Om företaget

Möbler från gångna sekel trängs med mattor, porslin, keramik, lampor, konst, unika föremål och udda antikviteter och kuriosa. Innerligt och hjärtligt välkomna till Fyndet. Är du intresserad av att köpa, eller kanske sälja...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0431-169...
Adress

Industrigatan 6

26263 Ängelholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Möbler från gångna sekel trängs med mattor, porslin, keramik, lampor, konst, unika föremål och udda antikviteter och kuriosa. Innerligt och hjärtligt välkomna till Fyndet. Är du intresserad av att köpa, eller kanske sälja antikviteter eller annat gods? Då har du kommit helt rätt! Vi har specialiserat oss på omhändertagande och inköp av framför allt dödsbon och bohag.

Sälj dödsbo eller bohag, utan mellanhänder

Det unika med Fyndet är att vi bara köper privat. Alltså, allt som finns i butiken kommer direkt från hemmet, utan mellanhänder. Vi jobbar ständigt med att tillfredsställa alla samlare och besökare. Vår kundkrets är stor och trogen, nyfiken och ålderslös. Hos oss hittar du även bruksvaror såsom vardagsbestick, fräscha köksredskap, krukor, trädgårdsredskap m.m., listan kan göras lång.

Nya objekt varje vecka

För dig som inte har tid, lust eller möjlighet att komma till oss i Skåne, finns även en webbutik där du kan köpa antikviteter och begagnat över nätet. Här på vår hemsida får du all information du önskar som berör dig som vill köpa eller sälja Antikt gods, retro, modern design m.m. i Skåne, men du är givetvis även välkommen att kika in i vår fysiska butik. Vi lägger upp bilder på nya objekt varje vecka! I vårt sortiment hittar du även ett urval av nya produkter som vi tycker passar fint med bl.a. antik inredning där Nytt möter Nött.

Fyndet Antik & Kuriosas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

043116943

04-311 69 43

043-11 69 43

0431-169 43