågor.

Med vänlig hälsning Johanna Matsson chefsveterinär

Natalie

mer än ett år sedan

Jag var på göteborgs djurklinik med vår Maine coon hona för kastrering.
Kastreriringen gick jättesmidigt, jag lämnade av henne på morgonen och hämtade henne igen efter jobbet.

Tyvärr så fick vår katt en infektion vilket innebar att hon var tvungen att få en drän samt gå på penicillin. Eftersom det är väldigt ovanligt att katter får infektion efter kastrering så behövde vi inte betala några extra avgifter för återbesök där de tog bort dränen osv.

Nu mår vår katt prima och vi är jättenöjda med bemötande samt hur de hanterade situationen när infektione uppstod.

Ano Nym

mer än ett år sedan

Otroligt hur bra bemötande man får här jämfört med nästan alla andra. Går helst till Johanna M (som vanligt sedan -95 eller så då jag tipsades efter att ha varit missnöjd med min lokala veterinär i Mölndal).

Ödmjuka, låtsas inte veta saker de inte vet, vet när de ska skicka vidare, inget prestigetänk som går ut över hunden. Man känner att man alltid litar på dem därför.

Gör aldrig onödiga ingrepp, eller annat som kostar i onödan, och diskuterar alltid. Vill man sätta in bredspektrum, eller bekosta en odling o.s.v. Man får valet och får veta fördelar/nackdelar.

Är aldrig hårda mot hunden. Vill inte hunden stå på bordet, så går det bra på golvet (om det låter sig göras, och det gör det ju för det mesta).

Är personliga och känner snabbt igen en när man ringer, och är det ny personal, så kollar de blixtsnabbt i datorn så man inte får bemötandet som om man vore en ny kund (som jag vet att en del klagar på hos andra).

Ju fler andra veterinärer jag besökt, desto nöjdare är jag med mitt val, och nu ser jag att ni ligger högst här på rejta, vilket inte förvånar.

Enda negativa är att det inte är öppet jourtid, för såklart är det då allt händer (och orsaken till att jag sitter här och kollar omdömen på nyårsafton...).

Tass från Astor, och änglarna Berna och Nina.

Marianne Wiklund

mer än ett år sedan

Fantastisk personal! Engagerade och supertrevliga!
Känns verkligen tryggt!
Jätteduktiga på att hantera bångstyriga Hobbe.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har gått här ett bra tag nu. Brukar göra kloklippning på drop-in. Väldigt trevlig miljö. Trevlig personal som är mycket gulliga mot jyckarna och ha bra hand. Jag åker gärna ut hit. Man får bra hjälp. Både tidsbokningar och drop-in funkar smidigt, liksom betalningar i kassan.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var med en kompis med hennes hund här, fick ett väldigt bra intryck och bra bemötande från personalen. Jag som inte ens hade med min hund ställde en massa frågor och fick svar på mina frågor som jag hade...väldigt kunnig personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra bemötande av veterinärerna!
Fräscha lokaler.
Ligger bra till en bit bakom stigscenter.

Kunnig personal och trevlig.
Kommer fortsätta att åka till er!

Marit

mer än ett år sedan

Har varit inne med mina katter för vaccinationer samt för en svansskada. Bemötandet är bra och personalen mkt kompetent och trevlig. Lokalerna är rena och fräscha.
Jag har flera veterinärkliniker på närmare håll men åker hit ändå, rekommenderas!

Soffi

mer än ett år sedan

Helnöjd ända sedan jag bokade tid via telefon.
Fräscht och rent!
Super

Susanne

mer än ett år sedan

Kanonbra bemötande redan från inskrivning till uthämtning. Fick även bra tid med veterinären efteråt som förklarade på ett bra sätt vad de gjort och även lämplig eftervård. Detta kommer absolut att bli mitt första val när det gäller djursjukhus i framtiden. Låg bra prismässigt också tycker jag.

MaJa

mer än ett år sedan

För bästa vård och bemötande tackar vi här.
Idag fick vi lämna vår älskling Zorro så kär.
Kristina hjälpte honom att slippa sin smärta.
Hon är en kvinna med ett mycket gott hjärta!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket trevlig personal och mycket trevligt bemötande bra service aldrig några problem

karin

mer än ett år sedan

rigtig god dyreklinik dygtigt personale ja alt aldrig problemer vi åker jävnlig til dk.altid imödekommende og god service altid og få en tid svar når man stiller spörgsmål kan kun anbefale andre har selv en hund.

Therése Ullström

mer än ett år sedan

Se detta stället som en foderbutik el andra hands val av vårdcentral. Ej ett ställe där du söker för akuta besvär eller får viktiga råd i tid. Ej direkt professionella (men försöker bjuda till dock räcker inte till för att kompensera). De Fungerar säkert om du ska köpa foder, id-märka, kloklippa, vaccinera din hund eller unga katt annars sök känt djursjukhus alldeles i närheten!! Lockas inte av billigare pris, snabb tid. Det kan bli dyrare i längden med livet som insats på din fyrbenta kompis!

Christina

mer än ett år sedan

Har varit på Göteborgs djurklinik ett antal gånger de senaste 15 åren (med olika hundar) och oftast fått bra och trevligt bemötande.
Dock är de inte alltid jättebra på att informera om priser osv när de de föreslår behandlingar/undersökningar mm. Men det är väl en känsla man får hos alla veterinärkliniker man är på att det är så fruktansvärt dyrt. ;-) Har varit på några fler kliniker och djursjukhus i gbg med omnjed och Göteborgs djurklinik är ändå bland de bättre tycker jag.
Gillar veterinärerna Johanna M och Kristina M bäst, men de andra är helt ok de också.

Så på det stora hela är jag nöjd, men självklart finns förbättringspotential i t.ex informationsgivande osv.

Anette Nilsson

mer än ett år sedan

Har varit här med min hund o mina katter i över 15år, prövat andra ställen men alltid återvänt hit varför? Dom är bäst!!!Här får man ett kanonbra bemötande av kunniga Veterinärer för att nämna några Annika J, Johanna M mm :-) Jättebra bemötande av All personal Alltid mkt vänliga kunniga o hjälpsamma för att namna några Kristina Anette mfl det enda som är synd är att det inte är öppet på helgen .....

Anna

mer än ett år sedan

Verkar inte vara så jätte bar ed mindre hundar. Kunde haft lite bättre bemötande mot mig som ägare.

Ulrika Clementz

mer än ett år sedan

Vänlig, väldigt kunnig och tillmötesgående personal. Tryggt, fint och rent ställe. Allt gick hur smidigt som helst! Och fast jag hade en miljon frågor, ingen tid bokad och nog var lite krånglig, blev jag extremt professionellt bemött. Jag kan verkligen rekommendera denna klinik!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var där idag och kastererade min hankatt. Första intrycket när jag kom innanför dörren var att det såg väldigt hemtrevligt ut. Det var en väldigt fin stämning inne på kliniken. Veterinären och djursjukvådaren var väldigt trevliga och jag fick ett bra intryck utav dem från första början. Kastereringen gick utmärkt, två små fina snitt som knappt är synliga. Nu hoppas jag bara att det inte blir några problem framöver. Kort sagt, jag är väldigt nöjd och katten verkar inte ha det minsta ont.

IA

mer än ett år sedan

Trevlig och duktig personal som förstår att djurägare är deras kunder och levebröd.
Kanonbra bemötande !

Lisa

mer än ett år sedan

Jag var och lämnade min katt Missan hos er för kastrering.
Hon blev väl omhändertagen och ett stort plus att man fick prata med en sköterska när man hämtade henne, som förklarade hur man skulle göra efter kastreringen.
Kan lätt rekommendera er till andra :-)

Maria

mer än ett år sedan

Hjälpsam och kunnig personal. Rent och snyggt. Kommer fortsätta åka hit i framtiden med min katt.

Susanne

mer än ett år sedan

Proffsigt bemötande både vid tidbokning och besöket. Både veterinär och sköterska visade stort engagemang och undersökningen var grundlig. Behandlade min hund jättebra vid undersökningen vilket är viktigt då han lätt blir väldigt stressad av veterinärbesök. Kan verkligen rekommendera denna klinik.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jättetrevlig personal, bemöter djur och ägare fint. Man känner sig trygg att lämna sin lilla kisse hos dessa veterinärer.

Fifi Sofia Axelsson

mer än ett år sedan

Absolut den bästa djurklinik jag någonsin varit på, de hjälper med allt och ger mycket god vård. Personalen är medkännande och empatiska och både djur och matte/husse mår bra efter att ha varit där.
Bemötandet och situationen kring svåra saker som avlivningar är den bästa jag kan tänka mig.

Vovven

mer än ett år sedan

Mycket trevlig personal och trevligt bemötande. Man känner sig välkommen och min vovve tas om hand på bästa sätt.

Möjliga telefonnummerformat

031742174003-174 217 40031-742 17 400317-42 17 40031-7421740